Liigat

Jyväskylän jäähalliotteluun myyty lähes 800 lippua – ”Yleisömäärä voisi olla 1500–2000”

13.04.
2018
3 Kommenttia
2
Liigat

Happeella on hyviä muistoja Jyväskylän jäähallista keväältä 2014. Arkistokuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigan kuudes välierä Happee–Nokian KrP pelataan lauantaina Jyväskylän jäähallissa. Pääkallo.fi tavoitti Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilaisen kertomaan, miten lipunmyynti otteluun on sujunut.

– Ennakkoon lippuja on nyt myyty noin 700–800, Kotilainen kertoi puhelimitse perjantaina iltapäivällä.

Hän kertoi olevansa tyytyväinen määrään ja odottavansa jäähalliin lähes 2000 katsojaa.

– Tämän mukaan näyttää siltä, että yleisömäärä voisi olla huomenna 1500–2000. Toki, voi olla, että se on enemmänkin, kun sen verran hyvin liput ovat käyneet kaupaksi.

Happee ja KrP kohtaavat viidennen välierän merkeissä perjantai-iltana Tampereen Raholassa, joten sarja on seuraavana päivänä 3–2-tilanteessa toiselle joukkueelle.

– Voi olla, että tämä perjantain pelin lopputulos vaikuttaa vielä lopulliseen määrään. Toivottavasti ei ainakaan negatiivisesti, hän lisäsi.

Jäähalli on tuttu paikka Happeelle, sillä kauden 2013–2014 päätteeksi se juhli Suomen mestaruutta 4634 silmäparin edessä kyseisellä periareenalla.

Toiminnanjohtajan mukaan lauantaina nähdään varsin perinteinen ”Hirviteatterin” ottelutapahtuma, vaikka pelipaikka siirtyykin muutaman sadan metrin päähän perinteikkäästä monitoimitalosta.

Happee palkitsee ottelussa kauden Tupla-pelaajan, Jami Mannisen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Kyynitön
13/04/2018
Onneksi on pieni jäähalli.
Säbäukko
13/04/2018
Halli ok.kivimäki maaliin ja kolme kovaa kentällistä.eiköhän sillä sarjassa pysy.spv tuskin joukkuetta tyhjää.pari luottopakkia lähtee joten niiden tilalle pakko löytää paikkaajat
Säbämamma
14/04/2018
Älä ukko siellä horise. Tuu hieroo mamman reidet kuntoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.