Divarit

Rangers kellisti Pelicansin Divari-karsinnoissa – nämä joukkueet pelaavat noususta

01.04.
2018
21 Kommenttia
4
Divarit

Kirkkonummi Rangers juhli pääsyä Divari-karsintojen viimeiselle kierrokselle. Arkistokuva: Kuvakaappaus Tor-Rangers -maalikoosteesta.

Miesten Divari-karsintojen avauskierros saatiin päätökseen tänään, kun Rangers voitti Pelicansin maalein 7-3. Rangers eteni karsintojen päätöskierrokselle näin voitoin 2-0.

Ottelun avauserässä kumpikin joukkue osui kertaalleen ja maalivahtien torjunnat olivat tasan 8-8, eli tilastojen valossa peli oli hyvinkin tasaista. Toisen erän alussa Tuomas Harmaala vei Pelicansin 2-1 -johtoon, mutta erän puolivälin jälkeen Rangers iski kolmesti. Ensin Samuli Alaluusua toi Kirkkonummen ylpeyden tasoihin ja sen jälkeen Antti-Jaakko Alanko ja Sebastian Fager-Pintilä veivät joukkueen kahden maalin johtoon ennen toista erätaukoa.

Kolmannen erän alussa ajassa 43:32 Teppo Salo vei Rangersin kolmen maalin johtoon ja Alaluusuan illan toinen kolme minuuttia myöhemmin lisäsi eroa jälleen. Julius Salokangas kavensi vielä pelin 52. minuutilla, mutta lähemmäs Pelicans ei enää päässyt. Ottelun lopussa Saku Välimäki viimeisteli loppulukemat illan toisella maalillaan.

Ottelun tehokkaimmat olivat Rangersin Alaluusua ja Välimäki molemmat tehoin 2+1, sekä kolme maalia syöttänyt Atte Silvennoinen.

Näin ollen Rangers eteni Divari-karsintojen päätöskierrokselle, jossa se pelaa AC HaKia vastaan. Toisessa parissa kohtaavat Merikoski SBT ja Pirkkalan Pirkat. Otteluparien voittajat nousevat Divariin kaudella 2018-19.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Voiko paatelaisen luontoon päästää?
01/04/2018
TERVETULOA #POMMARINPOKAN KULMAAN RUSENDAAL JA MUUT NEVARIT!! SIELTÄ JOS SELVIIT ILMAN PAAREJA NIIN EI VOI MUUTA SANOA KU HATTUA NOSTAA #02400 #KAULAAMYÖTENKYLILTÄ #YKKÖSDIVARITÄÄLTÄTULEERANGERS
Bussikuski
01/04/2018
Jos haki saa ees tehtyy maalin rangerssii vastaa mä oon yllättyny
Pekka
01/04/2018
Kuulkaas pojat niinseon että haki on tällä hetkellä pysäyttämätön ja rangersin kaljamahat saa tuntea sen.
Mestari
01/04/2018
Teppo Salon salibandyprofessorin aivot upottaa hakin kahessa. #öitä
Salon Wilpas
01/04/2018
Aina vaan Teppo Salo. Teppo Salo sitä. Teppo Salo tätä. Pitkä on vielä matka huipulle
Mikko Turula
01/04/2018
Rangerssin kannatus-joukot ovat suurin syy miksi ovat pärjänneet näin hienosti karsinnoissa. Toivottavasti jaksavat huutaa joukkueen loppuun asti! Ja ensi kaudella Divarissa tälläinen ”fanijoukko” olisi tosi kova etu ihan sama onko koti vai vieras peli.
Junnu#8
01/04/2018
On suorastaan ihme. Että Rangers saa pelata siellä pommisuojassa. Rauman kauppis on luksusta tuohon verrattuna.
Lahti
01/04/2018
Ihmettelen Pelicansin valmennusta. Jos ollaan viisi minuuttia ennen ottelun loppua kolmen maalin takamatkalla. Olisko kannattanut ottaa maalivahtia siinä kohtaan jo pois maalilta. Eikä vasta viimeisellä minuutilla. Tietääkseni näissä peleissä pelataan vain voitosta ei pisteistä.
OP
01/04/2018
Harmi, että karsintojen kaksi parasta joukkuetta pelaa vastakkain ja vain yksi niistä nousee. Mielenkiintoinen ottelusarja tulossa, onko hakilla halua edes nousta vai nouseeko rangers kannustusjoukon saattelemana divariin..
varma setti
01/04/2018
Rangers onnekas saadessa vastaansa joukkueen, joka ei edes halua nousta valtakunnalliseen sarjaan.
#tasoerot
01/04/2018
Miksi etelässä niin huono taso, lol. Tässä sitä taas ollaan
Mitä
02/04/2018
eihän kukaan väitä että pelicans olisi ollut d1varitasoa?
Junnulle
02/04/2018
Pommarin kenttä on täysikokoinen 40x20m kelvollisine turva-alueineen, toisin kuin Rauman kauppis (liigaa) tai vaikkapa Sport Garden Turussa (FBC Turku, divaria). Pelin ulkopuoliset olosuhteet (katsomot ja muut yleiset tilat) eivät välttämättä ole ihan nyky normien mukaiset.
SFP
02/04/2018
Kuinka kauan Fager-Pintilä on pelaillut? Ihan niinkuin olis muistikuvia jo 90-luvun puolella kaverista...
Farssi
02/04/2018
Ihan sama kumpi noisee pirkat vai merikoski niin kummallakaan ei yksinkertaisesti riitä mitenkään divariin, on sääli että joukkueet jotka ovat ihan alle divarin vaadittavan tason niin ovat päässeet näin pitkälle, pitäisi hakin ja rangersin molempien nousta vain suoraan eikä tarvisi ensi kaudella katsoa kun pirkat tai merikoski pyristelevät häntäpäässä ja putoaa 99,9% todennäköisyydellä takas 2divariin.
Mikä farssi ?
02/04/2018
Niin siitähän ei voi syyttää kun liiton järjestelmää.. eli turha sitä nillittää kuka nousee!
Knoppi
02/04/2018
Ei se näytä etelänkään taso divariin riittävän. Taitaa tiikerit palata takas kauden jälkeen... mikäli pääkallon ennakkoon uskominen.
Pate
02/04/2018
Kyllä Rangers on hyvin vahvoilla kun on noi nuoret lupaukset. Hyvät maalivahdit ja Silvennoinen,Alaluusua,Teppo plus muutama perusjamppa netissä. Vastus kovenee mutta kysymys on jäätyykö paketti kuten aikaisemmin. Puolet pelaajista pärjää liigassa hyvin.
Jaahans
02/04/2018
Ei ne Etelä-Suomen kakkosen tiimit yhtään sen kovempia ole kuin "periferian" paremmatkaan joukkueet. Joku tuossa viittasi Tiikereiden menestykseen, niin ehkä säilyvät. Itse toivoisin ainakin niin, jottei kymmenen jäsenen Akateemikot jää sinne roikkumaan. Eikös se etelän Hifkiin aikoinaan kovilla odotuksilla sinne mennyt? Periferian joukkueissa on huima potentiaali lajin kannalta. Pääkaupunkiseudun tyhjät lehterit eivät ole lajille hyväksi. Divariin noustessaan imu näihin periferian joukkueisiin yleensä kasvaa enemmän kuin pääkaupunkiseudulla, jossa on paljon vaihtoehtoja. Turha nillittää, että karsintajärjestelmä ei ole reilu. Se on nykyisin paljon reilumpi ja tasapuolisempi, kuin aiemmin. Ja kyllä jokainen nouseva joukkue on nykyenetelmällä nousunsa ansainnut. Kukaan ei nouse "vahingossa", on tuo karsintajärjestelmä kuitenkin niin kova.
Pirkkala
02/04/2018
Pirkkojen nousu olisi todella tervetullut. Tampereella on tosi paljon just a junnuista ylikasvaneita, joille ei ole muutamaan vuoteen ollut tarjolla divaripelejä.

Merikoski vaan taitaa olla liian hyvä.
Mikä farss1
02/04/2018
Mistä tiedät että Merikoski tai Pirkat on liian heikkoja? Oulun ja Tampereen alueella on paljon 1. Div tason pelaajia joita kiinnostaisi lähtä pelaamaan. Myös molemmat joukkueet treenaavat laadukkaasti. Sääli myös se että karsinnoissa saa parketilla pelata parketilla... Kuitenkin pelataan paikasta pääsarjassa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.