Divarit

Video: Hattutemppu viimeisellä kympillä – yllätyspelaaja nousi Divarin finaalin ratkaisijaksi

27.03.
2018
5 Kommenttia
0
Divarit

Joni Halminen oli Divarin toisen finaalin yllätysratkaisija. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut ja Loviisan Tor kohtasivat sunnuntaina toistamiseen Divarin finaalisarjassa. Porissa pelattu kamppailu meni Karhujen nimiin loppulukemin 7-6.

Tor aloitti pelin hyvin ja johti ensimmäiselle tauolle mentäessä 4-1. Toinen erä meni kotijoukkueelle 3-1, joten kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli tasainen.

Karhut ratkaisi pelin viimeisellä kympillä, kun puolustaja Joni Halminen iski puhtaan hattutempun. Loviisa kavensi vielä 12 sekuntia ennen loppua, mutta johto piti päätössummeriin asti. Halmista voi pitää todellisena yllätysratkasijana, sillä kyseessä olivat miehen ensimmäiset pisteet kevään pudotuspeleissä.

Ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1 ja jatkuu keskiviikkona Loviisassa. Divarin finaalien voitto ja liiganousu irtoaa kolmella voitolla. Divarin finaalien häviäjä kohtaa vielä Steelersin erillisessä karsintasarjassa.

Ottelutilastot
Ottelukuvat Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rohkea seppä
27/03/2018
Tilastollisesti ehkä, peliä seuraavalle ei. Torin karvi aivan ihmeissään kun pakki nostikin maalille, erittäin maistuvalla kuviolla 3 maalia. Halmisen loistavaa pelinlukua ja sovittuja asioita, kypsä pelaaja. Pelaa divaria jo 3 kautta isossa roolissa.
:D
27/03/2018
pitseria halminen!
Teddy
27/03/2018
Kun tämä kaveri laittaa lätää pussiin, ni sinne se menee. Ei ollut ensimmäinen (eikä viimeinen) hattutemppu tältä kaverilta. Yleensä ei tee yhtään tai laittaa hatullisen. Yllättyneet parijonoon.
Takaåiru
27/03/2018
3. kausi divarissa ja miehellä ikää 19 vuotta. Porissa osataan juniori työ. Hyvä Hamppuuu.... Jos
moro
28/03/2018
hyviä rankkari suorituksia loviisalta

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.