Liigat

LASB nappasi jälleen hyökkääjän ErVistä – ”Olimme kiinnostuneita Miskasta jo viime kesänä”

25.04.
2018
21 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: LASB edustus

LASB julkaisi keskiviikkona hyökkääjä Miska Mäkisen, 21, sopimuksen. Mäkinen siirtyy joukkueeseen EräViikingeistä.

Mäkinen on pelannut urallaan 86 liigapeliä runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoin 21+35. ErVin lisäksi laituri on edustanut Westend Indiansia ja Tapanilan Erää.

– Tosi hyvillä miettein LASBiin. LASBissa on hyvä ja nuori joukkue, joka haluaa mennä pelillisesti eteenpäin ja koen sopivani porukkaan hyvin mukaan. Koen että LASB on juuri oikea paikka itselleni tällä hetkellä ja tunnen paljon pelaajia etukäteen. Tiedän että joukkueessa on huikea yhteishenki ja mitä olen kuullut niin koko LASB- yhteisö on jotain todella ainutlaatuista. Näen että omat vahvuuteni auttavat LASBia ja samalla itseäni eteenpäin, Mäkinen kommentoi seuran sivuilla.

LASB hankki viime kesänä riveihinsä Tuure Ailion ja Joonatan Surakan ErVistä, ja molemmat pelaajat olivat menneen kauden avainpelaajia joukkueessa. Toiminnanjohtajan mukaan LASB oli kiinnostunut myös Mäkisestä jo vuosi sitten.

– Olimme kiinnostuneita Miskasta jo viime kesänä, mutta voimassa oleva sopimus EräViikinkien kanssa torppasi silloin jatkokeskustelut. Pallotaitava Mäkinen tuo meille lisää leveyttä ja laatua rosteriin. Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymisestä, Mika Virtanen valaisi.

LASBin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jep
25/04/2018
Varmaan hyvä siirto, mahikset päästä pelaa yv/av. Tosin mistäpä tosta erän rosteristakaan ottaa selvää kuinka pahasti tyhjenee. Oilers toki hommaa koko ajan lisää, joten miten sieltä ylijäävät sitten.
Viking1
25/04/2018
ErVikö hajoaa nyt totaalisesti? Tätä en olis uskonut kyllä!!!
Jep
25/04/2018
Ei kai ihan totaalisesti, kapanen-kukkola-puska ihan ok ykkönen ja juselius luutii takana. Mutta on lähtijöistä huhuiltu, eli kiire tulee omilla junnuilla hypätä miesten saappaisiin!!
Hyi mikä paita
25/04/2018
-
Kevät
25/04/2018
Puolustajia LASB ainakin viime kauden pelien perusteella kaipaa kipeästi. Hyviä hyökkääjiä siellä jo on, heille pitää löytyä puolustushalukkuutta lisää, taidosta ei ole kiinni. Herra Virtanen solmii tai jättää solmimatta sopimuksia oman mielensä mukaan? Mäkinen toki hyvä lisä joukkueelle.
Keijo
25/04/2018
Ervillä pakka senkun tyhjenee, Kailialakin lähdössä ja muitakin lähtijöitä huhuiltu.
Dynastian söi the fuusio
25/04/2018
Hei Kurre! Nyt Naava ruotuun tai sun SSVstä on jäljellä kohta enää se ERÄ joka tekee siirretyn rangaistuksen aikana oman maalin tai ottaa SPVltä turpaan vikan kolmen minuutin aikana kuudella maalilla.
Veskarit
26/04/2018
Lasb tarvitsee hyvän maalivahdin. Nykysillä siirtomarkiinoilla niitä ei ole tarjolla kuin Pohjonen krpstä ja Järviö classicista. Huhujen mukaan Pohjonen on ihmisenä niin vaikea ettei sitä kannata yhdenkään joukkueen ottaa ja Järviö tuskin passon helmoista halvalla lähtee, vaikka se hänelle hyväksi olisikin.
Veskarit:lle
26/04/2018
Kerro ihmeessä keneltä krpn sisäpiiristä huhusi on peräisin ellet sitten itse ole ao sisäpiiriläinen. Jos huhu siirtomarkkinoista pitää paikkansa ymmärrän huolesi h*.... hyvin.
Jep
26/04/2018
Niin siis erähän toi fuusio jo on. Kailialaa huhuiltu, mutta eipä hänkään viime kaudella pelastaja ollut. Jos tarvii lasb pakkeja, niin erä myös.
Ihmettelijä
26/04/2018
Pohjonen ei jatka Nokialla koska oli kuulemma ongelmia valmentajien kanssa . Tämä vissiin syy siihen .
mv hakusessa
26/04/2018
Olkoon veska vaikka kuinka vaikea mutta jos torjuu joukkueelle mitalit niin tervetuloa meille
Harmin paikka
26/04/2018
Pohjosellahan on ollut muuallakin aika usein valmentajien kanssa sukset ristissä, junnuista asti.
Veskarit
27/04/2018
Syy miks Pohjonen on saanut olla Salmelan-pojissa näin pitkään, on nimen omaan se että pallo on tarttunut. Suomalaisessa kulttuurissa ei liimen arvosteta itsensä esiin nostamista, vaan pelaajien pitäisi enemmän pelata joukkueen kautta. Pohjonen on tästä loistava esimerkki ja laittamalla Googleen #pörssikärki voi saada pientä osviittaa mitä se homma on.
On niinkin hurjia juttuja Tampereella liikkeellä, ettei Santeri olis viime kaudella suostunut pelaamaan viimeistä runkosarjaottelua, koska se olisi voinut vaikuttaa prosentteihin ja #pörssikärki olisi mennyt. Mut huhut on huhuja...
Valehtelijat valehtelee
27/04/2018
Hyvä porukan on puhua ympäripyöreitä kun ei tiedä miten asiat oikeasti on. Todellakin huhut on huhuja jonka idiootit ja valehtelijat on laittanut liikkeelle. Kuka tahansa voi laittaa huhun liikkeelle tietämättä asioista pätkääkään. Voisiko porukka selvittää tosiasiat ja puhua sitten. Hyvä näin nimettömänä kaikkien on puhua paskaa muista ja laittaa paskaa liikkeelle. Kukatahansa sen osaa 😂
Puolustus kuntoon
27/04/2018
Nuoria ja loistavia pelaajia nokialla ja lammilla. Ihmeellistä haukkumista suuntaan sun toiseen. Classic sai vähän aika sitten kuraa niskaan ja uhattiin sulkea kommenttiosio. Kas kummaa ettei sama päde muihin joukkueisiin. Lasbilla ollut erinomaisia hyökkääjiä ja totta että puolustusta kaivataan. Toivotaan että oman kylän pojat keskittyvät enemmän puolustuksen hallintaan ensi kaudella. Nokialla sama ongelma. Mielenkiintoista nähdä mitä ensi kausi tuo tullessaan.
Jokke
27/04/2018
Viime kaudella 7 joukkuetta päästi enemmän maaleja omiin kuin lasb. Ei mikään katastrofi siis. Seuran sivujen mukaan Mäkinen vahvistaa juuri lasbin puolustusta.
Veskarit
29/04/2018
Olen pahoillani jos mentiin haukkumisen puolelle. "huhut" kuitenkin kuultu Tampereella niin monesta luotettavasta lähteestä, että tuskin ihan perättömiä. Todennäköisesti kaikki sählyääliöt Tampereella tietää mistä puhun ja ensi kaudella asian vahvistaa jonkun muun paikkakunnan sählyniilot.
Luotettavan epäluotettava lähde
30/04/2018
Taitaa olla väärä paikka tämän jutun osio missä "Veskarit" nimimerkki purkaa omaa paha oloa. Vaikket arvostakaan, niin mikä oikeuttaa sinut täällä huutelemaan. Tosiasia kuitenkin on että ilman kaveria näädillä ei olisi mitalia tai sm-paikkaa. Oletko aivan varma ettei jatka (onko edes varmaa faktaa). Ei ole näkynyt missään krpn tiedotteessa tai muuallakaaan että olisi lädössä muualle. Kerro nyt ihmeessä kun tunnut tietävän. Meitä sähly"ääliöitä" tällä treella kiinnostaa ja varmaan muuallakin kiinnostaa mihin menee jos on mennäkseen.
Veskarit
01/05/2018
On aivan varmaa, ettei jatka. En ole kertaakaan sanonut, etteikö olisi hyvä maalivahti.
Vaihtoehtoja on mielestäni pari: Hämeenlinna ja Lahti, koska en usko minkään Tampereen joukkueen ottavan kaveria mukaan.
Mustamaalaaminen
04/05/2018
Täällä nyt ei hirveästi kannattaisi lähteä kohdistamaan halveksuntaa tai esitttämään vihjauksia ketään kohtaan, niin että tarkoitus on tavalla tai toisella halventaa/mustamaalata ketään. Pitäisikö Pääkallon muistuttaa kirjoittajia näistä asioista ja mitä kirjoitukset voivat aiheuttaa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.