Liigat

Video: Huippuvireinen latvialaisvahvistus laukoi jatkoajalla KrP:n ensi kertaa välieriin

28.03.
2018
3 Kommenttia
2
Liigat

Morics Krumins pelaa elämänsä kautta. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja SPV mittasivat toisiaan tiistaina miesten Salibandyliigan viidennessä puolivälieräpelissä. KrP vei trilleripelin voiton Morics Kruminsin 2-1-maalilla, joka syntyi jatkoajalla ajassa 72.55.

Ottelun avausmaalia saatiin odotella yli puoli tuntia, kunnes Mikko Laakso vei KrP:n kotijohtoon. Jyrki Holopainen tasoitti kolmannen erän alussa ja sen jälkeen tahkottiin jälleen yli puoli tuntia ennen ratkaisumaalia.

Latvialaispuolustaja Krumins on ollut kovassa vireessä läpi kauden ja kevään mittaan vire on jopa parantunut. Krumins on laukonut puolustajan paikalta pisteet 7+3 ja on tällä hetkellä pudotuspelien pistepörssin viidentenä. Huippulaadukkaan KrP:n ykkösvitjan takalinjoilla luutiva on toki onnistunut kokonaisvaltaisesti ja johtaa pudotuspelien tehotilastoa lukemalla +15.

KrP:n voitto tarkoittaa sitä, että joukkue nähdään ensi kertaa miesten liigan välierissä. Puolivälieräsarja SPV:tä vastaan meni nokialaisille voitoin 4-1.

Esa Takalon ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jonne@gmail.com
28/03/2018
Krumins maailman top 10 pakki
Donald.Duck@gmail.fi
28/03/2018
Laitoit sähköpostiosoitteen vahingossa nimen kohdalle? :)
Jeppeli
29/03/2018
Voi itku kun kentälle lensi rantapalloja. Taas tuli Jusu-Petterillä paha mieli.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.