Divarit

Pirkat, Merikoski ja AC HaKi selvittivät tiensä Divarin karsintojen toiseen vaiheeseen

31.03.
2018
21 Kommenttia
1
Divarit

Pirkat jatkaa taivaltaan Divarin karsinnoissa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Pirkat ja Mailattomat kohtasivat lauantaina toistamiseen miesten Divarin karsinnoissa. Pirkat nappasi pelistä 9-5 kotivoiton ja eteni Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen otteluvoitoin 2-0.

Pirkkain tehopelaaja oli 3+1 naulannut Mikko Kelkka. Pirkat kohtaa Divarin karsintojen seuraavassa vaiheessa Merikosken ja ottelusarjan voittaja nousee miesten Divariin ensi kaudeksi.

IBK MEDA ja Merikoski kohtasivat Salossa toisen Divarin karsintojen osaottelun merkeissä. MEDAn kotiottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1007 silmäparia, mutta se ei kotijoukkuetta pelastanut, sillä Merikoski vei voiton maalein 6-3 ja eteni jatkoon voitoin 2-0.

Ottelu oli puolivälissä tasatilanteessa 3-3, mutta Merikoski osui vielä kolmesti ottelussa ja kotijoukkueen hanat menivät kiinni. Merikosken tehopelaaja oli 2+1 naulannut Mika Heiskanen. Joukkueen seuraavan vaiheen vastus on Pirkkalan Pirkat.

AC Haki ja LeBa mittasivat toisiaan Vantaalla toisen osaottelun merkeissä. HaKi ei jättänyt vieraille mahdollisuuksia ja vei voiton loppuluvuin 10-5 ja jatkaa Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.

HaKin ykkösviisikko oli jälleen iskussa ja puolustaja Tommi Aro merkkautti itselleen tehopisteet 1+3. Kakkosviisikon Carlos Friman naulasi ottelussa hattutempun.

AC HaKin seuraava vastustaja on Kirkkonummen Rangers tai Lahden Pelicans. Rangers johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0 ja toinen osaottelu mitellään sunnuntaina Lahdessa. Seuraavan vaiheen otteluparin voittaja nousee Divariin kaudelle 2018-2019.

Divarin karsinnat:
15:30 Pirkat – MLT 9-5 Ottelutilastot Pirkat Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.
17:00 AC HaKi – LeBa SB 10-5 Ottelutilastot AC HaKi karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.
17:00 IBK MEDA – Merikoski SBT 3-6 Ottelutilastot Merikoski Divarin karsintojen seuraavaan vaiheeseen voitoin 2-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
B.Dahlgren
31/03/2018
Rangersille kaavio aukaisi ilmaisen tien divariin. Tommit ei valtakunnalliseen sarjaan lähde. En yllättyisi mikäli sattumalta Aro ja Rosendahl skippaisivat vielä Kirkkonummella käynnin. Ja vaikka menisivätkin, niin Rangersin nälkä vs Hakin haluttomuus kääntävät sarjan saletisti Rangersille.
Jh
31/03/2018
laitan ison betsin hakille. hyvä kerroin tulossa
JANIINPÄ
31/03/2018
Jos divariseuroilta kysytäön ni Pirkat. Ouluun on Jyväskylästäkin vielä neljäsattaa kilometriä.
Kaupunkilainen
31/03/2018
Muutama kilometri sinne tänne. Juna tai lentokone kulkee, jos bussi hirvittää. Junalla Hki-Oulu 5 h. Niin sitä Oulustakin ajetaan ne samat kilometrit viikoittain.
Dallelle
31/03/2018
Eiköhän ne kaikki Tommit ja Tom lähde pelaamaan vielä loppuun asti, mutta tuskin divaria ovat pelaamassa ens kaudella. Rangers on kova vastus ja ei taida Hakin leveys vaan riittää. Aro, vappula, rosendahl ja strömsten sekä marjanen nyt on omalla tasollaan, mutta muuten ei vaan riitä rangersille. Eilen vappulalta hattutemppu ja tänään tekivät kuus maalia, mutta rangersia vastaan on tiukempaa maalinteko ja rangers tekee maaleja itse paljon. Tiukka sarja, mutta rangersit vie.
Junnikkalan Saha
31/03/2018
MLT kesälomalle..buhahahaa
Jokkeri
31/03/2018
Etelä aika vahvasti näyttää kaapin paikkaa. Ja jos Haki sattuisi nousemaan, niin ei toi divarin reissaaminen niin mahdoton ole etteikö Tommit voisi pelata kautta läpi.
PP
31/03/2018
Pirkat nousee. Laadukas leveä jengi!
säbäukko
31/03/2018
Hyvä mailattomat ja Seinäjoki.Pirkat oli paree ja Junnikkala pidä ryhti ja uusin eväin eteenpäin,
JH:lle
31/03/2018
Vedonlyöntisivusto kiittää
Kylien sätkät
31/03/2018
Peter No-Look Pass Dahlgren tekemässä paluuta
Ihmettelen
01/04/2018
Miten saat jyskälästä Ouluun 400km??
Jorma
01/04/2018
Kylillä puhutaan että Tommien liigatasolla lopettaminen kesti vain vuoden. EräViikingit kasaa jälleen hirmujengiä ens kaudelle ja molemmat Tommit on kuulemma listoilla. Sen pakin osalta myös MM-kisat on varmasti kiikarissa ja harjoittelumoti sen mukaista jo nyt...
Laatua
01/04/2018
Hakin junioripäällikkö Kari Lindholm on tehnyt sensaatiomaista työtä seurassa. Nuorten esiintulo on ollut hurjaa tällä kaudella. Onnittelut!
Tietäjä
01/04/2018
Haki tekee paluun huipulle!
Haukka
01/04/2018
Erikoinen kirjoitus. En tiedä miten AC HaKissa toimitaan, mutta yleensä junioripäällikkö vastaa G-D1 junioreista joten tuskinpa kyseisellä herralla on vielä vaikutusta edustusjoukkueen pelaajiin. Varsinkin kun HaKilla on valmennuspäällikkö.
SLAND
01/04/2018
Haukalta suurta tietämättömyyttä. HaKilla on määrätietoiset tavoitteet kaudessa 2019-2020 ja sen jälkeen kaudessa 2020-2021. Mutta ilman huumoria, pakko arvostaa joukkueen tilasta oikeita tekijöitä Petri Saukkosta ja Tommi Vappulaa, kovan duunin ovat tuon ykköskentän kasaamiseksi tehneet.
JiiHoo
01/04/2018
Rangers voi hävitä 2. divaritasolla yksittäisiä otteluita, mutta pitkässä sarjassa Rangers voittaa. Suomen-Cupissa nähtiin mikä oli Rangersin taso silloin ja nyt se on vielä kovempi. Rangers pyörittää tänään Pelicansin ja sitten HaKin suoraan 2-0.
Oho
01/04/2018
Eiköhän nämä visio 2020 jutut kuulu ihan eri seuroista kertoviin tarinoihin.
Jormalle
01/04/2018
Sitten Ac Hakin nousu aika varmaa, jos pelaajat jopa MM-kisoihin menossa. Tämä pitäisi heille vielä helppoa, kun vain divarin nousu nyt kyseessä?
Jormalle
02/04/2018
Onkohan sitten MM-kisoihin tähtäävällä pelaajalla jo hyvä sopimus vai ilmaiseksiko treenaa sitä kohden? Moni pelaaja varmaan aika hyvällä sopimuksella treenaa, joka sinne yrittää?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.