Liigat

KrP nappasi osaamista naapuriseuroista – hyökkääjälupaus Classicista Nokialle

27.04.
2018
36 Kommenttia
4
Liigat

Tuukka Salo (vas.), Arvid Vonk ja Joona Rantala edustavat ensi kaudella KrP:ta. Kuva: Nokian KrP

Nokian KrP julkaisi perjantaina kolme uuttapelaajasopimusta. Puolustaja Tuukka Salo sekä hyökkääjä Joona Rantala siirtyvät Nokialle Suomen mestaruuden voittaneesta Classicista ja maalivahti Arvid Vonk Kooveesta.

Rantala, 19, kuuluu ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin koko maailmassa. Sentteri pelasi viime kauden runkosarjassa 24 ottelua tehoin 7+8. Varsinkin runkosarjassa Rantala nähtiin kolmosvitjan keskellä, mutta kauden loppua kohden rooli pieneni ja hyökkääjä pelasi vähemmän.

Rantala on pelannut Salibandyliigassa yhteensä 58 peliä NST:ssä ja Classicisssa tehoin 30+13. Menneellä kaudella hän voitti myös A-poikien SM-kultaa ja juhli vuosi sitten nuorten maailmanmestaruutta.

Salo, 20, on ollut Classicin edustusjoukkueen mukana neljän kauden ajan, mutta rooli jäi melko pieneksi. Runkosarja ja pudotuspelit huomioiden otteluita on kertynyt 81 ja niissä tehopisteet 3+3. Salo on kolminkertainen Suomen mestari.

23-vuotias Vonk on jo melko kokenut maalivahti liigatasolla. Porista ponnistava veräjänvartija on ollut Kooveen ykköstorjuja viimeiset kaudet ja liigapelejä on kertynyt pudotuspelit huomioiden 116. Ensimmäisellä liigakaudellaan Vonk edusti FBT Poria.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Näätä
27/04/2018
Rantala ja Vonk hyvät hankinnat, mutta Salo vähän kevyt...
Hilleriblues
27/04/2018
Rahalla saa ja kalusteilla kruunataan tulevat Suomen mestarit.
Clasu
27/04/2018
Rantala ja salo ois varmaan saanu enemmän clasussa. Eivät saaneet vastuuta siksi varmasti lähteneet. Toivottavasti äijien itseluottamusta ei oo täysin pilattu.
Kevyt ja kevyt
27/04/2018
Joku taisi alkukaudesta sanoa että Nokian Eklund on kevyt ja silti paino playoffiin aika kovat tehot krpn kakkoskentässä.
JANIINPÄ
27/04/2018
Kovia nimiä, täytyy sanoa.
Nyt kasataan kolme lujaa ketjua.
Porilainen
27/04/2018
Voooonk! Etkö muista juuriasi?
Jep
27/04/2018
Tässä tulos kun junnut korvataan ikämiehillä. Krplle isoja vahvistuksia. Ainut ens vuonna ei kukaan enää aliarvioi, eli ei pääse yllätysmomenttia käyttämään. Kovanen-Rantala-Laakso tulee tekemään kovaa jälkeä! Sitten vielä se lätkäjätkä johonkin ketjuun.
Hyvästi liiga
27/04/2018
Tänä vuonna mitalit, ensi vuonna tuskin.
Äläs ny
27/04/2018
Raholan lato aikamoinen terveysriski nuorelle
urheilijalle.
Lupaava nippu
27/04/2018
Nyt on hyvä koostumus KrP:llä. Kova ykköskenttä, joka pystyy kantamaan vastuuta vaikeillakin hetkillä. Ja nuoria huippulahjakkaita kavereita pariin kentällisen ja siihen joukkoon jokunen kokeneempi takaamaan taistelun pelipaikoista. Ei liikaa paineita kehittyville kavereille, mutta silti joutuvat taistelemaan pelipaikastaan. Hyvä tilaisuus ottaa uusia kehistysaskelia ja treenata kunnolla. Ja osalle tarvittaessa A-junnujen SM-sarjasta(/2-divarista lisäpelejä) jos liigapelit ei riitä.
clasulle
27/04/2018
Sillä rahapuolella ei ole suuria eroja, kun summat ovat tässä lajissa mitättömät.
Hyvä imu KrP:ssä
27/04/2018
Raikas tulevaisuuden nippu, jolla ainekset jo nyt pelata todella hyvistä sijoituksista kunhan pelaajien kehitys jatkuu ja potentiaali realisoituu.
Huhumaa
27/04/2018
Erinomaista että nuoret lupaavat vamily-junnut hakee isompia "liigaminuutteja" toisista Tampereen liigajoukkueista. Ruokostenpohjan näkeminen kilpaveljissä ja Syväsen laina Lasbissa menneillä kausilla on ollut ehdottomasti kehitystä parempaan. Onneksi Classicin kakkosjoukkueesta ei ainakaan vielä ollut divariin-nousijaksi..(?)
Hlinna
27/04/2018
Mitä tekee Santtu pohjonen? KrP? Koovee? Joku muu?
Huhumaalle
27/04/2018
classic ii olisi päässyt pleijareihin, mutta koska oli samassa organisaatiossa eivät saaneet osallistua. Ensi kaudella ei tätä ongelmaa.
#faktoi
27/04/2018
Itseluottamus pilattu? Rantala nyt siirtyi vaan sen takia ettei heti ensimmäisellä kaudella suomen parhaassa organisaatiossa saanut samanlaista tähtipelaajan roolia kun sveitsissä. Toivotaan että joku tuonkin pojan palauttaa takaisin maanpinnalle..
Jules
27/04/2018
Hyvä siirto kaikilla. Pakko nähdä myös HJ ja JR samassa ketjussa jossain matsissa. Voisi toimia yllättävän hyvin. Myös hyvät kaappaukset KrP.llä.
Faktoille
27/04/2018
Veikkaan kuitenkin, että tulee tekemään ison läpimurron ensikaudella. Harva nuori lupaus pystyy tekemään 16v. Yli 30 pistettä salibandyliigassa? Mielestäni oli myös Clasun ylivoimaisesti paras pelaaja A-junnujen finaaleissa.
#faktoi
27/04/2018
Niin oli, sitä en voi kiistää. Kuitenkin odotti heti pääsevänsä miehissä "tähden" rooliin. Jokatapauksessa tsemppiä tulevaan!
Faktoille (1)
27/04/2018
Miks ihmeessä näitä lahjakkaita ja hyviä pelaajia pitäis palauttaa maan pinnalle?? Ne tekee kentällä sitä mitä osaavat ja siksi ne pärjää. Kentällä. Kentällä. !!! Jos et pärjää jollekin Rantalalle niin tee jotain sen eteen että voit olla sinäkin ylpeä siitä mitä osaat. Vai veikö Rantala sun tai jonkun tutun paikan ja nyt harmittaa. Tää on kilpaurheilua ja onneksi pisteet jaetaan kentällä tehdyn tuloksen mukaan, ei sen miten ylimielinen/ärsyttävä yms oot siviilissä jonkun mielestä. Kaikkea voi toki täällä yrittää...
Tukka pois silmiltä - Krp taas kärkikahinoissa
28/04/2018
Krp liiga on hiton kova ens kaudella.
Ei tarvita Huhumaata, nyt jo niin kova nippu kasassa.
Sanokaa mun sanoneen
28/04/2018
Tulee Nokialla ens kaudella pitkä kausi... Enkä tarkoita nyt pleijareita.
sdfadsf
28/04/2018
No se runkosarja nyt on kaikille ihan yhtä pitkä.

Tiedoksi vaan.
Minä
28/04/2018
Minusta on hienoa, että nuoret tekevät ratkaisuja perusteena oman pelaajauran kehitys ja omat toiveet eivätkä jää seuraan vaan seuran ja sen maineen vuoksi. Mikäli on halu pelata ja rooli jossain joukkueessa isompi kuin toisessa, pitää rohkeasti vaihtaa seuraa ja pyrkiä toteuttamaan omia unelmia. Positiivista kannustusta eikä aina negatiivista piikittelyä, pyydän kommentoijilta.
Fakta
28/04/2018
Kyllä se nyt on vain niin, että ensikadella krp:n kolmoskenttä on kovempi, kuin puolien liigajoukkueiden ykköskenttä
Koira
28/04/2018
Kuka lassikkia valmentaa ens kaudella? Tainnu mennä ko uutinen ohi. Härmähän on just oikee valmentaja näille junnuille..
FBI
28/04/2018
Rantala on parempi kuin mitä Classicin pelitapa salli tehdä.
JANIINPÄ
28/04/2018
KUn ei ole hyviä koutseja vapaana niin epäilen että Passo käyttää vanhaa konstia ja koutsiksi joku sisäpiiriläinen. Sekä miehissä että naisissa on kandidaatti.
Veikkaaja
28/04/2018
Veikkaan että Kuitunen nousee päävalmentajaksi ja kakkoseksi tulee joku, ehkä Jäntti.
Faktoja
29/04/2018
Kuka 16v on tehnyt kaudessa yli 30p miesten liigassa?
Yks vaa
29/04/2018
Kai yks otto nilsson pari vuotta sit
Faktoille
29/04/2018
Joona Rantala 28 p.
#faktoi
29/04/2018
Sitä juuri tarkoitin että tuli sveitsistä tähden roolista suomeen jossa odotti saavansa miehissä saman roolin, ei onnistunut joten siirry muualle. Ei tää mun mielestä kerro ainakaan siitä että haluaisi siihen rooliin nousta.. :D Se ettet ole roolissa missä haluat niin hyvänen aika tee hommia sen eteen! :D
Faktoille2
29/04/2018
Minä näkisin että oli Rantalalta alun perin tyhmä ratkaisu mennä Classiciin sillä ei ole vaan realistista raivata siitä sentteriosastolta Pihaa tai Pylsyä edeltä. Ensi kaudella kuka tietää Salokin siellä taas. Sikkinen myös parempi. Nyt fiksua korjata virhe ja hakea joukkue joka on hyvä mutta jossa on realistinen mahdollisuus mahtua kahteen ensimmäiseen kentälliseen.
#faktoi
29/04/2018
Joo osittain kyllä samaa mieltä siitä että alunperin olisi voinut valita toisin.. Kuitenkin jos näin itse valitsee niin varsinkin junnuna tee sen verran hommia sen eteen että haluamasi rooliin nouset.
#faktoi
29/04/2018
tsempit silti Rantalalle uran jatkoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.