Suomi kukisti Sveitsin Nurmijärvellä – Alanko vahvassa vireessä

Suomi juhli Sveitsin kustannuksella Nurmijärven EFT-turnauksessa. Kuva: Jarmo Koskela

Suomi juhli Sveitsin kustannuksella Nurmijärven EFT-turnauksessa. Kuva: Jarmo Koskela

Suomen ja Sveitsin naisten maajoukkueet kohtasivat perjantaina Nurmijärven Arkadia-hallissa. Suomi olli ottelussa vahvempi loppulukemin 5-1.

Suomi aloitti ottelun vahvasti ja johti avauserän jälkeen lukemin 2-0. Osumista vastasivat Daniela Westerlund ja Ella Alanko.

Toisessa erässä Suomi sai peräti kaksi rankkaria, mutta Veera Kauppi ja Milla Nordlund eivät onnistuneet yrityksissään. Kaupin taidokas yritys kimposi ylärimaan ja olisi onnistuessaan ollut eittämättä komea osuma.

Kolmoserässä Alanko, Mia Karjalainen ja Oona Kauppi veivät Suomen viiden maalin johtoasemaan. Sveitsi iski kavennuksen 22 sekuntia ennen loppua, mutta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Suomen tehopelaajia olivat kakkosviisikon Alanko (2+1) ja Oona Kauppi (1+1). Suomen seuraava vastus on Tshekki ja ottelu pelataan lauantaina klo 18.30.

Ottelutilastot

8 comments

  1. Onneksi voitettiin, mutta olihan se melkoista sählyä! Montako aloitusvoittoa oli ykköskentällä? Ja mitä pahusta siellä touhuttiin puolustuksessa? Ja miten ihmeessa Sveitsi vei peliä?

  2. Alkakaa nyt treenaa niitä rankkuja 😀 eikö finaalista opittu mitään 😉

  3. Ei niillä rankuilla nyt ole mitään väliä, kun ensi kaudella uudet säännöt.

  4. Meinasitko ettei tuu rankkuja vai se että rankut muuttuvat?

  5. No kolmosketjuun siirrettiin – ei kuitenkaan ihan nappiin mennyt! Koihkelehtii siellä ja täällä, eikä voita aloituksia sen enempää kuin yks ykkösiä! Mutta näissähän mennään nimellä!