Sarjakakkonen vain vaivoin voittoon NST:stä – katso naisten Salibandyliigan tulokset

NST ja SB-Pro väänsivät tiukan kamppailun. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

NST ja SB-Pro väänsivät tiukan kamppailun. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin tänään viidellä paikkakunnalla. Lappeenrannassa NST kiusasi SB-Prota aina jatkoajalle saakka.

Loppulukemat merkattiin lopulta Prolle 8-7 jatkoajan jälkeen. Suoritus oli NST:ltä varsin varteenotettava, sillä piste-eroa sarjakakkosen ja kahdeksantena olevan lappeenrantalaisryhmän välillä on 19 pistettä.

Ottelussa tehtiin maaleja tasatahtiin läpi 60-minuuttisen, mutta siinä mielessä voiton kääntymistä Prolle voidaan pitää tilastojen valossa oikeudenmukaisena, että NST ei johtanut kamppailua kertaakaan. Voittomaalin Prolle iski Mirja Hietamäki, kun digitaalit näyttivät aikaa 61:11.

NST:n ja koko ottelun tehokkain oli neljä maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Juuli Hakkarainen. Pron tehonainen oli puolestaan NST-taustainen Heidi Lirkki pistein 2+2. Jenni Torkki säesti pistein 1+3.

Pisteellä NST varmisti myös paikkansa pudotuspeleissä, sillä samalla Classic voitti ÅIF:n. Näin NST:n ja ÅIF:n ero on kolme pistettä ja ÅIF:lla on enää yksi peli pelaamatta. NST pelaa runkosarjassa vielä kahdesti.

Päivän muissa otteluissa voittoihin ylsivät Classic, EräViikingit, SSRA ja PSS.

Naisten Salibandyliiga:
15:00 ÅIF – Classic 2-8
15:00 TPS – EräViikingit 1-5
17:00 NST – SB-Pro 7-8 JA
17:00 O2-Jyväskylä – SSRA 3-7
18:30 PSS – Koovee 9-6

9 comments

  1. Onhan Lappeenrannan urheilutalo ihan varmasti Suomen vaikein vieraspelipaikka. Pro lähti vähän vajaalla porukalla liikkeelle ja onhan tämä Hakkarainen kova! Ei kuitenkaan ihan yksinään voi pelejä voittaa! Onnittelut SB Prolle hyvästä luottamuksesta omaan peliin – sieltä se voitto kaivettiin!

  2. Pron nuoret pelaajat Sotala ja Torkki ovat ottaneet roolia parissa viime pelissä. Sotalan plusmiinus on hurjaa luettavaa. Kakkoskentällä tänään +5, edellisessä taisi olla +3

  3. Viime otteluissa nuoret junnut ovat kantaneet Prota selässä. Pron ykköskenttä kaipaisi taitavaa pelaajaa Kujaloiden keskelle. Valitettavasti Nurmijärveläisten vanhat tädit ovat esimerkki siitä, että ikä on tullut vastaan. Toivottavasti Ratajova tervehtyy playoffeihin mennessä, siinä yksi nuori kantava voima joukkueelle.

  4. Nuorten pelaajien osalta on pakko sanoa, että kun nuorille hyville kyvyille annetaan mahdollisuus pelata huippupelaajien kanssa, jotka ruokkii omalla pelaamisellaan nuorten mahdollisuuksia onnistua, niin se kantaa hedelmää. Vastuun kantajiksi näista nuorista ei ole vielä, vaan he tarvitsevat näiden kokeneiden pelaajien tuen eli kaikki kunnia Lirkeille ja Kujaloille kun he kantavat vastuun ja tukevat nuorien pelaajien onnistumisia! Joukkuepelaamista parhaimmillaan!

  5. Ihan turha leijua näiden junnujen plus-miinus tilastoilla . Ne on ihan huippupelaajien varassa! Pron kannattaa pitää tää tatsi ja junujenkin tajuta miksi he onnistuu . siksi että tulee niin pirun hyvä syöttö tai joku on jo nostanut pelin hyökkäykseen! Jatkoon!!

  6. Toisaalta junnut onnistuvat Kujaloiden ja Lirkkien kanssa. Osa Pron kokeneesta kalustosta ei tunnu saavan tähtäimiään kohdilleen. Ervi on hyvä esimerkki siitä, että kun junnut pääsevät pelaamaan varhain liigaa, tulosta syntyy. Ja nyt se kantaa hedelmää. Kujalat, Lirkit, Hietamäet ja osa pari muuta peluria ovat Pron kantava voima. Junnut tällä hetkellä onnistuvia pelaajia. Muutama pelaaja ei mielestäni edes kuuluisi liigan toisena majailevan joukkueen kokoonpanoon. Nämä ovat vain mielipiteitä, ja asianomaiset varmasti tietävät, mitä tekevät. Hienoa nähdä tehokas kenttä Prolta! Hyvä Lirkit ja Torkki!

  7. Jep Prolla hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta sekä erinomainen valmennus

  8. Erkki puhuu asiaa! Junnut tarvii kokeneita pelaajia ympärille jotta voi pärjätä liigassa. Pron kakkos kenttä on kyllä hyvänsä vireessä tilastoidaan valossa ja Sotalan plus miinus tilasto on kovaa valuuttaa pakiksi.

  9. Pakko kommata tähän kuka kuuluu ja kuka ei kuulu joukkueeseen. Joukkueen kaikki pelaajat ovat tärkeitä osia joukkueelle. Useimmilla pelaajilla on heikkoja osa-alueita ja hyvän joukkueen tunnus on, että joukkue tukee ja vahvistaa omalla pelillään pelaajien osaamista ja paikkaa toistensa virheitä. Tästä syntyy flow ja pelaajat yrittävät aina parhaansa kentällä. Josta taas seuraa…