Liigat

Video: Salibandyn huippupelaaja avaa arkeaan videoblogissa – ensimmäinen osa julki

21.03.
2018
1 Kommentti
6
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Classic-sentteri Jussi Piha julkaisi viime sunnuntaina videon, joka on ensimmäinen osa taiturin videosarjaa, jossa hän aikoo kertoa arjesta ja elämästään salibandyn parissa.

Pihaa kertoo ensimmäisellä videollaan muun muassa siitä, että yritti viime vuonna tehdä ison elämänmuutoksen urheilijana ja uupui lopulta. Piha aikoo kertoa videosarjassa eritoten perheen, työn ja huippusalibandyn yhteensovittamisesta.

Pihan henkilökohtainen videoblogi löytyy tästä osoitteesta. Pihalla on myös uunituore Facebook-sivu sekä kotisivu.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
AKi
21/03/2018
Mielenkiinnolla odotan seuraavia pätkiä, sillä tämä taiteilija on tehnyt suuren vaikutuksen kentällä. Elämäntapa on muuttunut sen näkee liikkeestä ja olemuksesta. Hieno ulostulo ja toivottavasti kaikki junnut seuraa Jussia, jotta näkevät mitä muutos vaatii. Tsemppiä Jussille loppukauteen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.