Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut päihitti NST:n suoraan kahdessa osaottelussa ja eteni Divarin finaaleihin. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Karhut ja NST kohtasivat toistamiseen miesten Divarin välierissä sunnuntaina Porissa. Karhut oli ottelussa parempi maalein 7-5 ja eteni Divarin finaaleihin otteluvoitoin 2-0.

Karhut iski ottelun alkuminuuteilla kolme maalia 22 sekunnin aikana ja eteni kolmen maalin johtoon kolmannen minuutin alussa. NST nousi kuitenkin ensimmäisessä erässä vielä maalin päähän ja kolmoserään mentäessä tilanne oli 4-4.

Myös viimeisellä vitosella peli oli tasan, ja ratkaisijaksi nousi Benjamin Lepola joka osui kahdesti ratkaisevassa vaiheessa. Kaksi maalia iskenyt Lepola oli joukkueensa pistehai ja NST:n onnistuja oli taasen 2+1 naulannut Arto Vainikainen.

Karhujen kausi jatkuu lauantaina alkavissa Divarin finaaleissa ja Divarin runkosarjan voittaneen NST:n kausi päättyi otteluun.

Ottelukuvat (Kari Saha/UrheiluSuomi.com)