Liigat

Video: Kapanen ylitti hirmutehoilla maagisen rajapyykin – 17-vuotias LASB-pakki iskussa tärkeässä paikassa

10.03.
2018
1 Kommentti
2
Liigat

Julius Lehto oli iskussa EräViikinkejä vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit ja LASB kohtasivat torstaina Vantaan Energia Areenalla miesten Salibandyliigan merkeissä. LASB haki 9-7-vierasvoiton ja piti pudotuspelihaaveensa yllä.

Ottelun ratkaisuhetket nähtiin viimeisellä kympillä. Tehopisteet 4+2 pelissä rallatellut ja 500 runkosarjan tehopisteen rajan rikkonut Lauri Kapanen vei kotijoukkueen johtoon juuri ennen viimeisen kympin alkua, mutta LASBilla oli sanansa sanottavana. Rasmus Kainulainen tasoitti pari minuuttia myöhemmin ja viimeisellä vitosella kahdesti osunut Justus Kainulainen sekä mainiosti esiintynyt Julius Lehto varmistivat vieraiden voiton.

Vasta 17-vuotias Lehto oli kovassa vireessä pelissä, sillä hän merkkautti tililleen tehot 3+1. Saman ketjun Rasmus Kainulainen (1+2) ja Joonatan Surakka (0+3) olivat myös oivassa iskussa. ErVin Mika Moilanen iski tehot 2+2 ottelussa.

LASB on yhdeksäntenä ennen Salibandyliigan päätöskierrosta ja kohtaa SPV:n kotonaan. Jotta se voisi ohittaa Oilersin, niin sen pitää kerätä ottelusta vähintään piste. Oilersin on pisteen etumatkalla, mutta sillä on LASBia heikompi maaliero. Espoolaisryhmä kohtaa ErVin, joka on kolmantena ja tavoittelee kotietua pudotuspeleihin.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Lammin Sähläri
10/03/2018
Miksi Steelerssistä ei ole ikinä juttuja???? Sarjan kovin joukkue tällä hetkellä!!! Lasbia vaan ylistetään koko ajan ilman syytä!!!!! Uskomatonta!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.