Kuva: Kuvakaappaus videosta

TPS ja Happee mittasivat toisiaan maanantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. TPS veti ottelussa pidemmän korren maalein 3-2.

Turkulaiset saivat hyvän startin otteluun. Janne Nurminen vei kotijoukkueen johtoon ennen kuin viisi minuuttia peliaikaa oli täyttynyt ja otsikossa mainittu Jaakko Hautamäen iskemä 2-0-maali näki päivänvalon vain pari minuuttia myöhemmin. Happee iski kavennusosuman vielä samassa erässä Petri Kaukon toimesta.

Toisen erän ainokaisesta vastasi Ville Laine. Vaikka Happee kavensi kolmoserässä Peter Kotilaisen maalilla, niin voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. TPS:n tehopelaajia ottelussa olivat 1+1 iskeneet Hautamäki ja Laine. Happeen Kauko onnistui samassa tempussa.

Puolivälieräsarjan otteluvoitot ovat nyt 1-1. Kolmas kohtaaminen mitellään torstaina Jyväskylässä ja välieriin pääsy vaatii neljä voittoa.