Superfinaalin oikeudenjakajat ja varamiehet tulevat tässä

Kuva: Esa Jokinen

Kuva: Esa Jokinen

Superfinaaliin on nimetty erotuomarit ja heille varahenkilöt sekä otteluvalvojat.

Lauantaina Hartwall Areenalla pelattavan Superfinaalin erotuomarit on nimetty. Miesten Superfinaalissa Classic – Happee jakavat oikeutta Mikko Alakare ja Vesa Vilkki. Naisten Superfinaalin Classic – SB-Pro viheltää kaksikko Timo Järvi – Pertti Kirsilä.

Osa tapahtuman erotuomaritoimintaa ovat myös otteluvalvojat. Miesten Superfinaalin otteluvalvojana toimii Anssi Tuomi ja naisten ottelussa Teemu Rannikko.

Eikä tässä vielä kaikki. Erotuomarikin on ihminen, ja ihminen saattaa sairastua tai muuten estyä saapumasta kauden huipennukseen. Siksi on nimetty myös varaerotuomariparit, jotka ovat miesten Superfinaalin varalle Thomas Ellis – Janne Sjögren ja naisissa Juhani Kirves – Henrik Snellman.

Iso peli on edessä jo perjantaina, kun Nokian KrP ja Westend Indians ratkovat, kumpi päättää kauden 2017 – 2018 kaikkien aikojen ensimmäiseen Salibandyliigan mitaliinsa. Pronssiotteluun on nimetty erotuomareiksi kaksikko Henri Heinola – Manu Marttinen ja otteluvalvojaksi Miikka Myllykangas.

Superfinaalin ohjelma

11:45 Ovilipunmyynti aukeaa
12:00 Sisäänkäynti Hartwall Arenalle aukeaa (käytössä 1. kerroksen sisäänkäynti)
12:30 Katsomoiden ovet avautuvat
13:10 Pre-game show
13:30 Naisten Superfinaali Classic – SB-Pro
16:10 Pre-game show
16:30 Miesten Superfinaali Classic – Happee

12 comments

  1. Varmaan jossain tämä kerrotukin, mutta lippujen hinnat? Onko eroa, jos ostaa etukäteen/ovelta?Ja lippuhan myydään koko päiväksi?

  2. Kysykääs joku siellä Twitterissä, että milloin yläkerran lipunmyynti avataan?

  3. Minua taasen kiinnostaisi tietää tuoko karhu finaalin ottelupallon?

  4. Silloin paikalla täytyisi olla asianmukainen viranomaistaho valvomassa olosuhteita.

    En voi niskani vuoksi istua kaarrekatsomoissa, joten minun pitäisi päästä keskelle tai siitä hiukan pallon ennakoidun keskimääräisen sijainnin suuntaan. Alakerran liput maksavat maltaita, joten yläkerta olisi kohdallani ainut vaihtoehto. Tällä hetkellä sinne ei kuitenkaan myydä lippuja, vaikka siihen valmius on olemassa.

  5. Siellä pitäisi olla koko ajan vaihtamassa silmälaseja, että näkee kummankin päädyn tapahtumat. Moniteholinssejä kokeilin yksissä laseissa, mutta niistä tuli jotenkin sekava olo.

  6. Sitten on melkein käytännöllisintä ja helpointa katsoa ottelu omalta kotisohvalta.

  7. Olen vaan hyvissä ajoin ostanut VR:n säästöliput Pasilaan ja takaisin. Olin tietysti siinä uskossa, että lippuja myytäisiin tavalliseen tapaan myös yläkertaan.

  8. Mun mielestä ois parasta ettei sählykansalle myytäisi mitään lippuja! Sen verran kykenemätöntä kannustusta tässä lajissa. Tyhjille katsomoille ja nauhalta aploodit, niin ois kerrankin tunnelmaa

  9. Yläkatsomolipun hintaa on muutettu vastaamaan päätylipun hintaa, joten vaikuttaisi siltä, että yläkatsomon avaamiseen yleisölle ainakin valmistaudutaan. Luulisikin olevan selvää, että yläkatsomolippuja kärkkyvät eivät enää tässä vaiheessa tule ostamaan 50-60 e lippuja alakatsomoon.