Classic ei antanut ÅIF:lle lopulta mahdollisuuksia. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Naisten Salibandyliigassa Tampereen Classic takoi vuorenvarman 8-2 -vierasvoiton sarjanousija ÅIF:sta.

ÅIF johti ottelua avauserän jälkeen 1-0 ja toisessa erässä vielä ajassa 32:31 Emma Hartwallin kylmänviileä rankkari vei sarjanousijan 2-1 -johtoon. Tämän jälkeen Classic huristeli kuitenkin rinnalle ja reippaasti ohi. Jo toisen erän päättyessä vierailijat johtivat 4-2 ja viimeisen erän Classic vei selvin 4-0 -lukemin.

Classicin tehokkain oli jälleen kerran kukapa muu kuin 2+2 -tehot iskenyt Nina Rantala. Eliisa Alanko nakutteli hattutempun. Emma Hartwall iski molemmat ÅIF:n maalit.

Ennen runkosarjan viimeistä kierrosta Classic on varma runkosarjan voittaja ja ÅIF on menettänyt saumansa pudotuspeleihin.