Liigat

Video: Kaunis osuma – Happeen taiturit syöttelivät Kooveen pyörryksiin

11.03.
2018
0 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Salibandyliigan runkosarjassa pelattiin päätöskierros lauantaina. Tampereella Koovee hävisi jatkoajan jälkeen Jyväskylän Happeelle maalein 5–6.

Happeen ajassa 48.16 iskemä 4–4-tasoitus oli silmänruokaa katsojille. Petri Kauko vastaanotti pitkän avaussyötön kulmassa ja käänsi pallon heti toisella puolella odottaneelle Pauno Kajoksiselle.

Hyökkääjä ei kuitenkaan lähtenyt laukomaan hyvästä paikasta huolimatta vaan siirsi pallon ensimmäisellä kosketuksella vielä keskellä odottaneelle Juuso Heikkiselle, joka tälläsi pallon maalin kattoon.

Vain hetkeä myöhemmin Happee meni Kaapo Savinaisen osumalla johtoon. Koovee kuitenkin punnersi rinnalle Roni Tuomelan kaukolaukauksella, ja ottelu eteni jatkoajalle.

Koovee haki voitto-osumaa ilman maalivahtia, mutta Happee rankaisi tamperelaisten pallonmenetyksestä. Jami Manninen nosti pallon tyhjänä ammottaneeseen maaliin.

Happee sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja sai pudotuspelien viimeisen kotiedun. Kooveen kausi puolestaan jatkuu playout-vaiheessa, jossa vastaan tulee Hämeenlinnan Steelers.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.