Liigat

Video: Vahva avauserä siivitti Kooveen voittoon ensimmäisessä playout-taistossa

19.03.
2018
2 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Tampereen Koovee mittasivat toisiaan viime perjantaina ensimmäisessä playout-ottelussa Hämeenlinnassa. Koovee voitti kamppailun maalein 5-3.

Tamperelaiset johtivat ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1, ja Steelers ei tuon jälkeen päässyt kahta maalia lähemmäksi vierasjoukkuetta. Ottelun tehopelaajia olivat Steelersin Nico Jonaeson (0+3) ja Ville Lastikka (2+0) sekä Kooveen Ossi Koskinen (0+2).

Ottelusarja jatkuu maanantaina klo 19 Tampereella. Sarjan voittaja säilyttää paikan ensi kauden Salibandyliigassa ja häviäjä joutuu karsimaan Divarin finaalin häviäjää vastaan. Playout-sarjan voittaminen vaatii kolme otteluvoittoa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Liiga
19/03/2018
Voittaa sarjan kumpi tahansa, Steelers ja Koovee molemmat jatkavat liigassa. Ei ole tulossa riittävän kovaa vastusta divarin puolelta.
Junnu#8
19/03/2018
Katsotaan tosiaan pelit rauhassa. Kyllä Karhut tai TOR pystyy Steelersin/Kooveen voittamaan. Karhut ja TOR voittaneet paljon pelejä. Toki Karhuilla huono alkukausi. Molemmilla seuroilla liigakokemusta. Toki Torilla enemmän kuin Karhuilla. Mutta jännät pelit tulossa. Nautitaan salibandykeväästä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.