Liigat

Naisten Salibandyliigaan noussut Pelicans SB kiinnitti ensimmäiset pelaajansa

16.04.
2018
0 Kommenttia
4
Liigat

Pelicans SB aloitti sopimusjulkistukset. Kuva: Pelicans SB Instagram-tili.

Naisten Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Pelicans SB on tehnyt ensimmäiset pelaajakiinniteyksensä.

Jatkosopimukset joukkueen kanssa ovat solmineet Anne Haapasalo, Roosa Jokinen, Sonja Nivamo ja Veera Mäyrä. Haapasalo oli Divarissa joukkueen sisäisen pistepörssin kakkonen 25 tehopisteellään, Nivamo puolestaan neljäs 18 pisteellään.

Lisäksi Kuluneella kaudella A-tyttöjen sopimuspelaajiin kuulunut maalivahti Emmi Pölönen solmi nyt sopimuksen naisten edustusjoukkueeseen. Seuran tiedotteen mukaan sopimusneuvottelut ovat hyvässä käynnissä.

Linkki:
Pelicans SB:n tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.