Liigat

Happeen maajoukkuepuolustaja jatkaa uraansa Sveitsin mestarin riveissä

25.04.
2018
13 Kommenttia
2
Liigat

Puolustaja Jonne Junkkarinen (valkoisissa) pelasi lauantaina toistaiseksi viimeisen pelinsä Happeen paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustaja Jonne Junkkarinen, 27, pelaa ensi kaudella Sveitsin liigan Floorball Könizissä. Köniz voitti viikonloppuna Sveitsin mestaruuden kaatamalla Wiler-Ersigenin finaalissa.

Junkkarinen on pelannut koko kaudella 2010-11 käynnistyneen liigauransa Happeessa.

– Äärettömän vaikea päätös jättää rakkaat kaverit, seura sekä fanit hetkeksi taakse ja suunnata ison muutoksen äärelle. Nyt saan kuitenkin ison mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja ihmisenä paremmaksi, kun hyvin hoidettu seura ja tuttu valmentaja antavat avaimet omiin käsiini. Haluan vielä erikseen kiittää Suomen parhaita faneja ja kertoa, että kyllä me vielä hirviteatterissa tapaamme, Junkkarinen kertoi Happeen sivuilla.

Könizin ensi kauden päävalmentajana toimii Jyri Korsman, joka on Junkkariselle tuttu valmentajan Jyväskylän vuosilta. Junkkarinen on pelannut Happeen kanssa yhteensä 242 ottelua runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoin 43+89=131.

Salibandyliigassa Junkkarinen on päässyt juhlimaan yhtä kultamitalia, kahta hopeamitalia ja yhtä pronssia. Junkkarinen on myös maajoukkueen vakipelaaja ja on pelannut 41 maaottelua. Puolustaja juhli maailmanmestaruutta joulukuussa 2016.

Happeen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Onnea Sveitsiin
25/04/2018
Tällä kaudella selkeästi salibandyliigan kolmen parhaan puolustajan joukossa. Todella taitava ja rahkeita mihin vaan. Junkkarinen tulee luultavasti dominoimaan Sveitsissä
Pahalta näyttää
25/04/2018
Kyllä Happee tyhjenee pahaa vauhtia tällä hetkellä. Aivan avainpelaajia poistunut jo kolme.
Tehdäänkö
25/04/2018
Tilaa budjettiin Mika Kohoselle?
peeaa
25/04/2018
Mihin budjettiin? Hyvä kun on edes sählypalloja varaa ostaa.
Exithappee
25/04/2018
Kotilaine, Junkkarinen, kuka oli kolmas?
Ylemmälle
25/04/2018
Hynynen lopetti.
Oho
25/04/2018
Tsemppiä Jonnelle, ukolla riittää varmasti!! Saattaa Hirville tulla haastava kausi jos tätä tahtia lähtee pelaajia.
Niinpä niin
25/04/2018
Happeen touhu ollut taloudellista rämpimistä jo monta vuotta. Vaikka urheilullista menestystä on tullut, jopa toiminnan jatkaminen on ollut vaakalaudalla viime vuosina. Nyt oon jo varmaa, että näitä pelaajamenetyksiä ei A-junioreilla paikata ja uusiin huippuvahvistuksiin ei ole varaa, joten Happee tulee tippumaan kärkijoukoista.
Economy
25/04/2018
On se kyllä sinällään ihme että talous ei ole elpynyt sitten millään, vaikka katsojia käy enemmän kuin liigassa keskimäärin. Sponssejakin lienee ja oheismyyntiäkin. Kunnallinen halli, ei kai se miljoonia maksa, ja bussit lienee edullisimman tarjouksen mukaan. Lisäksi pelaajille ei ilmeisesti juuri mitään ole maksettu. Siispä mikä tässä mättää?? Mihin ne rahat häviää? Takavuosien velkoihin?
Asd
26/04/2018
Jos velkoja on ollut suuri määrä, niin niistä kunnialla selviäminen on varsin kallista puuhaa.

Voi olla, että Happee maksaa nyt menneiden vuosien surkeasta taloudenhoidosta kovaa hintaa.
Kurre ja naava
26/04/2018
Nyt heti haaskalle ja rahaa haisemaan!
Kassa
26/04/2018
Onneks junnujen isien taskuista voi kaivaa aina, niin ne on ennenkin ratkottu Happeen talousvaikeudet.
Kurre ja naava
26/04/2018
Isien taskuille sitten, jos on hyvä malli! Ukkonen ainakin kovalla rahalla, ja vaikka Kajoksinen, kun ei mahdu ees pelaa. Kotilaisia ei kai saa ees kovalla rahalla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.