Divarit

O2-JKL naisten ykkösdivariin kahdella joukkueella – tavoitteena nopea paluu liigakartalle

23.04.
2018
4 Kommenttia
1
Divarit

O2-Jyväskylä koki kovia naisten Salibandyliigan karsinnoissa. Kuva: Esa Jokinen.

Naisten Salibandyliigasta karsintojen kautta tippunut O2-Jyväskylä on ilmoittanut lähtevänsä ensi kaudella naisten 1. divisioonaan kahden joukkueen voimin.

O2-Jyväskylän naisten edustusjoukkue koki liigakarsinnoissa Lahden Pelicansille tappion otteluvoitoin 3-1, mikä tiputti ”ampparit” sarjatasoa alemmas. Samaan aikaan seuran naisten kakkosjoukkue voitti 1. divisioonan nousukarsinnassa SB-Pron kakkosjoukkueen suoraan kahdessa ottelussa ja nousi naisten 1. divisioonaan kaudelle 2018-2019. Näin ollen jyväskyläläisillä on kaksi joukkuetta naisten ykkösdivarissa ensi kaudella.

Seura ilmoitti tiedotteessaan kauden 2018-2019 ykköstavoitteen olevan nousu takaisin liigakartalle kaudelle 2019-2020. Joukkueen rakentaminen on jo aloitettu ja naisten kakkosjoukkueen on määrä vahvistaa ”amppareiden” laajaa rintamaa ykkösdivarissa ja mahdollistaa pelaajille kehittymis- ja pelipaikka maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Naisten joukkueiden kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii myös seuran tyttöakatemian A-tyttöjoukkue, joka tavoittelee SM-sarjapaikkaa elokuun karsinnoissa.

Linkki:
O2-Jyväskylän tiedote aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
riittääkö piste?
23/04/2018
hmmm nähdäänköhän tämän osalta sopupelejä?
Ylemmälle
23/04/2018
Ei yllätäis jos näitten joukkueitten väliset pelit päättyisivät molemmat kerrat jatkoaika/rankkari voittoon
Korjaus
23/04/2018
*Joukkueiden
ampparisurinat
23/04/2018
Yllättävä päätös, eikä kyllä yllättäis, jos se toinen joukkueista luopuu sarjapaikastaan ennen kuin kausi alkaa. Kallista touhua tuplana.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.