Liigat

SalBa-kaksikko suuntaa Sveitsin toiseksi korkeimmalle tasolle

15.04.
2018
10 Kommenttia
3
Liigat

Niko Kaerla pelaa ensi kaudella NLB:ssa. Kuva: Elmeri Elo.

Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla NLB:ssa pelaava Verbano Gordola julkaisi Facebook-sivuillaan pestanneensa kaksi suomalaispelaajaa.

Verbanoon siirtyvät puolustaja Niko Kaerla ja hyökkääjä Tomi Lahti. Molemmat siirtyvät alppimaahan Salibandyliigasta tippuneesta Rauman SalBasta.

Kaerla on ollut jo pitkään SalBan profiilipuolustajia. Divarissa hän edusti raumalaisia kolmen kauden aikana 73 ottelussa ja teki 55 tehopistettä. Neljän liigakauden aikana Kaerla teki 96 ottelussa 75 pistettä.

Lahti on kärsinyt urallaan hieman enemmän loukkaantumisista, mutta niin ikään kolmen Divari-kauden aikana SalBassa pelejä kertyi 55 ja tehopisteitä 71. Salibandyliigassa Lahti edusti SalBaa myös 55 kertaa ja teki noissa kamppailuissa 45 tehopistettä.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Verbanossa pelanneista suomalaispelaajista ainakin Topi Kanervisto ja Jarmo Eskelinen jatkavat seurassa.

Linkki:
Verbanon Facebook-päivitys aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jumala
15/04/2018
Koko pakka tyhjenee. Huhujen mukaan Lehtoniemi ja Hyvönenki vaihtamassa seuraa.
...
15/04/2018
Miikka Sokka saattaa kyllä palata koirapaitaan mutta mahtaako muita vahvistuksia olla tiedossa paikkaamaan lähtijöitä.
Kauppiksen Kingit
15/04/2018
Ei sinne ny kovin ihmeellisiä hankintoja tarvita/saada. Omia junnuja vaan kehiin.
....
15/04/2018
Mihin hyvönen nyt lähtisi? Eikös ole firma pidettävänä raumalla?
Kauppiksen kingeille
15/04/2018
Kun olis edes muutama junnu joka pärjäis edes asm niin vois toimia. Mutta kun junnutuotanto on surkeaa, niin eipähän oikein sieltä löydy pelastusta.
Kauppiksen Kingit
15/04/2018
Olet oikeassa, että junnutuotanto ei ole mitään eliittiä mutta kyllä siellä on pelaajia kenel olisi potenttiaalia. Muutamalla kunnon pelaajalla ei voiteta mitään sarjaa. Raumalla lätkä vie suurimmat lahkakkuudet. Lukolla tulee olemaan yksi joukkue per ikäluokka joten ehkä sieltä saataisiin näitä pelaajia ketkä pystyvät pelaaman sm sarjatasolla.
Arto Kilponen
16/04/2018
Kun minä totesin Raumalla pelissä, että SalBan junnutuotanto on olematonta, niin siellä vedettiin porot nokkiin, että eihän ole. Ihan hirveän montaa SalBan peliä en ole nähnyt A-, B-, C1- tai C2- SM-sarjassa, vaikka suhteellisen monta Oilersin ottelua olenkin kyseisissä ikäluokissa nähnyt. Ja jos noista neljästä ei ole yhtä ainutta SM-sarjan joukkuetta, niin mielestäni siinä junioripolussa on hieman toivomisen varaa.
Arto Kilponen
16/04/2018
Tuosta kun äkkiseltään katsoin, niin vastaava tilanne on peräti kahdella muulla liigaseuralla, eli LASBilla ja Welhoilla, että kaudella 2017-18 ei ollut näistä neljästä junioriluokasta ensimmäistäkään SM-sarjan joukkuetta. Varsinkin LASBilla tuo yllättää, kun puhutaan kuitenkin hallitsevasta mestarista B-pojissa. Tästä huolimatta uskallan väittää, että LASBin junioritilanne on luokkaa parempi kuin SalBan.
Sokka irti
16/04/2018
Sokka suuntaa Turkuun. Varma tieto.
Yhä samaa mieltä
17/04/2018
LASB sentään nousi asm kauden päätteeksi. Se seurauutenkin hieman sekasikiö kun "siirtynyt" vastikään lammilta lahteen. Salballa ottaa A-junnut 1-divisioonassa kuokkaan kaiken maailman rupusakeilta vaikka kuinka olisi näitä entisiä "liigavahvistuksia" pelillä. Yksikään sieltä junnuista ei ole oikeasti Liiga-tasoa, Divaria ehkä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.