Liigat

Video: ErVi varmisti kotiedun – liigapelin jälkipressissä odottamattomia vieraita

12.03.
2018
3 Kommenttia
1
Liigat

Päävalmentajat Mika Ahonen (ErVi) ja Heikki Luukkonen (Oilers) eivät huomanneet lainkaan ”videobombaajia.” Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit vei Esport Oilersia selkein 9-3 -lukemin runkosarjan päätöskierroksella.

Oilers siirtyi ottelussa kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä, mutta kotijoukkue nousi erän viiden viimeisen minuutin aikana vielä neljällä osumallaan rinnalle ja reippaasti ohi. Kahden seuraavan erän aikana ErVi vei peliä ja kaahasi lopulta selvään kuuden maalin voittoon.

Isäntien tehopelaaja oli 2+1 -pisteet iskenyt Mika Moilanen. Kahteen pisteeseen ylsivät ErViltä Lauri Kapanen (2+0), Tuomas Iiskola (0+2) ja Mikael Lax (0+2).

Ottelun jälkeisessä pressissä nähtiin odottamattomia vieraita valmentajien puheenvuorojen aikana. Luotsit eivät näyttäneet huomaavan lainkaan, kun ErVin mainosmateriaalien takaa ilmestyi kaksi lasta seuraamaan, mitä huoneessa tapahtuu. Tilanne näkyy lehdistötilaisuuden videotaltioinnissa ajassa 3:00.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Erikoista
12/03/2018
Lapsia pyörii lehdistötilaisuuksissa tosta pitäisi antaa PR3!!!!!!! Kaiken huippu jos juontaja olisi kaatanut texmexit päälleen, tai jotain yhtä noloa...
Master Fix
12/03/2018
Remekseltä yllättävä vastaus, joukkue häviää mut omien takana seistään. Harmikun kaikki sankarit eivät osaa kantaa viittaa.
Kumma homma
13/03/2018
Alkaa mennä usko ja katu-uskottavuus ylipäätään Luukkosen kohdalta. Liigassa viime kaudet, mitä on koutsannu menny odotuksiin nähden alakanttiin. Runkosarjakin päättyi kunnon tappioputkeen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.