Tanssiparit valittu – nämä joukkueet kohtaavat Salibandyliigan puolivälierissä

Classic valitsi puolivälierävastustajaksi Oilersin. Kuva: Anssi Koskinen

Classic valitsi puolivälierävastustajaksi Oilersin. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigan puolivälieräparit valittiin maanantaina 12.3. Helsingin Casino Sport Barissa. Neljä otteluparia mittaavat toisiaan paras seitsemästä -ottelusarjoissa.

Salibandyliigan puolivälierien virallinen runkopäivä on lauantai, mutta tämän hetken tiedon mukaan EräViikinkien ja Indiansin välinen ensimmäinen ottelu pelataan jo keskiviikkona.

Välieriin pääseminen vaatii neljä voittoa.

Puolivälieräparit:
Classic-Esport Oilers
Nokian KrP-SPV
EräViikingit-Indians
Happee-TPS

Kerromme aikatauluista lisää kun ne ratkeavat.

24 comments

  1. KRP-SPV on näistä etukäteen ainoa pari, jossa kotietujoukkuueen jatkoon meno on epävarmaa, jopa epätodennäköistä. Muut kolme sarjaa aika selviä.

  2. Oilersille kyllä tätä nykymenoa melko murheellinen sarja tulossa, mutta noinmuuten varsin kinostelevat 3 paria kasassa.

  3. Monesko kevät tämä on kun Happee ja TPS vastakkain puolivälierissä? Vois välillä vaihtaa… Toisaalta näiden porukoiden katsomoissa on porukkaa ja tunnelmaa. Joten menköön.

  4. Sopii pelata paremmin niin pääsee valitsee kenet saa parikseen 😉 ei käy kateeksi kyllä oilerssiakaan 😀

  5. Mielenkiintoista kuinka KRP:tä aliarvioidaan vieläkin.

  6. Pistetään oma veikkaus:
    Clasu, spv(toivoisin kuitenkin krp),ervi ja happee(ja taas toivoisin kuitenkin tps). Välierät onko sitten clasu-spv ja ervi-happee, menee tossa vaiheessa sarjasijoituksen mukaan? Vai playoff kaaviolla, clasu-happee ervi-spv? Anyway clasu vs joku noista kolmesta menee ja siellä tulee clasun kauden ainut tappio 🙂

  7. Kevät tulee näädät sulaa hei hei! Tsemii krp supporters! ootte tosii kovii

  8. Mitenkäs tänkauden krp-spv peleissä onkaan käyny? Eiköhän se näätä sieltä jatkoon mee ja viellä kirkkaasti.

  9. Niin, molemmat pelit jatkoajalla KRP:lle eli olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Tämä sarja on pyöreä kuin salibandypallo.

  10. Pallo on pyöreä ja mitä vain voi tapahtua… Silti aivan käsittämättömän typerä valinta Krp:ltä valita SPV tuosta kolmikosta!

  11. Mitä typerää on Speven valitsemisessa? Eipä ole kovin paljoa vakuuttanut tällä kaudella ja Seinäjoen traktosinrassaajat hekumoivat vieläkin menneiden kausien menestyksellä.

    Hankkiokin on ulkona, niin hyvä valinta nokialaisilta.

    Raumahan muuten jatkaa samoilla vauhdeilla suoraan kakkosdivariin.

  12. Se että Nokialaiset oli runkosarjan kakkosia ja Spv 7:s kertoo jonkin verran tän kauden tasosta. Ei ne vanhat mestaruudet riitä jos spv ei ton paremmin sarjassa pärjänny. Mikään joukkue ei jatka ilman voittoja. Krp jatkoon 4-1

  13. Jatkoon menee Classic, Krp, Indians ja TPS. Sit tuleekin tiukempi, mut eiköhän runkosarjan 1 ja 2 siellä pelaa.

  14. Eiköhän tuolla valinnat oo tehty ”herrasmiestyyliin”, että ensimmäinen valitsi kahdeksannen, toinen valitsi seitsemännen jne. Eikö valmentajat oo monta vuotta puhunu että haluais systeemin tohon ja suurin osa valitsee protestina nykyistä systeemiä kohtaan näin.

  15. Jos hallitsevana pronssimitalistina uskotaan samanlaiseen menestykseen kuin vuosi sitten niin kai se sitten on vanhoilla mennestyksillä hekumointia. SPV:n tie on tänä vuonna kivisempi. Ei siksi, että vastustajat olisi yhtään viime vuotta kovempia. Fakta vaan on, että yhdenkään ( edes Classicin) rosteri ei kestäisi sellaista loukkaantumissumaa, joka SPV:llä on ollut.

  16. Mielestäni tuo valintasysteemi on hyvä, vaikka menisikin suoraan sijoitusten mukaan kaikki valinnat kuten nyt. Saadaan jonkunlainen mediatilaisuus tähän väliin kautta hyvällä syyllä ja ei tarvitse syyttää joukkueita viimeisten kierrosten taktikoinneista.

  17. Arton kanssa samaa mieltä. Siis mistä tässäkin systeemissä ollaan pahoitettu mieli? Siitäkö että on vapaus valita? Voi että sentään. Onhan se nyt kamalaa että kolme ekaa joutuu itse valitsee jotain 🙂

  18. Systeemeistä, mitä jo aikaisemmin pohdin. Miten menee näiden jälkeen? Onko playof kaavio vai jotenkin, että runkosarjan sijoitusten mukaan arvotaan jatko vastus?

  19. Runkosarjan mukaan eli paras vs. huonoin (ainakin liiton sivuilla Sarjan esittelyssä noin lukee)

  20. kyl kai clasu ny kerran pelaa junnuilla että saavat kolmannen kotipelin – money matters