Ei vielä uusi nimiä – TPS:n ensi kauden sopimustilanne näyttää tältä

Jukka Ruotsalaisen (vas.) mukaan TPS:n sopimustilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Kuva: Esa Jokinen

Jukka Ruotsalaisen (vas.) mukaan TPS:n sopimustilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Kuva: Esa Jokinen

Turun Palloseura julkaisi keskiviikkona joukkueensa rungon ensi kauden miesten Salibandyliigaan. Uusia nimiä ovat menneellä kaudella A-junioreissa pelanneet kenttäpelaajat Heikki Hirvisuo ja Jasper Juuti sekä maalivahti Olli Kuisma.

Joukkueen kausi päättyi puolivälierätappioon Happeeta vastaan. Kapteenina toimivalla Olli Laineella oli positiivinen näkemys tulevasta.

– Tietysti oli iso pettymys hävitä hirvirytkeelle jälleen kerran, mutta ansaitusti Happee vei ottelusarjan nimiinsä. Jokapäiväisessä tekemisessä on otettava isoja askelia eteenpäin, jos mielitään tulevalla kaudella mennä mitalipeleihin. Vahva luotto on kuitenkin siihen, että muutoksen tuulet puhaltavat tulevalla kaudella.

– Enää ei muistella menneitä, vaan vedetään työhanskat käteen, viritetään äijät tikkiin ja lähdetään kääntämään uusi sivu turkulaiseen salibandyyn, Laine sanoi seuran tiedotteessa.

Kokenut Toni Läntinen päätti kauden jälkeen pelaajauransa ja kuuluu ensi kaudella valmennusryhmään. Päävalmentaja Jukka Ruotsalainen sanoi olevansa tyytyväinen sopimustilanteeseen.

– Pudotuspelien päättyminen niin nopeasti oli valtava pettymys, mutta se oli myös loistava paikka katsoa pitkään peiliin ja analysoida mennyt kausi perusteellisesti. Olemme lähestyneet valmennuksen kanssa uutta kautta hieman eri tulokulmasta ja uskon, että kausi 2018-19 näyttää mustavalkoisten lasien läpi katsottuna menestyksekkäältä.

– Mennyt kausi osoitti, että työtä on tehtävä vielä todella paljon laadukkaammin jotta kovat tavoitteet ovat mahdollisia. Uskon vakaasti, että nyt käsissä on ryhmä, joka on valmis tekemään kaikkensa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, Ruotsalainen avasi.

Samaisessa tiedotteessa vihjailtiin myös hankinnoista seuraavasti:

”Tulevan kauden joukkuetta tullaan vahvistamaan vielä useamman uuden pelaajasopimuksen myötä, joista tiedotamme lisää toukokuun aikana. Uusien pelaajien nimet saavat varmasti ainakin turkulaiselle salibandykansalle hymyn huulille.”

TPS:n miesten sopimustilanne 25.04.

Maalivahdit:
Pyry Luukkonen
Olli Kuisma (A-jun)

Puolustajat:
Olli Laine
Lauri Stenfors
Janne Nurminen
Toni Salminen
Tatu Kanervisto
Eero Säylä

Hyökkääjät:
Teemu Aaltonen
Jaakko Hautamäki
Heikki Hirvisuo (A-jun)
Eero Jalo
Jasper Juuti (A-jun)
Olli Kinnunen
Joonas Koskinen
Nikolas Laaksonen
Ville Laine
Sami Saarinen
Juho Sorri
Jussi Töyrylä

14 comments

  1. Jos aivan tarkkoja oltaisi, Hirvisuo on -97 joten ei ole tulevalla kaudella enään A-ikäinen. Kuha sanoin vaan.

  2. Jos aivan nyt tarkkoja ollaan niin se suluissa oleva ei tarkoita ikää vaan viime kauden seuraa.

  3. Niin. Sarjathan päättyi jo lauantaina.
    Missä on HuhuMaa 🙂

  4. Kellään tietoa jatkaako peltonen? Ymmärrettävää toki jos ei sopimusta synny. Kova kaveri, mutta kirkkain ura taisi mennä ohi kun muutamat todella rikkonaiset kaudet.

  5. Ottaisko Kytöhonka Peltosen ja muut Tepsin haaskat Divariin? Vai mikä Peltosen pitää Turussa?

  6. No jos Hyytiäinen oli liian löysä Tepsin (Laineen) suunnitelmiin, niin eipä tarvitse kahta kertaa miettiä tarjotaanko Järviselle sopparia 😀