Divarit

Avainpelaajat jatkavat – Fager-Pintilästä Rangersin uusi pääluotsi

25.04.
2018
17 Kommenttia
3
Divarit

Kuva: Mikko Karlsson

Miesten Divariin noussut Kirkkonummi Rangers julkaisi keskiviikkona tulevan kauden päävalmentajansa ja kaksi uutta pelaajasopimusta.

Päävalmentajaksi nimettiin Sebastian Fager-Pintilä, joka toimi vielä viime kaudella joukkueen pelaajana. Fager-Pintilä, 35, edusti pitkällä pelaajaurallaan pääsarjoissa Happeeta, SSV:tä ja Loviisan Toria.

– Peliura on hieno päättää, kun joukkue nousi Divariin, Fager-Pintilä sanoi keskiviikkona.

Fager-Pintilä on seuran valmennuspäällikkö ja ainoa työntekijä. Valmennustiimiin kuuluvat myös menneen kauden päävalmentaja Jari Kallio ja valmentaja Rauno Vehanen. Uutena valmennuskasvona mukaan liittyy A-junioreiden valmennuksessa mukana ollut Miika Valkama. Fysiikkavalmentaja on Ville Mäkelä ja joukkueenjohtaja Janne Tarkiainen.

Rangers julkaisi keskiviikkona myös kaksi pelaajasopimusta, kun Teppo Salon ja Samuli Alaluusuan jatkosopimukset näkivät päivänvalon. Molemmat pelaajat ovat Rangersin omia kasvatteja ja hyökkäyspään avainpelaajia. Alaluusua teki viime kaudella kakkosdivarissa peräti 90 tehopistettä (34+56). Salo oli A-poikien SM-sarjan runkosarjan pistepörssin kakkonen tehoin 26+29=55.

– Kirkkonummella on hyvä säbäbuumi päällä. Ei kannata lähteä muualle. On kiva nähdä syksyllä, miten pärjään kovemmassa sarjassa. Tällä joukkueella on realistiset mahdollisuudet nousta liigaan asti, Salo kommentoi seuran tiedotteessa.

Alaluusua oli malttamaton tulevan kauden suhteen.

– Tässä on jo polte päästä harjoittelemaan. Kolmen viikon tauko salibandysta on ollut tylsä. Odotan Divarista kovia pelejä. Joka pelissä pitää antaa kaikkensa, Alaluusua sanoi.

Myös Rangers on julkaissut kausikorttihaasteen kuten moni muukin pääsarjaseura. Tavoitteena on myydä 150 kausikorttia.

Lähde: Rangersin tiedote/Mikko Karlsson

Uutinen Rangersin sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ervi4ver
25/04/2018
Aijai! Ison maailman tyyliin Rossossa kirjoitettu nimiä pahviin.

Aloitettiinko raastepöydästä?
Arto Kilponen
25/04/2018
Alaluusua teki viime kaudella Divarissa peräti 90 tehopistettä

Ohhoh. Se on kova saldo. Tero Saaristokin jäi alle 60 pisteen.
Kiitos nousija koutsille
25/04/2018
Eka koutsi tekee vitusti duunia saa jengin lopulta nostettua. Lopulta nousun jälkeen "seuraIkoni" ja seuran ainoa työntekijä nostetaan päävalmentajaksi. Joku voisi kysyä että koutsi ja kiitos, tosin voiko työntekijän kannalta valmentajan erottaminen on hankana. Sebu saat monoa mutta hoida kutenkin noi valmennuspäällikön hommat. Tää homma haisee ja pahasti. Toivotan että sekoilu pitää jengin edes sarjassa.
Rangers
25/04/2018
Missä Rangers pelaa kotipelinsä? Nykysillä säänöillä ei taida pommarin yleisökapasiteetti riittää.
Jukkis
25/04/2018
Eikös ne pommarissa pelaa , vai onko säännöt jotenkin muuttunut kun miettii missä esim lasb pelasi vielä parikautta sitten kotipelinsä lammilla. Kyllähän tuo pommari enemmän yleisöä vetää sisään.
RANGERS:lle
25/04/2018
Voi olla, että pelataan pommarissa. Matto tosiaan kyllä uusitaa, kun salibandyliiton johtajat pääsevät paikanpäälle maton kunnon toteamaan. Matto täynnä mustaa mahlaa sun muuta epämiellyttävää tavaraa. Varmasti jotain muutosta tapahtuu, jos divarissa tuolla pommarissa pelataan. Veikkaan uutta mattoa, vaikka sitten pelien ajaksi vain. Jokanen, joka on ollut katsomassa lähiaikoina Rangersin pelejä tietää, että matto alkaa oleen siinä kunnossa, että pelit on nähty.
Ville
26/04/2018
Tärkeitä palasia rangersin koostumuksiin. Alkaa ykköskentän hyökkäys olla jo kasassa kunhan vasen laita Karijärvi ruuvaa jatkopahvin.
juu
26/04/2018
"Tällä joukkueella on mahdollisuus nousta liigaan" :DDDDDDDDD hyvää yötä
Heh
26/04/2018
Mutta missä on Devils?
Salopallo
26/04/2018
Hyvää päivää, ei ikinä nouse liigaan, hyvä jos pysyy divarissa.
Hävettää
26/04/2018
Kyllä suomalaisen pääsarjatason puolesta, jos pommarisa annetaan pelata.
cold one's
26/04/2018
Osaako joku sanoa, joko myydään kaudelle 2019-2020 liigakausikortteja Pommariin?
Walker Texas
26/04/2018
Matto uusiksi ja käsipalloilijoille ehdoton kielto pihkan käyttöön korvausvastuun uhalla. Jos haluavat tuolla pelata, niin eivät saa pilata mattoa muilta harrastajilta. Katsomorakennelmat vaativat uusimisen ja jos kaikki tila otetaan käyttöön, niin luulisi tuonne +50% lisää istumapaikkoja mahtuvan. Ilmastoinnille olisi tehtävä jotakin: maalivahtimme pyörtyi tuolla lämpöhalvaukseen joku vuosi takaperin ja silloin oli vielä talvi ja pakkaskeli ulkona. Laidat on onneksi parhaasta päästä, eikä sitä yleistä Exel/FAT kevytkuraa, mitä niin monessa paikassa näkee. Kaiken kaikkiaan ihan kohtalainen paikka pelata, kunhan nuo epäkohdat ratkaistaan.
Pelaaja
26/04/2018
Näin pelaajan näkökulmasta kenttäolosuhteiden ulkopuolella tuo pommari vielä myöskin aika kaukana hyvästä. Esimerkiksi vessassa joutuu käymään yleisön kanssa samassa, kun kopeissa ei ole.
Kylien tietäjä
27/04/2018
Ihan käytännön syistä Kallio 2. koutsiksi ja SFP päävastuuseen. En usko että treeneissä marssijärjestys muuttuu vaan Kallio tekee duunin ja piiskaa jengin iskuun Pommarin yössä. Mutta ei taida moti riittää kierrellä pitkin maakuntia viikonloppuisin, vaan SFP saa hoitaakseen pelit ja median, siksi järjestely on tälläinen. Ihan puhdas veikkaus tosin...
Jules
27/04/2018
"Lähes täydellinen kausi Rangersilla" uutisoi Pääkallo 8.4. Oikeastaan täydellinen! Enkä ole edes joukkueen kannattaja. Uskomaton kannustus faneilta!!!! Harvoin näkee säbämatseissa kannustusta kuin oli 8.4
Turvallisuusriski
28/04/2018
Toi katsojien kanssa vessassa käynti on pelaajien turvallisuudelle iso riski, entä jos joku fani ”pahoinpitelee” vessassa. Miten pelaajien turvallisuus taataan?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.