Juselius jatkaa seuraavat vuodet ErVissä – ”Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä”

Marko Juselius jatkaa ErVissä. Kuva: Esa Jokinen

Marko Juselius jatkaa ErVissä. Kuva: Esa Jokinen

Puolustaja Marko Juselius, 23, jatkaa EräViikinkien paidassa ainakin vuoteen 2020 asti.

ErVin runkopelaajiin kuuluvan Juseliuksen jatkosopimus maistui urheilujohtaja Joonas Naavalle.

– Todella tärkeä palanen meille nyt ja tulevaisuudessa. Juselius on pallollisesti taitava puolustaja, joka on päässyt U23-maajoukkueen vakiopelaajaksi. Uskon, että myös miesten maajoukkue on realistinen tavoite lähitulevaisuudessa.

Juselius on pelannut 117 liigapeliä (runkosarja+pudotuspelit) Viikingeissä ja ErVissä tehoin 17+29. Mitalikaapista löytyy yksi SM-hopea (2017) ja yksi SM-pronssi (2015). ErVin viime kausi päättyi puolivälierätappioon Indiansia vastaan.

Juselius on vakiinnuttanut viime vuosina paikkansa Suomen U23-maajoukkueessa.

– Todella hyvillä fiiliksin sai laittaa nimen paperiin ja alkaa keskittymään kohti ensi kautta. Olen pelannut seurassa nyt kaksi vuotta ja minulla on jäänyt todella positiivinen kuva siitä, miten asiat ovat hoidettu. Täällä on hyvät mahdollisuudet menestyä, meillä on hyvä joukkue kasassa äärimmäisen laadukasta valmennusta myöden.

13 comments

  1. Miksei muka tulis vahvistuksia? Etenkin jos sitä täällä puhuttua rahaa on? Toki jos halutaan ite maksaa niin ehkä sitten. Puskaa saattais joku pitää ihan ok pelurina, etenki ratkomaan voittoja jatkoajalla. Veikkaanpa että muitakin on tulossa…

  2. On se kyllä jännää, lätkässä mollataan Kärppiä, joka ei ole pääkaupunkiseudulta ja täällä mollataan pääkaupunkiseuraa, heh?

  3. Tapanilan Erä oli ja Ervi on nyt jostakin syystä monien inhokki. Kuulostaa helsinki-muu Suomi maaottelulta vai mistä tässä on kysymys. Perusnegatiivi Jaakko Tiirakin kieriskeleee onnen tunteesta faneille.com-sivustolla. viime kauden hopea taisi olla pettymys, mutta nyt vähän helpottaa?

  4. Kyllä tuo EV -> maajoukkue kortti on jo käytetty, ei ole mikään myyntivaltti.
    Jos haluja maajoukkueeseen, niin kannattaa muuttaa Tampereelle.

  5. faneille.com/salibandy/era-viikingit-ja-parissa-vuodessa-hukattu-fuusio/

  6. Miksei Huhumaa ole auki? Kausihan on jo ratkennut ja siirtomarkkinat parhaimmillaan.

  7. Tuli muuten kerrankin Tiiralta hyvä kirjoitus! Ja tänään heti perään Naavalta paikkausyritys ervin sivuilla.

  8. Viime vuonna huhumaa aukesi 27.4.
    Toissa vuonna 20.4

    Joten eiköhän se kohta aukea.

  9. Nyt vielä, sinällään aika monelle seuralle yx kulta ja pronssi neljässä ikäluokassa ois ihan jees. Taitaa olla yx kulta enempi kuin lerssillä? A b junnut varmaan eniten otti nokkiinsa. Pienemmässä tuskin väliä ja se varma ettei kaikki ala kuskaa pentujaan espooseen. Ens vuoden b sitten rakentuu kulta c1pohjalle. Aika näyttää. Ja sen tiedän, aina haukutaan muut seurat, eli kaikki riippuu keneltä kysyy. Todella p*skamaista touhoa nämä junnukohnaukset, kun pitäis vaan antaa poikien pelata, ilman skeidan jauhamista. Omilla tiedoillani ja nykyisillä liksoilla en menisi mihkään sählyseuraan.

  10. Paljon oli Tiiran jutussa asiaakin, mutta paljon oli myös asiavirheitä ja tahallaan huomiotta jätettyjä asioita, kuten yksi fuusion suurimmista hyötyjistä eli nimenomaan tyttöjuniorit/naiset.
    Tämä huomiotta jättäminen oli vain sivuutettu toteamuksella, että juttu keskittyy ErVin miesten edustusjoukkueeseen ja poikajunioreihin, ”koska nais- ja tyttöpuoli oli SSV:ssä olematonta ja uudessa seurassa käytännössä Erän jatkumoa”.

    Ja vaikka jutun sanotaan keskittyvän edarin lisäksi myös poikajunioreihin on jutussa jätetty täysin huomioitta D-E junioreiden toiminnan tuloksellisuus.
    Näissä ikäluokissa ErVin toiminta on ollut todella tuloksellista, josta osoituksena jokaisen ikäluokan tyttöjen ja poikien alueellisessa lopputurnauksessa pelaa EräViikinkien joukkue.

    Esimerkiksi poikien 06-ikäluokan aluelopputurnauksessa jopa neljä joukkuetta kuudesta on ErVistä, muiden ollessa Loiske ja ÅIF (eikä esim. jutussa kehuttu Oilers, jolla oli samassa ikäryhmässä tälläkin kaudella kaksi joukkuetta).
    2005- ja 07-ikäluokissakin kolme ErVin joukkuetta on alueen kuuden parhaan joukkuen joukossa ja 05 jengi ei ole hävinnyt omassa ikäluokassaan otteluakaan miesmuistiin…

    Pelaajien siirtymisenkin (aivan seurasta riippumatta) voidaan myös katsoa olevan seurausta siitä, että kyseisessä seurassa tehdään jotain oikein ja laadukkaasti, jonka seurauksena ko seuran pelaajat ovat varsin haluttuja muissa seuroissa.
    Ja koska asioita tehdään hyvin on kyseisessä seurassa paljon varsin hyviä pelaajia, jolloin jotkut heistä eivät tyydy saamaansa rooliin vaan haluavat lähteä toisaalle esim. isomman roolin perässä yms.

    Eli kaikki tämä vain osoittaa, että kyllä noita asioita voi kertoa ihan siitä kulmasta mistä haluaa.
    Tällä(kin) kertaa on haluttu tuoda esiin pääosin kaikki negatiivinen, koska se kiinnostaa ihmisiä enemmän. Kovin objektiivista se ei kuitenkaan ole.

  11. Se minkä Tiirakin jättää huomioimatta, on että sählyn suosio miesten tasolla oli jo ennen fuusiota täysin olematon! Erä sai mosalle pikkasen tunnelmaa, ssv pasilaan ei ketään, mteam rusalle jokusen. Eli siltä osin on takapakkia vai ei, no ehkä vähän? Sähly ei vaan oikein saa jalansijaa Helsingissä, katellaan josko joskus..