OLS:n ratkaisumaali on juuri syntynyt. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigan runkosarjan päätöskierroksella OLS voitti Steelersin jatkoajalla lukemin 4-3. Näin OLS:n kausi päättyy tähän ja Steelers jatkaa pelejään playouteissa Kooveeta vastaan.

Steelers oli kahden erän jälkeen niskan päällä johtaen 3-2, mutta Tommi Wiander onnistui tasoittamaan varsin onnekkaallakin osumalla kolmannessa erässä lukemiksi 3-3. Ottelu meni näin ollen jatkoajalle.

Jatkoajalla OLS:n Olli Wikstedt nousi oululaisten sankariksi, kun hän ajassa 63:33 tyylitteli Steelers-maalivahti Pasi Järvisen kahville ja nosti rystyllä pallon verkkoon. Tilanne näkyy videolla ajassa 8:58.

Wikstedtin lisäksi Juho Laurila ja Tommi Wiander tekivät tehot 1+1. Steelersin Ville Lastikka oli mukana vieraiden kaikissa osumissa pistein 2+1. Nico Jonaeson syötti kaksi maalia.

Tappio oli Steelersille karvas, sillä jatkoaikavoitolla ”teräsmiehet” olisivat välttäneet karsinnat.