Divarit

Selkeät loppulukemat – Steelers varmisti paikkansa ensi kauden Salibandyliigassa

11.04.
2018
23 Kommenttia
1
Divarit

Steelers jatkaa miesten Salibandyliigassa. Kuva: Esa Takalo

Hämeenlinnan Steelers ja Loviisan Tor kohtasivat keskiviikkona kolmannessa liigakarsintapelissä Hämeenlinnassa. Steelers vei voitoin maalein 8-2.

Avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Steelers ampaisi 4-0-johtoon. Tor sai omat maalihanansa auki, kun ottelun ensimmäinen kymppi oli alkanut, mutta siinä vaiheessa peli oli jo 6-1. Sen kovempaa kiriä Tor ei lopulta saanut viriteltyä.

Steelersin tehopelaajia olivat Ville Lastikka (2+1), Iiro Nurminen (2+0), Nico Jonaeson (1+1), Timo Johansson (1+1) ja Samuli Grönfors (1+1). Nurmiselle osumat olivat kauden ensimmäiset. Loviisan Niko Orava osui kahdesti.

Steelers vei ottelusarjan voitoin 3-0 ja jatkaa Salibandyliigassa. Loviisan Tor nähdään ensi kaudellakin miesten Divarissa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
11/04/2018
Yhteismaalit, mitä, 22-8. Ihan hirveästi ei jäänyt epäselvyyttä. Siinä vaiheessa kun teet paras viidestä playoff-sarjassa tasan yhden maalin kotonasi, voit olla täysin varma, että häviät sarjan.
Arto Kilponen
11/04/2018
Niin no joo, tämä nyt oli tietysti playout- eikä playoff-sarja. Sama pointti kuitenkin.
Fanittaja
11/04/2018
Jos 6 avauskentän pelaaja loukkaatuu samaan aikaa ei mikään joukkue kestä sitä mutta junnut paikkas loistavasti esim. tänään Orava 2 maalia
Fanittajalle
11/04/2018
Olet varmaan oikeassa. Muistaakseni steelersillä aikoinaan welhoja vastaan liiganousussa sama tilanne, jouduttiin ottamaan lätkänpelaaja c junnu pelaamaan...eikun uuteen kauteen
Gg
11/04/2018
Kukakohan tulee steelersin uudeksi päävalmentajaksin kun sihvonen lähtee?
Linna
11/04/2018
Toivottavasti tulee valmentaja jolla ei ole mitään kytköksiä Hämeenlinnaan. Sihvosen poistuessa varmaan ymmärtää myös muutkin valmennusryhmästä poistua takavasemmalle.
Minäpahoitinmieleni
11/04/2018
Ylemmän kanssa täysin samaa mieltä! Ja oon monesti miettinyt minkä mestaruuden steelers on voittanut ku se kerran on maalilaulu. :D ehkä tätä playoutin voittoa voi pitää mestaruutensa :D
Loviisa
11/04/2018
Parempi voitti, onnitellut Steelers!
Fanittajalle
12/04/2018
Kyseinen lätkänpelaaja C junnu taisi muuten iskeä maalinkin siinä pelissä minkä pelasi. Kertooko lajista vai kyseisestä nuoresta miehestä?
Hämeestä
12/04/2018
Vähimmäis tulos saavutettu ja ensi vuonna liiga jatkuu Hämeenlinnassa. Kausihan oli ennakko odotuksiin nähden hirveä pettymys. Sihvonen ilmoittanut jättävän seuran. Nyt on paikka ottaa pieni askel ammattimaisuuteen päin. Valmennus team sellaiseksi, että ei ole Hämeenlinna taustaa .
Huhumaata odotellessa pitää vaan toivoa, ettei tule hirveää pelaaja katoa.
Holenlapa
12/04/2018
Sihvonen ilmoitti kuitenkin että valmennus jatkuu toisessa liigaseurassa. Käytännössä vaihtoehdoiksi jää joko Classic tai EräViikingit. Todennäköisesti Ervi sillä aikoinaan Sihvonen valmensi erän a junioreit kultaan.
Hihat ylös
12/04/2018
Nyt kaikki steelers valmennusta moittineet. Hihat ylös ja hommiin. Hommatkaa rahaa, jotta saatas se kaivattu ulkopuolinen valmennusryhmä. Ja kartoittakaa ketä olisi tarjolla. Nyt teillä siirtyä hiutelusta tosi toimiin.
Minäpahoitinmieleni
12/04/2018
Ylemmälle: eikös toi viime valmennuaarsenaali nimenomaan hommattu isolla rahalla. Firmalla on rahaa antaa lastikalle auto ajettavaksi. Steelersillä käynyt myös hyvin jengiä katsomassa pelejä ennen tätä konttaamista. Kyllä sitä rahaa on ollut ja jännästi muut löytävät kyllä valmentajia muualta mutta steelers ottanut aina ensimmäisen vanhan trackers pelaajan kuka on ollut tarjolla.
Linna
12/04/2018
Hihat ylös. Moitin valmennusta kausi aivan penkin alle tuolla materiaalilla. Tietääkseni Steelerssin toimistolla on ihan palkallisia työtekijöitä joiden homma on kartoittaa ja hankkia varallisuus ei kannattajien. Vai onko nekin valittu sinne vain kaveripiiristä, kun ovat kivoja kavereita.
Linnalle
12/04/2018
No huh huh...ei taida toimisto tuöntekijöiden tehtävä olla varainhankinta. Kylle ne rouvat yrittävät, hyvällä menedtyksellä, pyörittää seuraa eikä edustusta, miesten edustusta. Seura on niin paljon muutakin. Tässä taas näkyy kuinka vähän ulkopuoliset tietävät mitä seuratoiminnan pyörittäminen vaatii. Tervemenoa mukaan toimintaan😊
Linna
12/04/2018
No huh huh . Millä nimikkeellä ne toimistotyöntekijät ovat ja montako niitä on ? Paljon enemmän niille kuuluu se varainhankita , kuin faneille. Kyllä sielä toimistola on muitakin palkollisia, kuin rouvia. Harkita voin myös mennä toimintaan mukaan riippuu palkasta ja vakanssista. Vai ilmaistyövoimaako haetaan ? :D
Linna
12/04/2018
Piti oikein tarkistaa onko Steelerssissä toiminnnajohtajaa palkallisena . Löytyihän sellainen. Mitkäköhän on toiminnanjohtajan keskeiset työtehtävät ? Useassa yhdistyksessä ainakin hänen tehtäviin kuuluu varojenhankinta ja budjetissa pysyminen . En tiedä sitten mitä kuuluu Steelerssin toiminnanohtajan työtehtäviin.
Linnalle
12/04/2018
Hmm, ehkä kannattaisi ottaa selvää työnkuvat tai työnkuvat. Ja tosiasiassahan 99% seuratoimijoisra on täysin vapaaehtoispohjalta toimivia, ilman korvauksia. Salibandy ei ole ammattiurheilua. Kyse on harrastuksesta, ja jos olen oikein ymmärtänyt niin seuran nimessä ei ole oy vaan jsb ry...aika iso ero. Ja junioreiella, joita suurin osa jäsenistä ei kai ole tarkoitus maksaa edustusjoukkueen kuluja. Tai ehkä joissain seuroissa on...en ole tutustunut
Linna
12/04/2018
Hmm Jopa ammattiurheilussa toimii vapaaehtoisia suuri määrä. Salibandy ei olekkaan ammattiurheilua en ole väittänytkään. Vaan kysellyt toimnnanjohtajan työkuvaa jos on palkollinen niin kyllä hänen silloin pitää olla ammattilainen vai miksi häbnelle maksetaan palkkaa ? . Oy tavoittelee voittoa Ry pöyrittää omillaan mutta toiminnanjohtajan tehtävät pysyvät periaatteessa samoina. Junioreiden ei pidäkkään maksaa edustusjoukkueen kuluja. Eikös sekin vähän kuulu toiminanjohtajan tehtäviin, ettei niin käy ?
Linnalle
12/04/2018
Tarkoitatko, että toiminnanjohtajan tehtävänä on kerätä jokaiselke deuran joukkueelle rahoitus ?
Linna
12/04/2018
En tarkoita . Juniorit kustantaa pääsääntöisesti itse omat kulunsa. Lue vanhemmat .
Kylläpäs menee ihon alle. kun kysellään mitä toiminanjohtajan tehtäviin kuuluu. Mukamas fanien ja arvostelijoiden pitäis ennemmin kerätä varat ja kartoittaa vapaat vamentajat .
Minäpahoitinmieleni
12/04/2018
Kylläpä nimimerkki "linnalle" oli kassalla tässä keskustelussa :D
Jep
12/04/2018
Jengi luulee siis että ammattilajeissa junnutoiminta olisi jotenkin erilailla hoidettu? Joo siinnä mielessä on että maksavat enempi, kun valmentaja saa ehkä jotain ropoja enemmän. Lätkässä taidetaan pelata junnuissa melkeinpä joka viikonloppu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.