Pirkat, Merikoski ja AC HaKi selvittivät tiensä Divarin karsintojen toiseen vaiheeseen

Pirkat jatkaa taivaltaan Divarin karsinnoissa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Pirkat jatkaa taivaltaan Divarin karsinnoissa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Pirkat ja Mailattomat kohtasivat lauantaina toistamiseen miesten Divarin karsinnoissa. Pirkat nappasi pelistä 9-5 kotivoiton ja eteni Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen otteluvoitoin 2-0.

Pirkkain tehopelaaja oli 3+1 naulannut Mikko Kelkka. Pirkat kohtaa Divarin karsintojen seuraavassa vaiheessa Merikosken ja ottelusarjan voittaja nousee miesten Divariin ensi kaudeksi.

IBK MEDA ja Merikoski kohtasivat Salossa toisen Divarin karsintojen osaottelun merkeissä. MEDAn kotiottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1007 silmäparia, mutta se ei kotijoukkuetta pelastanut, sillä Merikoski vei voiton maalein 6-3 ja eteni jatkoon voitoin 2-0.

Ottelu oli puolivälissä tasatilanteessa 3-3, mutta Merikoski osui vielä kolmesti ottelussa ja kotijoukkueen hanat menivät kiinni. Merikosken tehopelaaja oli 2+1 naulannut Mika Heiskanen. Joukkueen seuraavan vaiheen vastus on Pirkkalan Pirkat.

AC Haki ja LeBa mittasivat toisiaan Vantaalla toisen osaottelun merkeissä. HaKi ei jättänyt vieraille mahdollisuuksia ja vei voiton loppuluvuin 10-5 ja jatkaa Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.

HaKin ykkösviisikko oli jälleen iskussa ja puolustaja Tommi Aro merkkautti itselleen tehopisteet 1+3. Kakkosviisikon Carlos Friman naulasi ottelussa hattutempun.

AC HaKin seuraava vastustaja on Kirkkonummen Rangers tai Lahden Pelicans. Rangers johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0 ja toinen osaottelu mitellään sunnuntaina Lahdessa. Seuraavan vaiheen otteluparin voittaja nousee Divariin kaudelle 2018-2019.

Divarin karsinnat:
15:30 Pirkat – MLT 9-5 Ottelutilastot Pirkat Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.
17:00 AC HaKi – LeBa SB 10-5 Ottelutilastot AC HaKi karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.
17:00 IBK MEDA – Merikoski SBT 3-6 Ottelutilastot Merikoski Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.

21 comments

  1. Rangersille kaavio aukaisi ilmaisen tien divariin. Tommit ei valtakunnalliseen sarjaan lähde. En yllättyisi mikäli sattumalta Aro ja Rosendahl skippaisivat vielä Kirkkonummella käynnin. Ja vaikka menisivätkin, niin Rangersin nälkä vs Hakin haluttomuus kääntävät sarjan saletisti Rangersille.

  2. Jos divariseuroilta kysytäön ni Pirkat. Ouluun on Jyväskylästäkin vielä neljäsattaa kilometriä.

  3. Muutama kilometri sinne tänne. Juna tai lentokone kulkee, jos bussi hirvittää. Junalla Hki-Oulu 5 h. Niin sitä Oulustakin ajetaan ne samat kilometrit viikoittain.

  4. Eiköhän ne kaikki Tommit ja Tom lähde pelaamaan vielä loppuun asti, mutta tuskin divaria ovat pelaamassa ens kaudella. Rangers on kova vastus ja ei taida Hakin leveys vaan riittää. Aro, vappula, rosendahl ja strömsten sekä marjanen nyt on omalla tasollaan, mutta muuten ei vaan riitä rangersille. Eilen vappulalta hattutemppu ja tänään tekivät kuus maalia, mutta rangersia vastaan on tiukempaa maalinteko ja rangers tekee maaleja itse paljon. Tiukka sarja, mutta rangersit vie.

  5. Etelä aika vahvasti näyttää kaapin paikkaa. Ja jos Haki sattuisi nousemaan, niin ei toi divarin reissaaminen niin mahdoton ole etteikö Tommit voisi pelata kautta läpi.

  6. Hyvä mailattomat ja Seinäjoki.Pirkat oli paree ja Junnikkala pidä ryhti ja uusin eväin eteenpäin,

  7. Kylillä puhutaan että Tommien liigatasolla lopettaminen kesti vain vuoden. EräViikingit kasaa jälleen hirmujengiä ens kaudelle ja molemmat Tommit on kuulemma listoilla. Sen pakin osalta myös MM-kisat on varmasti kiikarissa ja harjoittelumoti sen mukaista jo nyt…

  8. Hakin junioripäällikkö Kari Lindholm on tehnyt sensaatiomaista työtä seurassa. Nuorten esiintulo on ollut hurjaa tällä kaudella. Onnittelut!

  9. Erikoinen kirjoitus. En tiedä miten AC HaKissa toimitaan, mutta yleensä junioripäällikkö vastaa G-D1 junioreista joten tuskinpa kyseisellä herralla on vielä vaikutusta edustusjoukkueen pelaajiin. Varsinkin kun HaKilla on valmennuspäällikkö.

  10. Haukalta suurta tietämättömyyttä. HaKilla on määrätietoiset tavoitteet kaudessa 2019-2020 ja sen jälkeen kaudessa 2020-2021. Mutta ilman huumoria, pakko arvostaa joukkueen tilasta oikeita tekijöitä Petri Saukkosta ja Tommi Vappulaa, kovan duunin ovat tuon ykköskentän kasaamiseksi tehneet.

  11. Rangers voi hävitä 2. divaritasolla yksittäisiä otteluita, mutta pitkässä sarjassa Rangers voittaa. Suomen-Cupissa nähtiin mikä oli Rangersin taso silloin ja nyt se on vielä kovempi. Rangers pyörittää tänään Pelicansin ja sitten HaKin suoraan 2-0.

  12. Eiköhän nämä visio 2020 jutut kuulu ihan eri seuroista kertoviin tarinoihin.

  13. Sitten Ac Hakin nousu aika varmaa, jos pelaajat jopa MM-kisoihin menossa. Tämä pitäisi heille vielä helppoa, kun vain divarin nousu nyt kyseessä?

  14. Onkohan sitten MM-kisoihin tähtäävällä pelaajalla jo hyvä sopimus vai ilmaiseksiko treenaa sitä kohden? Moni pelaaja varmaan aika hyvällä sopimuksella treenaa, joka sinne yrittää?