Liigat

Salibandyliigan pronssipelien aikataulut selvillä – VeikkausTV näyttää molemmat kamppailut

13.04.
2018
2 Kommenttia
3
Liigat

PSS kohtaa naisten pronssipelissä EräViikingit. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten pronssivääntö PSS – EräViikingit pelataan lauantaina 14.4. klo 17 alkaen Porvoon salibandyhallissa. PSS saa mitalikamppailuun kotiedun runkosarjasijoituksensa perusteella. Porvoolaiset sijoittuivat runkosarjassa kolmanneksi, EräViikinkien päätyessä nelospaikalle.

Ottelusta tulee suora lähetys VeikkausTV:ssä

Naisten Superfinaalissa lauantaina 21.4. klo 13:30 kohtaavat viime vuoden tapaan Classic ja SB-Pro.

Miesten Salibandyliigan pronssikamppailussa perjantaina 20.4. nähdään Westend Indians, joka kohtaa vieraskaukalossa joko Nokian KrP:n tai Happeen. Tämän kaksikon paras seitsemästä -välieräsarjassa voitot ovat kutkuttavasti 2-2. Viides välierä pelataan perjantaina klo 18:30 Rahola Areenassa ja kuudes lauantaina 14.4. klo 17 Jyväskylän jäähallissa (LähiTapiola Areena).

Mikäli sarja venyy maksimiin, ”Game 7” on vuorossa maanantaina 16.4. klo 18:30 KrP:n kotiluolassa.
Välieräsarjaa voi seurata ISTV/Ruutu+:n kautta.

Miesten pronssiottelu pelataan joko Rahola Areenassa tai Jyväskylän Monnarilla, sillä niin KrP kuin Happee sijoittui Indiansin edelle runkosarjassa. Miesten pronssiottelu näkyy VeikkausTV:ssä.

Paikkansa miesten Superfinaaliin on jo varmistanut Classic. Miesten Superfinaali starttaa klo 16:30. Niin naisten kuin miesten Superfinaalit lähettää suorana YLE TV2.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Miksi Veikkaus tv?
13/04/2018
Miksi veikkaus tv? Eikö olisi voinut olla edellisen lisäksi vielä tv2/Elisa/Ruutu+ ? Veikkaus tv siinä mielessä "huono" että sitä ei voine tallentaa eikä se tallennu arkistoon jos haluaa katsoa uudestaan. Voisiko pelin lisätä YouTubeen kuten maajoukkuepelitkin on siellä?
Katsoja
14/04/2018
Samaa mieltä kyllä ne mitali pelit kiinnostaa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.