SPV:n Janne Autio (punainen nro. 13) laukoi uransa ensimmäisen pudotuspeliosuman liigassa. Kuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljet tasoitti puolivälieräsarjan Nokian KrP:tä vastaan 1–1:een sunnuntaina. SPV vei Seinäjoella pelatun kamppailun maalein 7–4.

Kotijoukkue sai otteluun paremman alun, mutta Jarmo Härmän ottama aikalisä puolen tunnin kohdalla herätti näätälauman. KrP tasoitti tilanteen 3–3:een Joni Henttosen ja Henri Mäenpään maaleilla toisessa erässä.

SPV:n A-juniori-ikäinen Janne Autio nousi isoon rooliin kolmannessa erässä. Hyökkääjä pääsi avopaikasta kiskaisemaan kauden avausmaalinsa ja samalla uransa ensimmäisen pudotuspeliosuman liigakentillä.

Autio oli mukana myös 5–3-osumassa, kun hän tiputti pallon alaspäin Matias Veikkolalle, joka toimitti kuulan maalille. Mikko Kohonen ohjasi maalin edestä, ja SPV siirtyi 5–3-johtoon.

Joni-Arttu Sieppi ja Tuukka Kiviranta löivät vielä ratkaisun ottelulle.

Puolivälieräsarja jatkuu torstaina Nokialla.