Liigat

Video: Mahlberg ja Näränen osuivat ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan – Toropainen ratkaisi ajassa 58.24

15.03.
2018
2 Kommenttia
2
Liigat

Santeri Toropainen nousi ratkaisijaksi Vantaalla pelatussa puolivälieräpelissä. Kuva: Iiro Karesniemi

EräViikingit ja Indians aloittivat pudotuspelitaipaleensa keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla. Tiukka ja varovainen kamppailu päättyi Indiansin 3-2-vierasvoittoon.

Indians iski maaleja tiheään tahtiin toisen erän alussa ja johti 2-0, kun Kaarlo Mahlberg ja Lauri Näränen onnistuivat maalinteossa minuutin välein. Molemmat pelaavat ensimmäistä kauttaan liigassa, joten maalit olivat ensimmäiset pudotuspeleissä. Näräselle kyseessä oli ensimmäinen liigapiste kaikki pelit huomioiden.

ErVi iski kuitenkin tasoihin Miko Kailialan ja Miska Mäkisen maaleilla, ja viimeiselle kympille mentäessä peli oli tasan 2-2. Joku saattoi jo odottaa jatkoaikaa, mutta Santeri Toropainen laukoi vieraiden voittomaalin ajassa 58.24. Toropainen oli myös ottelun tehokkain pistein 1+1.

Indians johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 1-0 ja välieriin pääsy vaatii neljä voittoa. Sarja jatkuu perjantaina espoolaisten kotikentällä.

Ottelutilastot
Iiro Karesniemen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
number6
15/03/2018
Näräsen maali oli pitänyt merkata Toropaiselle, ei mulla muuta
JANIINPÄ
16/03/2018
Olihan kummallinen esitys. Kolmannen erän alussa ervi hallitsi aika suvereenisti, ja INkakrit juoksentelivat pitkin kenttää äijien perässä.
SItten yks kaks suunta muuttui täysin. Kumpihan käskytti vetäytymään / karvaamaan enemmän. Joka tapauksessa Indians sai tatsia peliin, ja tulos oli sen mukainen.

Pitkä kevät tulee molempien nimimiehille, jos näin kapeilla miehityksillä aiotaan hommat hoitaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.