Henri Johansson (kesk.) iski neljä maalia SPV:n verkkoon ensimmäisessä puolivälierässä. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP avasi puolivälieräsarjan SPV:tä vastaan voitolla miesten Salibandyliigassa. Perjantai-iltana Raholassa pelattu ottelu päättyi isännille lukemin 8–4.

Tähtihyökkääjä Henri Johansson oli jälleen mies paikallaan KrP:lle. Johansson saldosi ensimmäisestä puolivälierästä tehopisteet 4+1.

Avausmaalia ei tarvinnut odotella kauaa. Morics Krumins toimitti pallon maalille ja Johansson ohjasi sen verkkoon, kun avauserä oli ehtinyt vanheta ainoastaan 11 sekuntia. SPV siirtyi ensimmäisessä erässä vielä johtoon, mutta Johansson tasoitti kolme sekuntia ennen taukoa.

Toisessa erässä verkko heilui molemmissa päissä. KrP otti jo 6–2-johdon Ilkka Mäkipään osumalla, ja SPV käytti aikalisänsä. Se ei kuitenkaan nostanut Peliveljiä kahta maalia lähemmäs.

Viimeisen niitin pääsi lyömään Johansson, joka pyörähti taitavasti laidan lähellä ja karkasi yksin maalintekoon aivan kolmannen erän lopussa.

Sarja jatkuu sunnuntai-iltana Seinäjoella.

Esa Takalon kuvat ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

One comment

1. Kooste kertoo paljon. Henkalta loistavia väläyksiä, varisnkin se toinen pukukoppimaali.
    Kertoo muutakin. Monta kertaa Kooärpee iski pallon tyhjiin Speven pakkien hortoillessa missä sattuu. Puolustus näytti olevan että osa pela miestä, osa aluetta, ja osa seuraa palloa katseella. Nurkkaan mennään kahden pakin voimalla, ja maalinedus auki kuin ne kuuluisat Prisman ovet.

Missä on se entinen Speve joka puolusti hyvin. Kooärpeeläiset kyllä osaavat nykyään jättää yhden äijön parkkiin sektorille, kun muilta taito alöytyy pallo sinne toimittaa.
    Kooärpeen yksi näkymätön kovan luokan tekijä on Krumlins.
    Harvoin pakit iskevät palloa tyhjiin takatolpalta, ja ei ollut ensimmäinen kerta.