Liigat

Video: SalBa-luotsille mustaa makkaraa lohdutukseksi viimeisen liigapelin jälkeen

12.03.
2018
7 Kommenttia
4
Liigat

Petri Seppinen sai lohdutuspalkinnon. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa neljä kautta pelannut Rauman SalBa tippui Divariin. Putoaminen varmistui Nokian KrP:lle kärsityn 11-5 -tappion myötä.

Ottelun kulku oli varsin erikoinen, sillä Nokia voitti avauserän 5-0, SalBa toisen erän 3-0 ja ”näädät” taas viimeisen erän 6-2. Isäntien tehokkain pelaaja oli neljä maalia iskenyt Elmo Luoto. Ilkka Mäkipää takoi niin ikään kovat tehot 2+2. SalBan Antti Vuorinen teki hattutempun ja Tomi Lahti säesti pistein 1+2.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa haastateltiin uransa päättänyttä SalBan Antti Keskitaloa kuluneista vuosista ”koirapaidassa.” Kiitosta jakoivat toisilleen myös päävalmentajat Petri Seppinen (SalBa) ja Jarmo Härmä (Nokian KrP). Tilaisuuden mielenkiintoisin hetki oli kuitenkin loppukevennys, jossa haastattelija jakoi molemmille luotseille paketin mustaa makkaraa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kauppiksen Kingit
12/03/2018
Hyvä tunnelma raholas. Mistä mahtaa johtua?
jj
12/03/2018
Hienoa tuo krp tekeminen, kyllä se koutsista ja pitkästä sitkeästä tekemisestä lähtee. Täytyy ihan suunnata raholaan paikan päälle mielellään maksamaan jatkopeleistä.
Hieno mies
12/03/2018
Fiksuja kommentteja herrasmiehiltä!
Kun vaan kaikki osaisivat käyttäytyä fiksusti ja korrektisti näissä lehdistötilaisuuksissa....
Tasoeroihin puuttumatta....
Don tami
13/03/2018
Kauppiksen kingille tiedoksi. Raholassa kyllä normaalisti on tunnelma kohdallaan, mutta ketään ei kiinnostanut lähteä katsomaan liigahistorian huonointa joukkuetta.
Timppa
13/03/2018
Ihan vitsi toi haastattelija.
Oli miten oli
14/03/2018
Tasoerot muistetaan, mutta enää ei muka väliä. Herätys ja nopeesti,! Pääsarja ei saa olla tälläinen ylikävely ilman häviöitä +100 maalierolla. Ja joku tasoero ehkä on jos maaliero -110 tai -86. Toki ei tuota ääneen voi sanoa. Tällä kaudella vaan muut kuin yksi paremmista myös huonoja. Todella huonoja, happee oilers ervi etunenässä
Oli joten oli
16/03/2018
Mulla on ratkaisu tasoero ongelmiin josta kaikki tuntuu vinkuvan.: Joka kauden päätteeksi tippuu huonoin divariin ja sarjan voittanut joukkue suljetaan sarjasta, näin ollen kenelläkään ei ole +1200 maalieroa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.