Video: Iiskolalta komea yksilösuoritus Espoon derbyssä – Oilersista ei ollut vastusta

Indians nautti paikallispelistä maanantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Indians nautti paikallispelistä maanantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Espoon derby miteltiin maanantaina Tapiolan Urheiluhallissa. Isäntänä toiminut Oilers joutui taipumaan Indiansin käsittelyssä loppuluvuin 9-1.

Indians oli ottelun hallitseva osapuoli alusta alkaen, ja johti peliä 4-0 ennen kuin viimeinen kymppi pyörähti käyntiin. Oilers iski yhden kavennusosuman, mutta vierasjoukkue osui sittemmin vielä viidesti. Neljä maaleista syntyi tyhjään rysään.

Ottelun hahmo oli erityisesti neljä maalia latonut Heikki Iiskola, jonka 3-0-osuma oli komeaa katsottavaa. Maalin näet videolta kohdasta 1.36 eteenpäin. Valtteri Kainulainen syötti neljä maalia ja Mikael Sievänen onnistui tehoin 2+1.

Voitto oli Indiansin seitsemäs putkeen ja nosti ryhmän neljänneksi. Oilers on kärsinyt kolme perättäistä tappiota, ja jatkaa kahdeksannella sijalla. Pudotuspelejä ajatellen tilanne on vielä jokseenkin jännittävä, sillä LASB on kolmen pisteen päässä, ja molemmilla on jäljellä vielä kolme peliä.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

One comment

  1. Pelin nähneenä voin todeta, et Oilers oli paljon huonompi kuin kooste antaa ymmärtää. Tulos siis mairittelee 🙄 öljyttyjä poikia.