Liigat

SB Vaasasta lähtenyt Jani Lipsanen valmentaa ensi kaudella OLS:aa

29.03.
2018
15 Kommenttia
0
Liigat

Jani Lipsasesta OLS:n uusi päävalmentaja. Kuva: Ari Honkonen

SB Vaasa uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Jani Lipsanen, 34, ei jatka enää joukkueen päävalmentajana. OLS:n uutisen mukaan Lipsanen nähdään ensi kaudella Salibandyliigassa pelaavan oululaisjoukkueen penkin takana.

OLS:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Lipsanen tulee toimimaan myös OLS:n lajivastaavana. Lipsanen aloittaa toimissaan toukokuussa.

Ennen SB Vaasaa Lipsanen toimi Kuopion Welhojen sekä Kajaanin Papaksen päävalmentajana. Vaasalaisseuran kausi päättyi puolivälierätappioon Loviisan Toria vastaan. OLS oli miesten Salibandyliigan runkosarjan 10.

OLS ilmoitti samalla, että viimeiset kaksi kautta seuran lajitoiminnasta vastannut Ville Oksa jää pois seuran palveluksesta ja siirtyy uusien haasteiden pariin. Päävalmentaja Eetu Vehanen suuntasi oman kelkkansa Sveitsiin kauden jälkeen.

OLS:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rainer
29/03/2018
Jaahas. Vaasassa sammuu divarin valot ensi kauden jälkeen.
Edelliselle
30/03/2018
Suurempi ongelma on varmaan nämä opiskelunsa päättävät pelurit aina Vaasassa.
Vaasa
30/03/2018
Ketkä lähdössä?
VASA
30/03/2018
Ainakin Nylundi lähtee. Lisäksi lopettamassa Kukkoa palmbergia ja viinamäkeä... Junnuista ainakin hakanen vaihtanee maisemaa isompiin ympyröihin
Tikitiki
30/03/2018
Joo taitaa iso kato käysä Vaasan suunnalla. Järvinen ja Montassiiri ovat myös lähtijöiden joukossa. Eli valmentajan lisäksi noin 6-8 pelaajaa kahdesta pelaavasta kentällisestä.

Sitä ei osaa sanoa että löytyykö junnupuolelta kuinka paljon paikkaajia.
Fani
30/03/2018
Kokkolan kaprizov "Ville mattila" tulee paikkaamaan puolet lähtijöistää ja höntsäilee divarin pistepörssin voittoon
Toinen fani
30/03/2018
Hyvä pakka leviää....Nylund ja Järvinen +-tilaston divarin kakkonen ja kolmonen...kotikonnut saa hyvät pelimiehet. Harmi kun noin moni hyvä pelimies lopettelemassa.
Kaupunkilainen
30/03/2018
Tsemppiä Dannylle Ouluun! Mitään edellisiltä pois ottamatta, niin toivotaan, että talon ulkopuolinen tulija piristäisi touhua.
Jaahas
30/03/2018
Löytyykös vaasan junnuilta mitään korvaajia? Mitä mieltä?
edelliselle
30/03/2018
Ei ole korvaajiksi. Mistä päin nämä Nylund, Järvinen lähtöisin?
Niin
30/03/2018
Eikös sielä ole pari ihan hyvää poikaa -99 ja -00syntyneitä
Valot päälle
31/03/2018
Joo pari poikaa ei paljoa korvaa noita menetyksiä
toinen fani
31/03/2018
Koutsi valinta tärkein, vetää tai ei vedä pelaajia. Nylund etelä-Suomesta PSS:stä ja Järvinen Classicin kasvatti, pelannut myös kauden Sveitsin NLA:ta ja Kooveessa. Vaasa olisi kyllä tervetullut liigaankin, mutta on seuralla miettimistä. Blue Foxista saa varmaan apuja, mutta jos nuo kuusi yllämainittua lähdössä, niin vaikea on kausi.
Kasvateista
02/04/2018
99- ja 00-ikäryhmässä muutama ehkä potentiaalinen peluri, joista Honkonen (99) ollut ringis pitempään mutta paikat ei näytä kestävän millää. Hämäläinen (99) oli 3. sentterinä lähes koko kauden ja puolustaja Pukkinen (00) sai vähän peliaikaa muiden loukkien aikana. Ihan ok pelaajia, mutta ei millään oman ikäluokkansa kärkeä (0 maajoukkuekutsua tms), joten kovin isoa roolia eivät pysty vielä ottamaan. Lupaavin juniori lienee pienikokoinen taituri Riku Hakanen (01), joka pääsi myös pelaamaan muutamassa pelissä viime kaudella. Takonut hurjia tehoja, tosin poikien divarin puolella, mutta ei ole vielä fysiikaltaan valmis isoon tonttiin. Tätä herraa on kyllä myös viety vahvasti Tampere/seinäjoki akselille
röhönrn
02/04/2018
Ei mene eteen päin OLS:n toiminta seurana, ei sitten millään. Viemättä mitään Lipsaselta pois, pankki tyhjenee aika nopeasti, kun ensin pyörittää seuran arkea 8-16, sitten hyppää liigajoukkueen treeneihin ja vielä viikonloput kulkee peleissä. Kärsii joko tai tai molemmat, tai mies palaa loppuun alta aikayksikön.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.