Pääkallotodistus: Salin kentän kuningas miesten Superfinaalissa

Eemeli Salin oli Superfinaalin ykköshahmo. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigan Superfinaali pelattiin lauantaina Hartwall Arenassa. Classic juhlii kolmatta perättäistä Suomen mestaruuttaan voitettuaan ottelun maalein 6-2. Pääkallo.fi jakoi tuttuun tapaan kalloja ottelun suorituksista.

Classic ratkoi kamppailun toisessa erässä, jossa se käänsi 2-0-tappioaseman 4-2-johtotilanteeksi. Viimeisellä kympillä joukkue maalasi vielä kahdesti tyhjään rysään. Ensimmäinen erä oli selkeästi Happeen, mutta varsinkin loppua kohden Classic hallitsi peliä selkeästi.

Tamperelaisten ykköstähti oli toisessa erässä tehot 2+1 latonut Eemeli Salin, jolle annoimme ainoana pelaajana viisi kalloa ottelusta. Classicin puolustuspään onnistujia olivat Janne Lamminen ja Krister Savonen joille annoimme neljä kalloa mieheen. Oskari Heikkilä väänsi ansiokkaasti läpi ottelun ja naulasi yhden osumankin, joten työmyyrä ansaitsi neljä kalloa pelistä.