Liigat

Vahva kolmas erä ratkaisi – SPV tasoitti puolivälieräsarjan kotivoitolla

18.03.
2018
72 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Esa Takalo

SPV ja Nokian KrP kalisuttelivat sapeleitaan sunnuntaina ensiksi mainitun kotikentällä. SPV tasoitti puolivälieräsarjan puntit voittamalla KrP:n kotikentällään maalein 7-4.

Ensimmäisessä erässä peli aaltoili molempiin päihin, ja vaikka KrP oli hitusen niskan päällä, niin kaksikymppinen oli tasainen. Avausmaalin iski KrP:n Vertti Wigren SPV-puolustuksen avustuksella ajassa 16.11. Johto piti kuitenkin ainoastaan minuutin, sillä pannastaan valituksen myötä ainakin toistaiseksi vapautunut Ville Kuusela iski kotijoukkueen tasoituksen. Lukemissa 1-1 mentiin myös erätauolle.

Toisen erän ensimmäisen maalin naulasi SPV:n Joni-Arttu Sieppi ajassa 20.45. Toisessa erässä peli aaltoili päästä päähän, joka sopi erityisesti kotijoukkueen pirtaaan. Seuraavasta maalista vastasi Mikko Kohonen ajassa 32.28. KrP käytti aikalisänsä tuossa vaiheessa. Aikalisän jälkeen kului 32 sekuntia, kun Joni Henttonen kavensi tilanteeksi 3-2.

Vajaa kolme minuuttia myöhemmin nähtiin KrP:n tasoitusosuma, kun Henri Mäenpää latoi pallon SPV:n pussiin Wigrenin syötöstä. Toinen erä oli melkoisen kaksijakoinen ja ensimmäinen kymppi meni pitkälti kotijoukkueen nimiin, mutta aikalisän jälkeen KrP paransi rutkasti ja hallitsi toisen erän loppua. Kolmanteen erään mentiinkin lukemissa 3-3.

SPV iski myös kolmannen erän avausmaalin. Matias Veikkola petasi Janne Autiolle loistopaikan, jonka liigauran ensimmäinen pudotuspeliosuma syntyi ajassa 43.57. SPV jatkoi vahvoja esityksiään ja yhdeksän minuuttia ennen loppua Kohonen ohjasi Veikkolan kudin KrP:n maaliin peli oli 5-3.

Pari minuuttia myöhemmin vieraiden Matti Koskela laitettiin jäähylle estämisestä. SPV-ylivoima jauhoi pallon Siepille, jonka tarkka kuti vei kotijoukkuen kolmen maalin johtoon ennen viimeistä vitosta.

Tappioasemasta johtuen KrP otti maalivahdin pois jo varhaisessa vaiheessa. Neljä minuuttia ennen loppua Tuukka Kiviranta naulasi seinäjokelaisten seitsemännen osuman. Kolme minuuttia ennen päätösvihellystä Mikko Repo latoi pallon verkkoon SPV:n maalin edustalta. Vahvasta myllystä huolimatta KrP ei saanut lisämaaleja kamppailussa.

SPV vei voiton eritoten vahvan kolmannen erän myötä. Pohjalaisjoukkue puolusti sunnuntaina huomattavasti tarkemmin kuin perjantaina ja oli muutenkin terävämpi kuin ensimmäisessä osaottelussa.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat eritoten Sieppi (2+1) ja Veikkola (0+3). Ottelusarja on tilanteessa 1-1 ja jatkuu torstaina Raholassa. Välieriin pääsy vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jep
18/03/2018
Krp nro. 10 heittämällä liikan rottamaisin pelaaja! Ei riitä edes sikailut kentällä, vaan ajelee jo valmentajaa. Speve selkeesti parempi. Jönssi pelattiin täysin pois pelistä. Härmältä hyvä aikalisä, paitsi sit ei lopussa ollut mahista ottaa. Hyvä peli!
...
18/03/2018
Ihan maistuva peli oli joo. Kyllä mä tykkään että on Revon tyylisiä pelaajia, valkun päälle hyppääminen mauton temppu kuitenkin. Mut hyvä ku alko olla vähä tunnetta kentällä. Hyvä loppusarja tiedossa.
JANIINPÄtoa.
18/03/2018
Paljon tasaisempaa peliä kummaltakin kuin eka pelissä. Tosin välillä tolkku hukassa molemmilta, ja hurlumheitä vaihteeksi.
Se kyllä sopii Spevelle paremmin kuin Kooärpeelle. Kaksi erää Kooärpee pysyi suht hyvin kyydissä, tosin Speve hukkasi tolkuttomasti avopaikkoja.
Kyllä peli oli Speven peli tänään. Kotietu on tärkeässä asemassa tässä tahkoamisessa. (Neljä (!) voittoa. Divarissa kaksi, ja nyt vasta puolivälierät.
Kohta on molempien alettava puolustaa tarkemmin.
Peku
18/03/2018
Juuri kuten kirjoitettiin ekan pelin jälkeen. - Johansson kiinni niin ei ole mitään hätää. Ja Kortetmaa pelasti lukemat näin pieniksi - ilman muutamaa haamupelastusta lukemat olisivat voineet olla kaksinumeroiset.
Timppa
18/03/2018
Melko ala-arvoista käytöstä Krp:n huoltajalta ja koko joukkueelta! Ensin huoltaja poistuu huutaen ja kiroten yleisölle. Ja joukkue poistuu kesken palkintojenjaon. Ny tais mennä tunteisiin...
keke
18/03/2018
Taitaa pää jälleen kerran loppua Krp:ltä. Todella ala-arvoista käyttäytymistä pelin jälkeen. Johanssonille meni totaalisesti ihon alle kun Holopainen nollasi kultapojan. Ja Revon ei todellakaan kannata alkaa koittaa Tommyn kanssa, jää aivan varmasti kakkoseksi lajissa kun lajissa. Harmi, kun hyvää salibandyä pelaava joukkue käyttäytyy kuin kakarat.
alakatsomo
18/03/2018
Henri ja kumppanit ensimmäistä kertaa miesten pelissä. Holopainen vei Henriä kyllä 6-0. Härmä totesi ennen peliä, että tämä peli näyttää sarjalle suunnan..Krp:n pakko voittaa seuraava peli kotona tai muuten menee kyllä todella vaikeaksi.
näin
18/03/2018
Jos johonkin KrP:n peli kaatuu niin pääkoppaan. Hyvää salibandya mutta sipuli on vielä heikko. Johanssonin nollaaminen ja KrPn turhautuminen ratkaisee lopulta ottelusarjan kokeneelle spevelle. Mutta tasaista tulee..
Hahahaha
18/03/2018
Yks hävitty peli ja ”Krpn pääkoppa ei riitä” Jep. Hyvä asiantuntijat. Nauran. Muistakaa että repo on pahis ja kiviranta hyvis. Krp teki neljä ja speve viis plus yks holopaisen kuolevan joutsenen yvstä sekä yks tyhjiin. Torstai määrittää suunnan.
Vihaajat vihaa
18/03/2018
Hyvä Repo!!!!
norsu
18/03/2018
Tervetuloa pleijareihin Krp. Nämä on aivan eri pelejä
Norsulle
18/03/2018
Mitäs helvetti* sää norsu selität sarja 1-1
Jep
18/03/2018
Revolla matkaa tosiäijiin, esim kukkis ja tuutsi. Ei vaan osaa...
Traktori
18/03/2018
Sa*tanan maajussit siellä taas huutelee.

Ja repo on äijä
Astetta kovempi jätkä
18/03/2018
Repo on niin kova jätkä, että pääsee jopa katsojien tunteisiin. Ja jopa ilman jäähyjä.
Jep
18/03/2018
Ei muuten ole maajussi, ettäs siellä nokiallakin tiedetään... pellejä en vaan arvosta.
HM
18/03/2018
Puukkojunkkarit taas vauhdissa keskustelupalstalla :DD
Aamenpallo
18/03/2018
Seinäjoen heinähatuille ensimmänen voitto Nokiasta tällä kaudella ja jyväjemmarit innostuvat soittamaan suutaan netissä. Internet on Seinäjoella sen verran uusi ja ihmeellinen asia, että tämä sallittakoon.
HM
18/03/2018
Maalikoosteen katsottua muistui taas mieleen miten seinäjoella on liigan ylivoimaisesti oksettavin yleisö.
Et soittaa kotiin
18/03/2018
Täähän menee jännäksi kun miettii onko maalaispitäjä 60 000 asukkaan Seinäjoki vai 32 tuhannen Nokia...
Saapa nähä
19/03/2018
Hieno sarja tulee. Uskoisin spv vievän tämän sarjan. Hyviä pelimiehiä nuo olssin entiset sieppi ja veikkola.
Jep
19/03/2018
Niin ja hieno oletus pitäjäläisiltä, että kaikki kommentoijat edes seinäjoelta. Kumitehtaan pojilla keulii itellään, muukin kuin mopo
Peku
19/03/2018
Jyväjemmarit - kumisaappaat - traktorit mainittu. Onko nyt virallisesti avattu playoffsit myös pääkallon kommenteissa? 🤣
Virhe-emämunaus-tilasto
19/03/2018
Ottamatta yhtään kantaa mikä on oikein ja mikä väärin...... Nokialla molemmilla 3 peittoa, Seinäjoella 12 ja 20.....
...
19/03/2018
"Pääsee jopa katsojien tunteisiin :)" Se nyt lienee se kaikkein helpon tehtävä?
Sivusta seuraaja
19/03/2018
Tiukkaa vääntöä ja hyvää pleijjari pelaamista. Toki se että Johansson "nollattiin" oli jääkiekosta tuttua kahva pelin ansiota. Palloa ollut lähimainkaan ja holopainen roikkuu selässä kuin selkäreppu. Mutta tuomarilinjhan päättää mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Jos Repo olli rotta hypätessään laidan yli ja Koposta päin, niin kyllä noi Tuutsin susikäden naamaan lyönnit menee ihan yhtä hyvään katekoriaan.
JANIINPÄ
19/03/2018
Pelikiellossa oleva Kuusela mukana noin puolessa Speven maaleista.
Näin on päätetty ja sääntöjen mukaan mennään, Speve tekee toki kaiken mitä pitääkin. Itsekin tekisin.
Koska en malta olla vertaamatta mahtilajiimme, tällainen ei tulisi kuuloonkaan. Saati tässä vaiheessa kautta, kun joka voitto on elintärkeä.
No nyt mennään 1-1 numeroissa, ja seuraavan pelin voittaja saa pikkuisen niskalenkkiä.
Timppa
19/03/2018
Minkä maalikoosteen HM on katsonu? Jos hurraaminen maalin jälkeen oksettaa, niin olisko parempi ruveta seuraamaan shakkiturnauksia.
jorma
19/03/2018
Vaikka näätälasein katsonkin niin Repo on kyllä yks historian ylivoimasesti huonoimmista pelaajista joka liigassa on pelannu, en tiedä mitä Härmällä liikkuu mielessä kun kys. kaverin laittaa kentälle. Ja Seinäjoen sikafarmareille tiedoks että Krp:ssä ei muuta nokialaista oo kun nimi, joten ei muuta kun terottelee talikkoo ja lapioimaan paskaa torstaihin asti, koko ilta tulee teurastamolla ja speve jää jalkoihin. Toivottavasti joku ajaa Kivirannan niin pystyyn että ei taksillakaan löydä himaan, oksettava pelaaja.
...
19/03/2018
Go Jorma. Tykkäätkö possun fileestä?
Juippi
19/03/2018
Jormalla menee nyt niin tunteisiin, että alkaa lietsomaan väkivaltaa. Onhan sitä Tuukkaa aikoinaan yritetty hakata mm. pukuhuonekäytävällä..heikot sortuu.
Sauli
19/03/2018
Repo on myös historian oksettavin pelaaja liigassa. Kaveria ei pahemmin näy runkosarjan aikana mutta sitten ku nämä "tosipelit" alkaa niin on pakko yrittää muka hämmentää. Eiliset otteet räkämaalia lukuunottamatta herättivät lähinnä myötähäpeää.
Repo: kun kuitenkin luet tätä niin vinkkinä se että kaimasi Kohonen on pelannut muutaman pelin sua enemmän ja luultavasti on tottunut noihin tönimisiin sun muuhun.

"Teurastamolle" myös terkut. Toivottavasti mikkihiiret päädyssä ovat keksineet muitakin hoilotuksia kuin futiskoosteissa 10 vuotta kuultuja.
Jep
19/03/2018
Tää on just tätä kun kristityt palloilijat ja peliveljet ottaa yhteen, kuin kirkkosählyssä konsanaan. Parasta viihdettä, kun pelit hyviä ja spekuloinnit lähtee ihan lapasesta. Ihan eri kuin toi paikallinen sarja akselilla espoovantaahelsinki. Kukkis herätys, että alkais ees jotain tapahtuu. Tolppalaukaus hyväksytään ja ketään ei kiinnosta. Go Nokia mikä ei oo nokia ja seinäjoki!!
#22
19/03/2018
Nimimerkille ”janiinpä”. Olen kanssasi samaa mieltä. Ville Kuusela on loistava pelaaja.
Seinäjoelta kuuluu Saulille
19/03/2018
En katsonut ensimmäistä puolivälierää mutta toisessa puolivälierässä Seinäjoella oli ainakin tv ruudun välityksellä todella ärsyttävää saman tahdon rummuttamista 55minsaa. Tuohon verrattuna Raholasta kuuluva ”mökä” on kuin Adelen laulantaa.
JANIINPÄ
19/03/2018
Kuusela on loistava pelaaja. Jo aikoinaan junnuissa pisti silmään kolmikko Luukko-Kuusela-Kiviranta. Silloin Kuusela ei vielä ollut niin näkyvä, mitä hän nyt Spevelle on. "Puukko" kai ensimmäisenä häipyi opintoihin ja vitja hajosi.
#22
19/03/2018
Lehdistötilaisuuden perusteella pisteet jäi kaikin puolin SPV:lle. Härmällä on tainnut painitrikoot olla aina naulassa, vaikka nimi viittaakin johonkin muuhun. Aika mautonta lässyttämistä, mutta kun menee tappio kunnolla ihon alle, niin noin siinä käy.
Tapsa Irondanger
19/03/2018
Kevät toi, kevät toi muurarin
Kevät toi, kevät toi maalarin
Kevät toi rakennuksille hanslankarin...

Kuin veitsi minun rintaani viilsi
Sinun katseesi (Tuutsi) viimeinen
Se oli niin ihanan kylmä
Niin viekas ja petollinen
Se oli niin kylmä..
Niin viekas ja petollinen
Tero
19/03/2018
Seinäjokelaiset vois keskittyä siihen yhteen ja ainoaan mitä osaavat eli paskan lapiointiin.
Jonne
19/03/2018
Et oo kyllä käyny kattoo krp runkosarjaa jos sanot että siellä repo ei hämmentänyt. Jatka samaa rataa oot äijjä
HAHAHA
19/03/2018
SPV:n puolelta ei kannata yhtään huudella pressikäyttäytymisistä, sen verran luokatonta mökötystä ja äksyilyä on Koposelta nähty vuosien saatossa. Todistusaineistoa löytyy you to be - nimisestä videopalvelusta.

Niin ja Härmähän tuossa esiintyi erittäin asiallisesti joten pisteet sinne.
...
19/03/2018
Spevelaseilla katsottuna oli mielestäni kyllä asiallinen lehdistötilaisuus molemmilta osapuolilta. Ei se mökötys ja äksyily lähtökohtaisesti pahasta ole lehdistötilaisuudessa. Se kertoo tunnetilasta. Sen vain voi esittää monella tapaa ja vähä riippuu keneen sitä äksyilyä ja kritiikkiä kohdistaa.
Jari
19/03/2018
Tää on hieno sarja kaiken kaikkiaan! Tunnetta on kentällä, katsomossa ja keskustelupalstoilla. Tätä pleijareiden kuulukin olla.
Sjoki
19/03/2018
Härmä on kaiken kaikkiaan hieno valmentaja. Tasapainoittaa varmasti tuota KRP:n joukkuetta..
Perho
19/03/2018
Hauska lueskella näitä kommentteja, pohjalaiset lapioi paskaa ja ajelee traktoreilla jnejne. Jännä homma, että kukaan ei vaivaudu kommentoimaan Nokiaa kaupunkina. Kertoo jotakin salibandykulttuurin eroista näissä kaupungeissa.
Perho:lle
19/03/2018
Kyllä sekin vielä saadaan kun Näätä hoitaa torstaina Teurastamolla toisen täplän. Sit on taas toistepäin keskustelupalsta. Juna kulkee ja sillee
Timppa
19/03/2018
Sitten tuo Tuutsi Kangasmäki tilanne. Juu Tuutsin käsi osui Kangasmäkeen, mutta kasvoja alettiin pidellä vasta kun tajuttiin ettei palloa saada haltuun. Siinä vaiheessa kun teatteri alkas Tuutsin käsi oli alhaalla. Sielä sitten kurkittiin kentänpinnassa onnistuiko jäähyn kalastelu. Onneksi tuomari kaksikko ei sentään tähän langennut.
Jep
19/03/2018
Se on just Jari noin. Sit tää etelän pelailu, missä ei vielä mitään tunnetta, ei kentällä ei katsomossa. Pitää kai lähtee ite provoamaan ja haukkuu espoo palstoilla
virkailija
19/03/2018
Kuulemma terveysviranomaiset myös tulossa katsomaan *peliä* Torstaina. Katsojille hengityssuojat pakollisiksi. Voi olla vaan huhu. En tiedä.
Jormalle
19/03/2018
Miksi Nokian valtuutettuja on tulossa torstaina katsomaan peliä? Eikös uutta hallia kaavailla nimenomaan Nokialle? Yleisön puutetta ainakin kovasti perustellaan sillä että halli on nyt Tampereella eikä Nokialla.

#22: Härmä ja Koponen käyttäytyvät mielestäni molemmat asiallisesti presseissä eikä sorru tuomareiden haukkumiseen. Härmä kommentoi että eri tuomariparien linjaan pitää sopeutua ja näinhän siihen varmasti molemmat pyrkivät.

Käykäähän ihmiset herättämässä muidenkin otteluparien keskustelupalstat eloon! Pleijjereissä pitää olla tunnetta!
Hajuttomuuden puolesta
19/03/2018
En tiedä kumpi on sitten pahempi, Raholan ummehtunut ilma vai seinäjokelaisten navettasaappaissaan tuoma possunpa**an haju. Kukin päättää oman kantansa, mutta voisivat Seinäjoella ottaa tavaksi jättää ne navettavaatteet ihan kotopuoleen tai edes pestä ne ennen kuin tulevat ihmisten keskuuteen. Jos ei muu auta niin naulakko eteiseen, mihin voi jättää pahimmat hajut.
HAJUTTOMUUDEN PUOLESTA
19/03/2018
Mielenkiintoinen hajujälki tai hajutunniste. Talentti. Sen oon kuullut, että Ammoniakkia käytetään käsitykseni mukaan mm. hengitysteiden (nenän) avaamiseen- Ummehtunut ilma (esim. HOME) yleensä tukkii hengitystiet (nenän) ja aiheuttaa ahdistusta. En tiedä. Voin olla väärässä.

Entisen NHL-jääkiekkoilijan Sami Heleniuksen mukaan Suomessakin osa jääkiekkoilijoista haistelee ammoniakkia ennen peliä.

- Sitä moni käyttää ennen peliä, että herää. Muista piristeistä en tiedä. Itsekin käytin ammoniakkia ennen peliä täällä Suomessakin.

Heleniuksen mukaan ammoniakki on viimeinen herättely juuri ennen jäälle menoa.

- Se herättää. Se on niin vahva haju nenän alla, että jos laitat ampullin tuoksun liian lähelle, vedet alkavat valua silmistä.

Oliskohan ollut niin, että Seinäjoen UT:lla oli sellainen pieni kaasupilvi Ammoniakkia. En tiedä. Voin olla väärässä. Urheilijat sitä näköjään käyttää.
Jep
19/03/2018
Meillä vedetään täällä etelässä mitä ikinä sattuu kadun kulmasta löytymään. Ja ei haise possunpas.. kus.. ja ihmisen pask... toisinaan julkisissa.
#22
19/03/2018
Kovin on monta possunkakkakommenttia ja muuta. Jotenkin niin kuin Nokia olisi hienoimpien ihmisten paikka. Seinäjoelta löytyy Suomen isoin ruokatehdas ja monta muutakin alan yritystä, jossa haisee. Taitaa moni kinkkuleike tulla Nokialle Seinäjoelta. Hajussa katsokaas kasvaa. Jos nyt Nokialle saisi oman peliareenan missä pelata salibandyä ettei tarvitse naapurikuntaan lähteä peleille. Seinäjoella niitä löytyy. Etelä-Pohjanmaalla voi joutua naapuri kuntaan pelaamaan, kun väkiluku on noin 1000 henkeä koko kunnassa. Pitää laittaa seuraavaan peliin nokialaiset jalkaan. Vai tehdäänkö niitä vielä Nokialla?
#22
19/03/2018
Niin ne Nokialaiset haisee possunpaskalle, kun ovat vallan erinomaiset navettakenhät.
Juippi
19/03/2018
Hajusta puheen ollen Krp on kyllä itse asiassa hajuton ja mauton joukkue. Onko siellä jotain kohosen, kuuselan, tuutsin tms. kaltasia johtajia? Pääkallo vois kiinnittää huomiota näihin Tuutsin ja revon rinnastuksiin. Alkaa olla jo törkeetä vertailua. Mikko repo 5 pudotuspeliä ja yks koposen syliin hyppääminen. Kiviranta 100 pudotuspeliä ja yli 100 pistettä niissä.
60äo kysymys
19/03/2018
Henri Johansson. Sarjan ylivoimaisin pelaaja jo vuosia. Joku Kiviranta on kyseiseen jantteriin verrattuna kuin sokea kana.
72 faktaa
19/03/2018
Henrin pudotuspelihistoria on Kivirantaan verrattuna kuin näkymätön kana.
Repo
19/03/2018
Repo - Pelaaskohan Repo muuten paremmin ilman hikipantaansa. Ei vanne kiristäis päätä niin pahoon seuraavis karkeloos- oikeen kipiää ottaa toisen puolesta-
??
19/03/2018
Jos se kiviranta on niin helvetin kova jätkä niin miks ei oo näkyny majussa???
Oikeestikko?
19/03/2018
Aikamiehet on tällä tasolla mitä kirjoitukset ovat? Kyllä hävettää,jos olette todella noin typeriä. Molemille joukkuille semppiä ja tiukkaa vääntöä.
Äksöni
19/03/2018
Voi voi taitaa olla niitä veroäyrin korottajia jotka täälä kirjoittelee, menkää töihin ja olokaa hiljaa. Joku voittaa aina
Api
20/03/2018
Kyllähän se niin menee, että kun pas*a ei enää haise Pohjanmaalla, loppuu se myös nokialta. Aivan turha vertailla esim Kivirantaa ja Johansonia. Molemmat hyviä pelaajia, Johanson ei vaan ole keväisin koskaan kauaa pelaillut. Ei niitä pisteitä silloin voikkaan tulla. Ja se että Holopainen roikkuu Johansonin päällystakkina; sitä kutsutan taktiikaksi. Melko kivasti näytti toimivan. Revon hyppy Koposen syliin oli lähinnä säälittävä lämmitys yritys, mutta eikös säännöt mahdollista siitä antaa jälkikäteenkin vähän kakkua? Kuitenkin tahallinen vahingoittamisyritys...
Al Bundy
20/03/2018
Henri Johanssonin meriitit on vähän eri tasoa kuin Tuukka Kivirannan. Holopainen on pikemmin Uunon reikänen aluspaita kun Johansson löytyy pörssikärjestä jälleen. Nyt herätys siellä traktorin kyydissä, ei ne SPV pelaajat mitään jumalia ole. Luulisi veljien tietävän että on vain yksi jumala.
Juippi
20/03/2018
Mitä ne krp:n meriitit on muuta kun että siellä on ollut kultapoika Johansson, joka on paukuttanut täysin turhia pisteitä, kun ei niillä pisteillä ole mitään vielä tähän mennessä saavutettu. Tämähän on joukkuelaji, Onko krp olemassa vain sitä varten, että Johansson pääsee ennätystenkirjoihin.
Naurettavaa kommentointia
20/03/2018
On lapsellista loan heittoa puolin ja toisin. Seinäjokelaiset yrittää päästä Nokialaisten ihon alle näillä Johansson-Kiviranta rinnastuksilla. Fakta on Henri on Suomen paras tällä hetkellä eikä punanutuista kukaan pääse tällä hetkellä lähellekään hänen tasoaan yksittäisistä pelaajista. Joukkueena SPV on rutinoituneempi ja menee todennäköisesti jatkoon. Merkittävän suuri ero on kauluspaitamiehissä penkin takana, SPV:n eduksi. Nokialaiset yrittävät puolestaan ärsyttää pohjalaisia traktori-ja paskanluontipuheilla. Kyllä niitä maajusseja Nokialtakin löytyy. Aika väsyneitä on myös nuo SPV:n pelaajiin kohdistuvat uskontoherjat. Tietääkseni vain nuo kaksi Koposta ovat uskovaisia siinä mielessä kun uskovaisuus Suomessa yleisesti ymmärretään.
Juu
20/03/2018
Kiviranta teki koko kaudella 16 p, henkka 67p kiviranta henkkaan verrattuna kuin kasa paskaa
Derp
20/03/2018
Keski-ikäisiä ei tulisi päästää nettiin.
Api
20/03/2018
Ennen tätä kautta Kiviranta 100 pinnaa pudotuspeleissä, ja tämän ruotsin tyyppi Johanson Henri vain säälittävät 88. Eli tosta on helppo katsoa kumpi on tehnyt pisteitä enemmän peleissä joilla on oikeasti merkitystä.
Apina
20/03/2018
Eli runkosarjan peleillä ei ole merkitystä?

Salba saattaa olla eri mieltä.
Al Bundy
21/03/2018
Api katso vaan kumpi tehnyt enemmän pisteitä peleissä joilla on merkitystä. Aloita vaikka mm-kisoista, montako huikaiseva Kiviranta on tehnyt? Johansson jopa niin kova jätkä että voi kieltäytyä maajoukkueesta.
AL BUNDYLLE
21/03/2018
mm-kisoista 2010 Johansson haki kultaa. Teki tärkeän maalin 12-2 voitossa Latviaa vastaan puolivälierässä. Tarkoitit varmaan sitä? Ei ollut siis vielä tuolloin niin kova jätkä, kun ei kieltäytynyt mm-kisoista. Kaudella 2011-2012 kiviranta voitti pudotuspelien pistepörssin ja SPV (ensimmäisen) mestaruuden. Henri voi toki tehdä tällä kaudella saman.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.