Maajoukkueet

Suomi kukisti Sveitsin Nurmijärvellä – Alanko vahvassa vireessä

27.04.
2018
8 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Suomi juhli Sveitsin kustannuksella Nurmijärven EFT-turnauksessa. Kuva: Jarmo Koskela

Suomen ja Sveitsin naisten maajoukkueet kohtasivat perjantaina Nurmijärven Arkadia-hallissa. Suomi olli ottelussa vahvempi loppulukemin 5-1.

Suomi aloitti ottelun vahvasti ja johti avauserän jälkeen lukemin 2-0. Osumista vastasivat Daniela Westerlund ja Ella Alanko.

Toisessa erässä Suomi sai peräti kaksi rankkaria, mutta Veera Kauppi ja Milla Nordlund eivät onnistuneet yrityksissään. Kaupin taidokas yritys kimposi ylärimaan ja olisi onnistuessaan ollut eittämättä komea osuma.

Kolmoserässä Alanko, Mia Karjalainen ja Oona Kauppi veivät Suomen viiden maalin johtoasemaan. Sveitsi iski kavennuksen 22 sekuntia ennen loppua, mutta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Suomen tehopelaajia olivat kakkosviisikon Alanko (2+1) ja Oona Kauppi (1+1). Suomen seuraava vastus on Tshekki ja ottelu pelataan lauantaina klo 18.30.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
No voi
27/04/2018
Onneksi voitettiin, mutta olihan se melkoista sählyä! Montako aloitusvoittoa oli ykköskentällä? Ja mitä pahusta siellä touhuttiin puolustuksessa? Ja miten ihmeessa Sveitsi vei peliä?
Jeba
28/04/2018
Westerlund oli todella kova!!
Minäpahoitinmieleni
28/04/2018
Alkakaa nyt treenaa niitä rankkuja :D eikö finaalista opittu mitään ;)
Rankki
28/04/2018
Ei niillä rankuilla nyt ole mitään väliä, kun ensi kaudella uudet säännöt.
Minäpahoitinmieleni
28/04/2018
Meinasitko ettei tuu rankkuja vai se että rankut muuttuvat?
Rankki
28/04/2018
Saa siis mennä taaksepäin.
Katsoja
28/04/2018
Westerlund hyvä ,Kujalat pettymys!
Paavo
28/04/2018
No kolmosketjuun siirrettiin - ei kuitenkaan ihan nappiin mennyt! Koihkelehtii siellä ja täällä, eikä voita aloituksia sen enempää kuin yks ykkösiä! Mutta näissähän mennään nimellä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.