Divarit

Lähes täydellinen kausi – Rangers nousi miesten Divariin

08.04.
2018
18 Kommenttia
2
Divarit

Kirkkonummi Rangers nousi miesten Divariin. Kuva: Jyrki Paajanen

AC HaKi ja Kirkkonummi Rangers mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin karsinnoissa Vantaalla. Rangers oli ottelussa etevämpi maalein 11-4 ja varmisti nousun miesten Divariin.

Rangers naulasi 2-0-johtoon avauserässä ja ottelun puolivälin jälkeen vierasjoukkue johti jo 6-1. HaKi iski kuitenkin erässä vielä kolme maalia ja kolmoserään mentiin lukemissa 6-4.

Kolmannen erän ensimmäisellä kympillä Rangers lisäsi johtoa kahdella maalilla ja viimeisen kympin alkaessa Mikko Ollikainen sai hattutempun täyteen, joten vierasjoukkue johti maalein 9-4. Lopussa Rangers naulasi vielä kaksi osumaa tyhjään HaKi-reppuun.

Ranngers voitti ottelusarjan voitoin 2-0 ja juhlii nousua miesten Divariin. Joukkueen kausi oli huikaiseva, sillä Rangers hävisi ainoastaan yhden sarjaottelun (AC HaKi voitti jatkoajalla 5-4 marraskuussa). Kakkosdivisioonan runkosarjassa se teki 22 ottelussa 292 maalia ja päästi 84 osumaa. Ensimmäisen vaiheen Divarin karsinnoissa Pelicans kaatui voitoin 2-0.

Suomen Cupissa Rangers voitti eteläisen alueen mestaruuden ja onnistui muun muassa kaatamaan yksittäisessä ottelussa Salibandyliigassa pelaavan LASBin.

Pirkat ja Merikoski kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin karsinnoissa. Pirkat oli ottelussa vahvempi maalein 12-8.

Merikoski johti peliä avauserän jälkeen 3-2. Samuli Kovan saama viiden minuutin jäähy käänsi pelin Pirkkain hyväksi, vaikka Merikoski iski kerran alivoimalla. Toinen erä meni kotijoukkueelle 5-2 ja kolmas erä maalein 5-3.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 1+3 naulannut Antti Jaakkonen. Merikosken Niko Shnoro naulasi tehot 2+2. Ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1 ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan lauantaina 14.4. Oulussa.

Miesten Divarin karsinnat:
Pirkat-Merikoski 12-8 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-1
AC Haki-Rangers 4-11 Ottelutilastot Rangers nousi Divariin otteluvoitoin 2-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
08/04/2018
Onnittelut Kirkkonummelle! Olisiko tässä mahdollisesti Oilersille yhteistyöjoukkue? Uskoisin hyödyttävän molempia aika paljonkin. Pidän kuitenkin suht kaukaa haettuna, että Rangers olisi lähitulevaisuudessa itse Salibandyliigan joukkue.
”Salibandylehti”
08/04/2018
Olis voinu lähettää jonkun toimittajan paikanpäälle kattomaan... artikkeli vaikuttaa jälleen vain tulospalvelun pohjalta kirjotetulta
Heh
08/04/2018
Tuskin pääkallolla riittäisi resursseja lähettää toimittajia jokaiseen otteluun. Järki käteen hei
Toope Kirkkonummelta
08/04/2018
Hei oikeesti Kirkkonummen väki ottakaa nyt se pää pois sieltä takamuksesta ja herätkää tähän päivään.. Vklna pelattiin joku 25 kpl pääsarjojen peliä.. Lienee aika selvä että Pääkallolla ei oo resursseja jokaiseen paikkaan ehtiä... Antasin propsit niille et teki ees tälläisen jutun! Ei se teidän divarinousu nyt niin kiinnostava oo.. Te ootte yrittänyt samalla porukalla nousua joku 10v. ja aina kasetti hajonnut.. Ehkä sitä samaa ootettiin taas tai tiiä sitten! Keskittykää ny niihin voitonjuhliin kun pikkuhiljaa alatte kuulostaa ihan Suomen uudelta Seinäjoelta eli joka asiaan pitää inistä jotain..
Onnittelut
08/04/2018
Kirkkonummelle. Vahva kausi ja tälle kaudelle osui kaikki palikat kohdilleen. Nuoret ovat valmiita kantamaan vastuuta ja ”vanhatkin” tuntuivat siinä nuortuvan. Jonkin verran nähnyt tällä kaudella kakkosdivaria ympäri Suomen ja voin varmuudella sanoa, että täysin ylivoimainen joukkue. Kova kesä edessä, mutta mikäli nippu pysyy kasassa, heittämällä divarin keskitason joukkue jo ensikaudella.

Onnittelut. Nauttikaa ja juhlikaa, olette sen ansainneet.
Älä_inise
08/04/2018
Erittän moni on odottanu divari nousua jo monta vuotta. Turha yrittää viedä pois meidän iloaa. Kyliltä löytyy siitä kulttuuria #dirretääältätuleerangers
Arto Kilponen
08/04/2018
Ei kai kukaan teidän iloa ole pois viemässä? Tuossa todettiin fakta, että PK-seudulla oli aika monta peliä muutenkin tänä viikonloppuna mm. useampia mitalipelejä ja että Pääkallolla ei välttämättä riittänyt resursseja tehdä juttua myös Kirkkonummelta. Jos teillä siellä Rangers-kannattajien keskuudessa koetaan äärettömän tärkeäksi, että joukkueestanne tehdään juttuja Pääkalloon, niin olen aivan varma, että toimituksessa otetaan kirjoittamanne jutut oikein mielellään vastaan ja jos niissä on laatua edes nimeksi, niin varmasti myös julkaistaan.
Jules
08/04/2018
Ansaittu Voitto ja Fanaattinen Kannustus Joukko, Jo aiemman vaiheen tippuvan joukkueen kannustajana väitän että laajin materiaali Rangersilla ja se varmasti mahdollistaa myös pysymisen 1.ssä joka ei silti tule olemaan helppoa. Toivottavasti avain pelaajat pysyy joukkueessa, mutta muutama on varmuudella jo liiga kelpoisia kunhan muut esteet vähenee intti jne.
Arto Kilponen
08/04/2018
Säilyminen on siinä mielessä helpompaa, että ei tarvitse mennä tiettyinä hetkinä ihan nappiin, riittää kun silloin tällöin kerää pisteitä. Nousu on vaikeata kun täytyy voittaa just täsmälleen oikeilla hetkillä, oli poissaoloja tai ei. Olkoonkin, että vastuskin on helpompi.
Okku
08/04/2018
Onnea Rankerit!! Komea päätös hienolle kaudelle!!
Ikävä Totuus
08/04/2018
Hieno juttu Kirkkonummelle. Mutta runko alkaa olemaan intin ja opiskelupaikan tiimoilla. Kuka lähtee opiskelee minnekkin. Rangersilla ei ole varaa maksaa pelaajien matkoja esim stadista kirkkonummelle ja takaisin. Plus monen opiskelijan motiivi ei ole olla kirkkonummella kun opiskelee muualla. Tuo Oilerssin farmi-seura ei ollut yhtään huonompi idea. Varsinkin kun paikkakunnalla ei ole yhtään hyvää peliareenaa. Pommari on jopa divariin säälittävän huono paikka pelata.
Eikös
08/04/2018
Eihän Rangersilla ole yhtäkään pelaajaa jolla olisi enää inttiä edessä?. Pommari tulee olemaan aivan loistava divariareena, se on nähty ennenkin. Toki alkaa rapistumaan, mutta tunnelma vaan kohenee!
Totuus on tarua kauniimpi
09/04/2018
Pommari on kuitenkin aivan eri luokan paikka pelata kuin Sport Garden Turussa. Täysikokoinen kenttä, melko hyvine turvaetäisyyksineen.

Kaikkien edustuksen pelaajien ja sen kynnyksellä olleiden intti on jo käyty. Joku opiskelupaikka Helsingissä ei saa ketään vaihtamaan paikkakuntaa tai ainakaan lopettamaan pelaamista Kirkkonummella (auto/lähijuna liikkuvat kivasti). Porukka on erittäin sitoutunutta - ovathan pysyneet Kirkkonummella pelaten 2. Divaria, vaikka useammalla olisi oikeampi paikka pelata liigaa. Nyt nousu tuli ja sen myötä jatkavat kyllä Kirkkonummella, älkää olko huolissanne Espoossa, kylien jätkät eivät tule viemään peliaikaanne liigassa. :)
Haki lainen
09/04/2018
Onnea Rangereille! Suomen kovin 2.divariporukka ansaitsi nousunsa. Hakifanina täydet pisteet myös kannustusjoukoille. Oli hieno meininki campossa.
AKi
09/04/2018
Pitää myös antaa posia Rangers faneille. Hieno meininki pommarissa ja Campossa. Ei lähdetty solvaamaan vastustajan pelaajia/tuomareita liikaa vaan keskityttiin omien kannustamiseen. Hakin pelaajilta myös hieno ele kun pelin jälkeen kävi tervehtimässä Rangers faneja. Onneksi olkoon Rangerit.
Onnea rangers!
09/04/2018
Tervetuloa tikkurilaan Teppo Salo :) Taas nähään.
Saapas
09/04/2018
Onnittelut noususta. Pommari on aivan kauhea paikka pelata... Matto aivan luokaton. Laittakaa nyt edes uus alusta ens kaudeksi
Totuus on kauniimmalle
09/04/2018
Kyllä varmaan opintotuella opiskeleva ajaa joka toinen päivä omalla autollaan sähly treeneihin. Ja varmasti haluaa asua Kirkkonummella. Näinhän. Esim teekkarit tekee tai kauppislaiset. Kukaan ei opiskele ja aja sähly treeneihin junalla stadista. Matka ja treenit vie suurimman osan päivästä. Kun samaa saa tehdä kehä kolmosen sisällä. Plus muualla on seurat hoidettu paremmin ainakin sisäpiirin mukaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.