SB Vaasa haki selvän voiton Loviisasta – katso Divarin puolivälierien tulokset

SB Vaasa haki vierasvoiton Loviisasta. Arkistokuva: Ari Honkonen.

SB Vaasa haki vierasvoiton Loviisasta. Arkistokuva: Ari Honkonen.

Miesten Divarin puolivälierissä pelattiin tänään otteluparien avausottelut. SB Vaasa ryösti Loviisan Torilta kotiedun voittamalla joukkueiden ensimmäisen puolivälieräottelun lukemin 9-4. Sarja on näin katkolla huomenna Vaasassa.

Vaasalaiset hurjastelivat 5-0 -johtoon jo vajaassa 28 minuutissa ja vasta ottelun puolivälin jälkeen Tor onnistui rikkomaan kuparisensa. Tor nousikin jo kolmen maalin päähän, mutta toisen erän viimeisen osuman iskivät jälleen oranssit.

Kolmannessa erässä Peik Salminen kavensi ylivoimalla, mutta vaasalaiset naulasivat kolme seuraavaa osumaa. Tor osui vielä kerran ylivoimalla minuutti ennen loppua, mutta SB Vaasa nappasi selkeän viiden maalin voiton.

Ensimmäisissä puolivälieräotteluissa voittoihin ylsivät myös NST:n yllättänyt Josba, M-Team, sekä Jymyltä kotiedun ryövännyt Porin Karhut. Kaikki sarjat ovat katkolla huomenna, sillä välieriin pääsyyn vaaditaan kaksi voittoa.

Miesten Divarin puolivälierät:
14:00 NST – Josba 3-5 (Voitot 0-1)
15:30 M-Team – LNM 8-6 (Voitot 1-0)
17:00 Loviisa – SB Vaasa 4-9 (Voitot 0-1)
17:00 Nurmon Jymy – Karhut 7-8 (Voitot 0-1)

Lue myös:
Jättiyllätys heti ensimmäisessä Divarin puolivälierässä – Josba kaatoi NST:n

12 comments

  1. Pitäisi nämä divarin puolivälierätkin mennä paras viidestä systeemillä. Terv mielensäpahoittaja

  2. Nyt on mielenkiintoa ilmassa, minä jo valmiiksi pahoitin ennakoista mieleni(muka ilman sarkasmia). Systeemi kyllä kusee, mutta näillä mennään. Toki sarjat vielä kesken. M-teamille pedataan nousua, jos nyt pahimmat kilpailijat pullahtaa ulos. Nyt teemillä pullat muutenkin suht hyvin uunissa, kun ajunnut jatkaa sm sarjassa ja omista junnuista nousee vastuun kantajia + tiikereistä kaapatuista junnuista. Tekee hyvää helsinkiläiselle sählylle. Ai niin vielä pitää pelata pelit pois alta.

  3. Karhut Pori? Mielestäni kyseessä on joukkue nimeltä FTB Karhut United Porista. Ei mikään suuri juttu, mutta kuitenkin voitaisiin käyttää kaikista oikeita nimeä.

  4. Äh, typo iski eli piti olla seuraavasti…
    Porin Karhut? Mielestäni kyseessä on joukkue nimeltä FTB Karhut United Porista. Ei mikään suuri juttu, mutta kuitenkin voitaisiin käyttää kaikista oikeita nimeä.

  5. Kaikki tietää mitä joukkuetta tarkoitetaan, sitä paitsi,Porin Karhut kuulostaa paremmalta ja maistuu parhaalta😆😊

  6. Luulin että Porin joukkue on: Salibandyseura Fbt Floorball United Karhut Team från Pori-Björneborg

  7. Täällähän huudeltiin, että Loviisa vie sarjan 2-0 kun kokemuksella korvataan taito ja liikkuvuus. Ei se tuossa koosteessa oikein siltä näyttänyt😂

  8. Karhut on virallinen edustusjoukkueen nimi. FBT Karhut on juniori joukkueiden nimi ja seuran nimi.

  9. Kyllä Loviisa kääntää sarjan vielä itselleen. Rutinoitunut ryhmä kyseessä sano mun sanoneeni.

  10. Noin ikävä kyllä, käy kun peluttaa kokeneet pelaajat puhki kauden aikana , eikä hoida loukkeja kuntoon.