Liigat

Steelers nousi ahdingosta Tampereella – Grönfors ratkaisi ottelun jatkoajalla

19.03.
2018
1 Kommentti
1
Liigat

Steelers tasoitti playout-sarjan. Kuva: Juhani Järvenpää

Koovee ja Steelers kohtasivat maanantaina playout-sarjan merkeissä Tampereella. Steelers nousi ensimmäisen erän ahdingosta toisessa erässä ja Samuli Grönfors maalasi hämeenlinnalaisten 5-4 -voittomaalin jatkoajalla ajassa 60.11.

Koovee aloitti pelin vahvasti kuten ensimmäisessäkin osaottelussa. Teemu Suomalainen, Samuli Salomaa ja Samuli Segerman maalasivat ensimmäisessä erässä ja peli oli erätauolla 3-0 kotijoukkueelle.

Toinen erä olikin sitten hämeenlinnalaisten heiniä maalien valossa. Aikavälillä 37.27-39.43 Steelers maalasi kolmesti Aleksi Kulmalan, Ville Lastikan sekä Heikki Hätösen toimesta, joten kolmanteen erään mentiin tasalukemissa.

Koovee pääsi kolmannessa erässä ylivoimalle ennen erän puoliväliä ja Jaakko Niemisen ylivoimamaali vei kotijoukkueen takaisin johtoon. Kuusi minuuttia ennen loppua Hätönen nappasi pallon keskialueella ja iski luikertelemalla vieraiden 4-4-tasoitusmaalin siirretyn rangaistuksen aikana. Lisämaaleja ei nähty varsinaisella peliajalla, joten edessä oli jatkoaika.

Jatkoaika ehti vanheta vain 11 sekuntia, kun Grönfors latoi pallon Kooveen verkkoon maalin edustalta. Vieraiden tehopelaajia ottelussa olivat Hätönen (2+0), Nico Jonaeson (0+2) ja Markus Sipronen (0+2). Kooveen kahden pisteen miehiä olivat Segerman ja Matias Lintula (0+2).

Playout-sarja on nyt otteluvoittojen suhteen tilanteessa 1-1. Seuraava ottelu pelataan keskiviikkona Hämeenlinnassa. Sarjapaikan säilyttäminen vaatii kolme voittoa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JANIINPÄ
20/03/2018
Tuskaista on Kooveen touhu. Ei löydy suoritustasoa läheskään koko matsin ajaksi.
Kotona tuntuu olevan vaikeampaa kuin vieraissa.
No, seuraava matsi kertoo taas paljon. Toisaalta kausi käy raskaaksi kun jokainen matsi kauden alusta saakka alkaa olla tärkeä pysymisen kannalta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.