Divarit

Salibandyliiton uusi erotuomaripäällikkö valittu – Mika Saastamoinen aloittaa työssä toukokuussa

21.03.
2018
5 Kommenttia
1
Divarit

Kuvituskuva.

Mika Saastamoinen on valittu Salibandyliiton erotuomaripäälliköksi.

Saastamoinen, 42, aloittaa tehtävässä 1.5.2018. Hänellä on vankka kokemus lajista seuratasolla sekä eri rooleissa Salibandyliitossa mm. erotuomarivaliokunnassa, erotuomaripäällikön vuorotteluvapaan sijaisena, seura- ja kehityspäällikön sijaisena sekä nykyisessä määräaikaisessa seurakehittäjän tehtävässä. Hän on myös Kansainvälisen salibandyliiton IFF:n erotuomarikomitean RC:n jäsen.

Mika Saastamoinen avaa näkemyksiään tulevasta tehtävästä seuraavasti:

– Erotuomaripäällikön tehtävä on erittäin kiinnostava ja monipuolinen, mutta samalla varmasti myös haastava. Päällimmäisenä ajatuksena tulevasta on erotuomaritoiminnan laajan tekijäverkoston toimintamahdollisuuksien kehittäminen. Tämä verkosto on koko kilpailusektorin erotuomaritoiminnan tärkein yksittäinen tukijalka ja sen toiminnan tukeminen on arkitekemisessä keskeistä.

– Henkilökohtaisesti näen työn myös projektiksi yhdessä tulevan erotuomarivaliokunnan kanssa. Kolmen vuoden valiokuntakausi tuo selkeän raamin ja aikataulun niille asioille, mitkä nousevat tuleviksi kärkihankkeiksi ja siten tulevat määriteltäviksi kevään ja kesän 2018 aikana. Kiitos lopuksi Salibandyliitolle, joka mahdollisti sen, että voin tehdä nykyisen seurakehittäjän projektini loppuun, hän kertoo.

– Mika täydentää oivasti kilpailusektorin tiimiämme luottopelaajana. Odotan Mikalta vankkaa kokonaisvaltaista erotuomaritoiminnan kehittämistä ja vuorovaikutuksen sujuvaa lisäämistä eri erotuomaritoimijoiden kanssa, toteaa kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JukkaP
21/03/2018
Onneksi JukkaP saatiin ulostettua ja nyt tämä jo aikaisemmin häntä paikannut tilalle, edistystä!!
lastenleikkikehä
21/03/2018
Eihän tämä nyt ole todellista. Samat tyypit pyörii kehää ja vaihdetaan vaan titteleitä. Organisaation ja lajin todellista uudistusta ja kehitystä ei tapahdu, kun vuodesta toiseen mennään samoilla naamoilla. Tämä Saastamoinen ei ole sieltä huonoimmasta päästä, joten ehkä ihan ok valinta, mutta kun rattaissa pyörii kinnusta, kyyhkystä, oksasta ja bruunia, niin ei hirveän kovaa kehitystä lajille ole odotettavissa. Esim tämä Bruun. Ainoa homma on Superfinaalin rakentaminen, eikä se siinäkään onnistu vaikka on vuosi aikaa ja apulaisiakin mitä käyttää. Täysin tarpeeton kulu liitolle koko ukko.
Kyllä
21/03/2018
Lajin parissa hän ollut muttei hänellä vahvaa pelaajataustaa. Yhdistysosaamista ja seuratoiminta ja tuo tuomaritoiminta ja ihan ok koulutus plus tuntee varmasti hyviä kontakteja. Siinä varmasti hänen taustat miksi liiton hommiin päässyt. Eli nyt ainakin ihan sopiva pesti aiemmin oudoksuin kun jakoi tehtävää toisen kanssa jos oikein ymmärsin liitossa.
Kyllä
22/03/2018
Hänellä taisi koulukavereinaan joitakin Josban huippu liigavuosien pelaajia olla ja varmaan sieltä ystäväsuhteita. Olisiko hänen seuroissaan joku päässyt Erän liigajoukkueen taustoillekin aikanaan eli tälläisiä juttuja pidän hänen kontakteinaan/suosittelijoina esimerkiksi taustalla mitkä voineet avata näitä pestejä liitossa osaltaan.
Systeemi rikki
10/04/2018
Helvetin hyvä! Systeemi aivan rikki tällä hetkellä eteenkin junioripuolella c junnuissa Sm tasolla tuomarit eivät ole lähelläkään pelin tasoa. Pojat näkevät niin paljon vaivaa ja harjoittelevat monia tunteja viikosta niin erittäin sääli jos pelit ratkeaa huonoihin tuomareihin! #salibandyvitsilaji?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.