Video: KrP:n ykkösvitja pitelemätön murskavoitossa – 5-2-maali komeaa katsottavaa

KrP:n peli näytti sunnuntaina helpolta ja hauskalta. Kuva: Juha Käenmäki

KrP:n peli näytti sunnuntaina helpolta ja hauskalta. Kuva: Juha Käenmäki

SPV:n ja Nokian KrP:n neljäs puolivälieräkohtaaminen oli nokialaisten näytöstä. Joukkue haki Seinäjoelta vierasvoiton loppulukemin 11-3.

SPV oli parhaimmillaan 2-1-johdossa ensimmäisessä erässä, mutta kaksi viimeistä erää menivät selkeästi vierasjoukkueelle. Kolmas oli nokialaisten heiniä peräti luvuin 7-1.

Onnistujia olivat tutut miehet, vaikka puolustaja Morics Krumins (3+0) ei ole tainnut kovin usein hattutemppua laukoakaan. Ykköskentän hyökkääjät Jere Oksanen (3+1) ja Henri Johansson (0+4) olivat jälleen mainiossa pistevireessä. Otsikossa hehkutettu Joni Henttosen 5-2-maali löytyy videolta kohdasta 6.25 eteenpäin. Toki hienoja suorituksia oli niin monta, että video kannattaa katsoa kokonaisuudessaan.

KrP:n ykkönen onkin ollut melko pitkälti pitelemän ottelusarjassa. Maaleja se on tehtaillut neljässä pelissä yhteensä 23 kappaletta ja esimerkiksi SPV:n koko joukkue on tehnyt niitä vain 19. Muista joukkueista Classic (30 maalia), Happee (28 maalia viidessä pelissä) ja ErVi (26 maalia) ovat tehneet enemmän osumia kuin Nokian ykkösviisikko. KrP on paukuttanut neljään peliin yhteensä 33 osumaa.

Oma lukunsa on tietysti Johansson, jonka neljän pelin pistesaldo on hurja 9+8=17. Jos KrP jatkaa välieriin, niin teholaiturilla on realistiset mahdollisuudet hätyytellä pudotuspelien kaikkien aikojen piste-ennätystä, joka on Mika Kohosen nimissä kaudelta 2004-05 (14. 11+21).

KrP johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-1. Sarja on katkolla tiistaina Raholassa.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Videolta käy melko selväksi niille jotka eivät tiedä/ymmärrä miksi Kivirannasta ei hirveästi tykätä. Rautio käy telomassa maalivahtia, ja herrasmiehenä käy pyytämässä anteeksi ja taputtelemassa, kun taas Kiviranta vetäisee korkealla mailalla Repoa puhelimeen ja saman tien alkaa kilometrin levyinen suu mussuttamaan. Jos olisi ensimmäinen kerta niin ehkä menisi sormien läpi playoff-latautumisena ja turhautumisena, mutta kun ei ole, ei edes lähellä. Harmittaa lähinnä sen takia että varsin mainio pelimies pilaa maineensa tuollaisilla.

  2. Varsin sanavalmis herrasmies tuo KrP:n valmentaja. Hyvät käytöstavat luo tyylikkyyttä.

  3. On toi Krp kyllä kova. Ja sitten noi Pohjosen 5/5 heitot aika tärkeä lisä tohon vastahyökkäys peliin.