Liigat

Nokian KrP teki jatkosopimukset koko valmennusryhmänsä kanssa

13.04.
2018
2 Kommenttia
5
Liigat

Jarmo Härmä (vas.) jatkaa ”näätien” peräsimessä. Kuva: Esa Takalo.

Nokian KrP on sopinut jatkosta koko tämän kauden valmennustiiminsä kanssa. Päävalmentajana jatkaa siis parhaillaan ensimmäistä kauttaan ”Näädissä” luotsaava Jarmo Härmä.

Härmän apuna toimivat jatkossakin Jaakko Inha ja Mika Myllyniemi. Tämän lisäksi niin ikään fysiikkavalmentajana edelliset kaksi kautta toiminut Markku Köykkä jatkaa.

– Halusin ehdottomasti, että saamme jatkaa kokonaan samalla valmennustiimillä kuin tällä kaudella. Tässä on erinomainen ja toimiva sekoitus kokemusta, rohkeutta, osaamista ja pelaajalähtöistä valmentamista. Valmentajat tulevat hyvin toimeen keskenään ja se huokuu myös joukkueeseen, Nokian KrP:n manageri Marko Salmela kommentoi seuran tiedotteessa.

Seuran tiedotteen mukaan tilanne joukkueen rakentamisen suhteen on parempi kuin koskaan aiemmin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Krp
13/04/2018
Hyvä Härmä! Hyvä koko teami!
Jukka
13/04/2018
Mielenkiintoista nähdä mihin KrP kykenee ensi kaudella. Nyt jo välierissä, ja ensi kaudella vielä paljon nykyistä kovempi materiaali.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.