Steelers ja Koovee kohtaavat Salibandyliigan putoamiskarsinnoissa – näin pelataan

Steelers ja Koovee kohtasivat viimeksi tammikuun lopussa. Tuolloin Steelers vei voiton maalein 6-5. Kuva: Esa Takalo

Steelers ja Koovee kohtasivat viimeksi tammikuun lopussa. Tuolloin Steelers vei voiton maalein 6-5. Kuva: Esa Takalo

Salibandyliigan putoamiskarsinnan otteluohjelma on vahvistettu. Steelers ja Koovee aloittavat taistelun säilymisestä perjantaina Hämeenlinnassa, ja sarja on paketissa viimeistään sunnuntaina 25. maaliskuuta.

Runkosarjassa sijoille 12 ja 13 sijoittuneet Steelers ja Koovee pelaavat paras viidestä -sarjan, jonka voittaja jatkaa myös ensi kaudella Salibandyliigassa. Häviäjän osana on karsia sarjapaikastaan Divarin finaalisarjan häviäjää vastaan.

Ottelut:

Pe 16.3.2018 18:30 Steelers – Koovee Elenia Areena Hämeenlinna
Ma 19.3.2018 19:00 Koovee – Steelers AutoCenter Areena Tampere
Ke 21.3.2018 18:30 Steelers – Koovee Elenia Areena Hämeenlinna
La 24.3.2018 18:30 Koovee – Steelers AutoCenter Areena Tampere (tarvittaessa)
Su 25.3.2018 18:00 Steelers – Koovee Elenia Areena Hämeenlinna (tarvittaessa)

5 comments

  1. Tässä kohtaa liiga joukkue hyötyy paljon liiga karsinta pelissä divari joukkuetta vastaan. Divarin finaalin häviäjä pelaa vähintään 7 peliä Max 11 peliä, ja ottelu liiga karsinta vastaan alkaa heti. Ei jää paljoa aikaa nuolla haavoja ennen uutta ottelu sarjaa, ja jos tämä karsinta sarja venyy niin pelejä voi tulla kuukaudessa jopa 16 kappaletta.

  2. Kevättä varten sitä hommaa tehää sillee että jaksaa pelata. Kyllä sen pitkässä juoksussa divarin voittaa se joukkue joka liiganousun ansaitsee. Pitäis häviäjän olla vaan kiitollinen että on vielä mahdollisuus senkin jälkeen pelata noususta. Mutta toki kun jaksat kritisoida, niin sulla olis joku ehdotus parempaan systeemiin, kerro toki.

  3. No mielellään annettaisiin edes viikon tauko divari joukkueelle kun, ennenkuin ottelusarja liiga joukkuetta vastaan alkaa. Tämän vuoden ottelu aikatauluista en tiedä, mutta aiemmin tällaista ei ole ollut.

  4. Mahtaako näitä pelejä näkyä mistään? Kooveen kotipelit nyt näkyvät heidän omana tuotantonaan fanseat go:sta oikeastaan aina, mutta entäs Steelersin isännöimät pelit?

  5. Salibandyliigan uutinen tulikin jo heidän sivustonsa kautta, joten sieltä voi lukea tarkempia aikatauluja. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaikki sarjan pelit streamataan FanseatGO:n kautta, liiga hoitaa selostajat otteluihin ja me Kooveen puolesta hoidetaan streamit eetteriin.