Liigat

Video: SB-Pron kakkosvitja oli iskussa Turussa – ottelusarja katkolla keskiviikkona

27.03.
2018
13 Kommenttia
7
Liigat

Jaana Lirkki osui kahdesti TPS:n verkkoon sunnuntaina. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja SB-Pro mittasivat toisiaan sunnuntaina naisten Salibandyliigan toisessa puolivälieräpelissä Turussa. SB-Pro haki vieraskentältä voiton maalein 4-1.

SB-Pro iski 1-0-johtoon ensimmäisessä erässä, mutta sen jälkeen oli pitkään hiljaista maalien suhteen. Ennen viimeistä kymppiä Pro johti 2-0 ja ennen viimeistä vitosta syntyi 3-0-maali. TPS kavensi vielä, mutta ajassa 56.11 syntynyt 4-1-osuma jäi pelin viimeiseksi.

Pron kakkosvitja oli hyvässä iskussa. Jaana Lirkki osui kahdesti, Jenni Torkki naulasi tehot 1+1 ja Heidi Lirkki syötti kaksi maalia.

Pro johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0. Nurmijärveläisjoukkue voi edetä välieriin keskiviikon ottelussa, joka pelataan Pron kotikentällä.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nonniin
27/03/2018
Nyt vielä yksi kova peli ja hyvä asenne ja se on siinä!
Kova
27/03/2018
Kyllä ollu nyt joulun jälkeen tää kenttä todella hyvä kun on penkiltä vaihdettu tehokas pelaaja hyökkääjä osastoon ja nytten maalin teko kahden pelaajan sijaan kolmen varassa tässä kentässä.
Erkki
27/03/2018
Hienoa tämä onnistuminen ja vastuunkanto kaikilta kentällisiltä. Ykköskenttä on niin kovaa pidetty, ettei ole päässyt tehoille ja muut kentät kantavat vastuuta! Veikkaan kuitenkin kun peli kovenee, niin ykkönen nousee myös ratkaisemaan pelejä!
Oli miten oli
27/03/2018
Tää Lirkki dumattu täysin ja tepsin likat ylistetty täällä asiantuntijoiden toimesta. Mutta mites tässä nyt näin kävi?
Fani!
27/03/2018
Kakkos kentän puolustus myös avaa peliä hyvin ja tukee hyökkäystä aktiivisesti.
Justiina
27/03/2018
Hyvää onnistumista kakkoselta! Hieno joukkue, mutta vielä ei kannata alkaa keräämään sulkia hattuun! Huomenna tiukka peli - Tepsi tuskin vielä luovuttanut ja taas mennään! Kotikatsomo täyteen!
Brrrroooooo
27/03/2018
Tasapainoinen kentällinen Prolla. Huomatkaa kuinka vähän omissa soi. Sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Pelaavat hienosti yhteen ja yksilötaidot hyvällä tasolla.
Erkki
27/03/2018
Tiltu on ihan pro!!!
Tilastoista poimittu
28/03/2018
TPS 1. Ottanut kahteen peliin kahdeksan maalia omiin ja tehnyt kolme. SB-Pron ykkösen ja kakkosen lisäksi osaamista on kolmosessakin (Hietamäet) on tehnyt viisi maalia kahteen peliin.
YX KATSOJA
28/03/2018
Satunnaisesti tulee käytyä katsomassa naisten liigan pelejä. SB-Pro pelasi hyvin, eikä päästänyt Tepsiä maalipaikoille. Tosin yhden kentä TPS ei ehkä ole se kovin mittari tässä suhteessa. Mutta valitettavasti se mitä pelistä jäi mieleen oli Matti Kaipion jatkuva kitinä tuomareille. Vois sanoa, että on miehellä otsaa käyttäytyä tällä tavalla, vaikka peli ihan oman joukkueen ja tuomareiden hanskassa. Tosin myös tuomareiden munattomuutta etteivät pistäneet stoppia tälle kitinälle.
no jaa
28/03/2018
Olisikohan ollut aihetta? Sunnuntain peli oli tällainen tepsin "verta kentälle" kotipeli, joista muutkin joukkueet ovat valittaneet ja dumarit sellaisia vellihousuja et sallii tämän! Tänään eri tuomarit!
YX KATSOJA
28/03/2018
Jäähyt: TPS 2 min, SB-Pro 9 min. SB-Pron #8 oli ainoa joka ajeli joka tilanteessa selkään.
JP
28/03/2018
Tuomarit oli sunnuntaina huonoja, hävetti Turkulaisena katsoa Tepsin sikailua. Jäähyt mitä vihellettiin oli perusteettomia ja selvät jäähyt jätettiin viheltämättä. Tepsin pelaajat ajo jatkuvasti selästä laidan yli pron pelaajia, ymmärrettävää kun konstit on loppu, mutta en haluaisi nähdä omalta joukkueelta tällaista peliä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.