Divarit

Tiikerit kaatoi ErVi Akatemian ratkaisevassa ottelussa – helsinkiläisjoukkue putosi Divarista

09.04.
2018
62 Kommenttia
1
Divarit

Tiikerit juhli sarjapaikan säilyttämistä maanantaina. Kuva: Jarmo Koskela

ErVi Akatemia ja Tiikerit mittasivat toisiaan maanantai-iltana miesten Divarin putoamiskarsinnoissa Helsingissä. Tiikerit voitti ottelun maalein 4-3 ja pelaa ensi kaudella Divarissa.

Tiikerit sai peliin hyvän alun ja karkasi avauskympillä 2-0-johtoon Joakim Lundin ja Teemu Hartikaisen maaleilla. Akatemian Konsta Kupela kuitenkin kavensi, joten erätauolle mentiin 2-1-lukemissa.

Toisessa erässä ainoastaan vantaalaiset osuivat maalipuiden väliin. Juuso Salon ja Lundin maalit varmistivat sen, että viimeiseen erään mentiin Tiikereiden 4-1-johdossa.

Kolmannen erän ensimmäisellä kympillä Miikka Kareinen ja Juho Niinikoski kavensivat tilanteeksi 4-3. Tiikerit piti johtoasemansa loppuun saakka ja varmisti paikkansa ensi kauden Divarissa otteluvoitoin 2-1. ErVi Akatemia putosi kakkosdivisioonaan ensi kaudeksi.

Ottelun tehopelaajia olivat Tiikereiden Lund (2+0) ja Topias Kangas (0+2). Akatemian Petri Kuitunen syötti kaksi maalia.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat
Jarmo Koskelan ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ja
09/04/2018
Ihan ansaitusti
Tiikerit
09/04/2018
Hah harmi paikka!!Ervi niin floppi koko seura!Mites on menestynyt tämä pelaajia haaliva fuusio seura?mietitääs...miehet lähti lauluun,b pojat aivan floppi,tytöt noh nekin ja nyt tämä.
Tiikeri isolla sydämellä 👍
Arto Kilponen
09/04/2018
Hyvä Vantaa! Tällä kertaa sitten näin päin :)
Ei riitä
09/04/2018
Ei riitä ErVillä vaikka tuomarit yritti mahdollisimman paljon suosia heitä :)
Vantaa
09/04/2018
Kolmannessa erässä punnittiin sydämet. #tiikerisydän
Vantaa
09/04/2018
Joukkue, joka halusi voittaa enemmän voitti. Onnittelut Tiikereille! Iso juttu seuralle.
Rihu kapteeniksi
09/04/2018
Onnea voitosta tiikerit!
Vanda
09/04/2018
Ei riittänyt resurssit pyörittää kolmea jengiä yhtäaikaa tuolla tasolla - liigajoukkue, Akatemia ja A-pojat - numerot ratkaisevat ja siihen on tyytyminen. Ihmettelen näitä muutamia kommentoijia, joiden suoranainen elämäntehtävä on jatkuvasti mollata muita seuroja (tässä tapauksessa ErVi). Jos he saavat siitä itselleen hyvän mielen, niin se heille suotakoon - pieni ilo se on pienikin ilo. Joskus sitä vaan ihmettelee, mistä moinen katkeruus kumpuaa - tämä nyt on kuitenkin "vain" salibandyä.
Jules
09/04/2018
Ympyrä sulkeutuu ja samoin numeroin kuin Tiikeireiden A-SM aloitus kaudella 2014-2015.

Kaudella oli toinen peli mosalla ja Tiikereiden A ensimmäista kautta SM.ssä Voitti tokassa pelissä Erän 4-3 ja niin kävi nyt samoin ja vielä samoin lukemin. Erä konttaa historiallisen pahasti Suomen suurin seura ja fuusio-seura. Saa aina kaikki tatosnsa läpi jopa pelipäiviä voidaan vaihtaa jos Erästä tulee parempi ehdotus. Näin taisi käydä A.ssa että samat jätkät voisi pelata mulemma pelit. En ole kertaakaan kuullut että muiden joukkueiden kyseisiä ehdotuksia otettaisiin huomioon... korjatkaa jos olen väärässä. Mutta takaisin peliin... Paljon oli samoja pelaajia molemmissa joukkueissa kuin kaudella 14-15 A-Sm. Ja taas tuli Erälle takkiin Derbyssä. Voittamisen kulttuuri on nyt siirtynyt Tapanilasta kauemmaksi . Erä teki pelistä kuitenkin kovan matsin. Ja paikka 1.ssä oiti todella ansaita. Yllättävää kyllä tuomarit teki uskomattoman määrän virheitä joista viimeisin oli täysin kotiin päin vedetty. kuin myös viimeinen jäähy. Joka oli huomattavasti kevyempi kontakti kuin kaikki muut laita väännöt. Tuomarit tasi käydä kuittaamassa saman talon toimistolta tuomari palkkiot matsin jälkeen...
Keskis
09/04/2018
Jani Kukkolakin oli katsomossa todistamassa että mitä isommat edellä niin pienemmät perässä... Jos putoo aikaisemmin tai alemmas niin ei tarvii hikoilla niin paljoo...
#tiikerisydän
09/04/2018
On vain tiikerit!
Jep
09/04/2018
Loppujen lopuksi uusi kakkonen voi sopia paremmin junnuille jotka jo a:n mukana reissaa ympäri Suomea. Tottakai Suomessa aina parempi muiden huonous kuin oman jengin hyvyys.
Matti Meikäläinen
09/04/2018
tässähän pitää vielä muistaa että ervi yritti jarruttaa tiikereitä vaikuttamalla pelien ajankohtaan. Liitto siirtää mosamafian takia pelit pois Ajunnujen pelien tieltä samaan aikaan kun J.Lund pelaa kahta peliä päivässä ja on silti kentän Paras.
Eräjormat
09/04/2018
Hankala kausi tulossa erville kun kaikki kovimmat lähtevät liigasta, akatemiasta ja a-junnuista ja mahdollisesti myös b-junnuista. C junnut ainoat jotka pärjäävät.
Kolkkis
09/04/2018
Voisiko nyt Salibandyliitosta joku ottaa kantaa tähän Ervin aikataulu muutokseen. KUKA ON HYVÄKSYNYT SEN, Voisitko tulla esiin? Ja mikä on taustasi, kenties ErVi??? Todella hhävytöntä toimintaa liitolta joka ajaa yleistä etua niin aika ajoin huomataankin että kenen etua ajetaan aina kuin vähänkin mahdollista... Kyseinen hyväksyjä irtisanoutukoon huomiseen mennessä. Se on ainut yleinen etu jota voit ajaa!!
Toba
09/04/2018
Jules: olikohan erä 14-15 kaudella A sm hopealla. Taisivat tiikerit silloin tippua puolivälierissä ja kauden toinen kohtaaminen meni erälle 6-7. Muistatko 15-16 kauden miten kävi puolivälierissä erä- tiikerit? Eikös tiikerit nimenomaan saanut siirrettyä metsien alkamisaikaa klo 19? Ja kyllä muutkin seurat vaihtavat päiviä runkopäiviltä muille.
Jules
10/04/2018
Katso tulospalvelu 2014-15 toinen runkosarjapeli ja ErVin ja Tiikereiden kaka kohtaaminen SM-A tasolla vai oliko noin?
Jules
10/04/2018
Jos Toba puju osaisi edes lukea oikein. Kauden toinen peli ja kautta aikain toinen koko SM-tasolla tiikereillä linkki ohessa. Siisä asti Tiikereillä hienoisesti nousujohteista sarjaa toisensa perään ja kovia pelimiehiä MM-tasolle asti menossa. Miten Erällä lievästi laskusuhdanteista sarjaa, eli koko ajan heikkenee. Joka salin käytävillä selän takana nauramista noi on muka Erästä hehhee... Ja taas tuolee kuokkaan oikein kunnolla. Tyttöpuolella on muuten heikosti asiat myös. Ja eiköhän Naisissakin konttaaminen ala. Ainoa valopilkahdus on jos ostavat Niko Salon. Mutta Salo varmaan tietää tilanteen ja ei sotkeudu hyppää uppoavaan laivaan ihan pikku summalla. Isoihin ErVillä ei sitten olekkaan varaa kun se on muilta pois.
ErVi vs Tiikerit
10/04/2018
ErVistä ei mitään pahaa sanottavaa. Tiikerit, huonot käytöstavat. Ei arvojohtamista, näkee postinumerosta että kierrä kaukaa. Yöäk!
Jules
10/04/2018
4.10.2014
Fuusio
10/04/2018
Ja jotkut oikeasti miettivät miksi täällä mollataan erviä? Koko seura aivan syvältä, aivan seurajohdosta ja tärkeimmistä toimihenkilöistä lähtien. Ei kiinnosta yleisöä pelaa ottelunsa isolla energia areenalla joka pelipäivinä on täysin autio. Täysin tekaistu seura miten tuollaiseen voisi kukaan saada minkäänlaista tunnesidettä logoa kohtaan. Täys vitsi.
Omaan nilkkaan
10/04/2018
J. Lund ja monet muut samanikäiset lähti viime kauden jälkeen kyseisestä fuusioseurasta kun asiat hoidettiin aivan vihkoon ja kokonainen joukkuekkin hävisi. Nyt tiputtamassa ervin kakkosdivariin. Vielä kun ottaa huomioon että kyseinen herra pelasi viikonloppuna 3 kovaa peliä. Mahtaa Rastaan tomppaakin hieman kaduttaa kun päästi tälläisen talentin suurseurasta tikkurilan tiikereihin.
Gentle
10/04/2018
Kyllä te tiedätte... On vain yksi #JL23
Muovi
10/04/2018
Muoviseura on muoviseura. Toipumisia koko eräviikinkien organisaatiolle.
Ai
10/04/2018
Mihin helsingissä parhaat menee? Mteamiin? Jokereihin? Vantaalle? Espooseen? Faktat faktoina, riippuu keneltä junnuisältä kysyy, niin melkeinpä kaikki seurat haukutaan selän takana. Ainakin etelässä, ja etenki nää tämän päiväiset aika tasapuolisesti! Sinänsä itse ihmettelen miten sm pronssille yltänyt joukkue muka hajoaisi, kun esim missä se tiikereiden sm jengi on? Mteam taas on hyvin pitkälti luottanut omiinsa, eikä koko jengiään tuu vaihtamaan jatkossakaan. Se ainut fakta, jatkossakin haukutaan vieraat ja omat, silloin kun se itselle sopii. Syy miksi itse lopettanut lähes koko junnusählyn seuraamisen!
Tiikeri
10/04/2018
Kiitos Erville tasasesta sarjasta. Kommenttiosio taas lähtee vähän laukalle, mutta näin se yleensä menee. Oisi voinu viimenen peli kääntyä kumpaan tahansa suuntaan, tällä kertaa näin. Mosan yleisö tosin Tikkurilaan verrattuna aika kaukana siitä, mitä olettaisi tälläisten pelien olevan.
Joonas Naamat
10/04/2018
On ihanaa vihata Erää!!!!
ErVistä
10/04/2018
Ei varmaan kukaan tykkää seurasta jolla ei ole identiteettiä käyttäytyy ylimielisesti, haukkuu muita ja saa vielä liitolta tukea. Jos tuollainen sattuisi yritysmaailmassa niin kenkää tulisi monelle. ErVi voisi tuulettaa omaa johtoaan ja vaihtaa ikuiset alisuorittajat pois.
Heh
10/04/2018
Haalarit päälle vaan.Mutta odottakaa,otan ensin selfien hauiksestani :-)
Länsi-Suomesta
10/04/2018
Onpas taas kommenttien taso korkealla.

Onnittelut Tiikereille sarjapaikan säilyttämisestä. Sympatiat on ErVin puolella, kun ehtivät jo kertaalleen juhlia sarjapaikan säilymistä - sitten tiedotettiin, ettei se olekaan vielä varmaa ja sitten tuli tieto karsintaan joutumisesta. Seurasta voi olla montakin mieltä, mutta varmaa on se, että noista ihmisistä tuolla logon takana, niistä jotka tekivät joukkueensa eteen kauden aikana kaikkensa, tuntuu nyt pahalta. Tsemppiä ErVi Akatemian suuntaan.

Noi idioottikommentit tuosta otteluaikataulujen uudelleen rukaamisesta voi sitten lopettaa myös. Syy on päivän selvä ja täysin ymmärrettävä (tuo sopupelifarssi). Hyvä, että nuoren lajin toimijoilta löytyy maalaisjärkeä ja joustavuutta.

Jotakin tän kommenttiosion on kerrottava Vantaasta / Vantaalaisista, kun voitetun sarjan jälkeen keskitytään muistelemaan jotain 4-vuotta sitten tapahtunutta ja mollaamaan vastustaja seuraa ja kaikkia sen parissa toimineita.
pääkallolle
10/04/2018
"Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa."

Toimiiko tämä kommenttiosio missään jutussa näin? EI
Onko Pääkallo tehnyt asialle oikeasti jotain? EI
Onko kukaan ikinä pyytänyt rekisteröitymispakotusta? ON - monet monet kerrat
Miksi näin ei toimita? Siis oikeasti - ei voi olla tekninen syy.
Kun kaikki kirjoittaisivat omalla nimellä, niin kommenttien taso nousee välittömästi.
Miksi en itse sitten kirjoittanut omalla nimellä?
Siksi että kuraa tulee niskaan tästäkin viestistä - heti kun kura tulee omalla nimellä kaikilta niin sitten homma on ok.
pääkallolle
10/04/2018
...ja EN ole Ervin, Tiikereiden, Happeen tai Krpn kannattaja...
Nannaaa
10/04/2018
Ai oma kasvattiko tiputti ErVin "alasarjoihin" pelailemaan ja puuhastelemaan
Ai että on ihanaaaa nannaaaaa.

Mulla alkoi taas ervin vihaaminen pari kolme vuotta sitten kun nuorten MoJoon oli valittu 6-7 pelaajaa lähes täysin vailla näyttöjä. Ihmettelin että ketäs nämä on jotain profiilipelaajiako vai mitä. No ei ne sentään vaan muutaman viikon päästä selvisi että nuorten maajoukkueen 3 valmentajasta oli 2 Erästä. Arvaa pärjäsikö suomi, no ei. Muutamaa vuotta myöhemmin kun tätä etua ei enää ollut niin kappas vaan mestaruus tulikin Lastikan & Co toimesta ylivoimaisesti. Jostain syystä kaikki kovat pelimiehet lähtee seurasta kun tilaisuus tulee.
Mielipide
10/04/2018
Muistan erään Mestiksen pelaajan kun kausi oli ohi hän kertoi painonsa nopeasti nousseen ja hänen piti mennä uuden seuran kuntotestiin mennä. Tätä taustaa vastaan ymmärrän että pelien aikatauluja siirrettiin ja että Tiikerit voitti sarjan. Sen verran paljon tämä yllättävä karsinta varmaan vaikutti ErViAkatemian pelaajiin, ettei varmaan täyteen iskuun päässeet.
Toba
10/04/2018
Juu tiedän että tiikerit sen voitti 4-3. Kauden toinen kohtaaminen 6-7 erälle. Erä voitti runkosarjan tiikerit kolmas. Tiikerit tippui puolivälierissä happeelle. Erä voitti happeen välierissä 3-0 otteluvoitoin,mutta finaaleissa classic oli etevämpi 3-2 otteluvoitoin siellä pelasi mm sellainen herra kuin Nico Salo. Seuraavalla kaudella Tiikerit otti erältä pataan puolivälierissä 3-0 ja erä marssi A mestaruuteen. Ja ervi ei ole erä.
pulinat pois
10/04/2018
ErVi pelasi putoamiskamppailuja ihan niin kuin urheilullisesti pitikin. Ne liiton tahot jotka MR X:n sanomisten perusteella sekoittivat pakkaa väliaikaisesti tulisi erottaa tehtävistään. Hehän eivät selvästi osaa hommaansa. Se että ErVi olisi "lomilta" haettu takaisin on ihan puppua, lähinnä siellä pelasi a-junnuja joiden kausi loppui viime viikolla (samat veijarit pelasivat pääsääntöisesti myös runkosarjassa). Tiikerit on se joukkue joka joutui kylmiltään näihin peleihin pitkän tauon takia (edellisestä pelistä 5 viikkoa).
Kun rostereita katsoo niin ErVi oli käyttänyt yli 40 pelaajaa kauden aikana joista vain 13 säännöllisesti, karsinnoista ei tainnut puuttua kuin Kainulainen tärkeistä lenkeistä. Ervin kannalta valitettavasti varmaan se tärkein lenkki.
Tiikereiltäkin puuttui Pousi joka oli runkosarjan paras pistemies (pelasi vikan pelin puolikuntoisena), liigamies Tikkanen ja miesten joukkueessa top-3 pakiksi noussut b-juniori Kuisma. Kuisma oli kesken kauden junnuista nostettu "tähti" niin kuin karsintojen pistepörssin voittanut 16 vuotias Lund myös. Näillä keinoin näitä poissaoloja kuitataan, mitenkä ErVi, ei näytä löytyvän vastaavanlaisia junnuja? Poissaoloihin on turha vedota, niitä tulee ja menee.
ErVi nyt vaan pelasi niitä pelejä joita heidän kuuluikin pelata sarjamenestyksen perusteella. Ei riittänyt sarjapaikan pitämiseen. Jos pakka ja pokka pysyy kasassa niin Akatemia nähdään vuoden päästä taas divarissa.
Jules
10/04/2018
Että ErVikö pääsisi takaisin Divariin, Rangersin pelejä nähneenä niin pidän täysin mahdottomanan että ErVi pystyisi voittamaan Rangersin tai vastaavan tasoista joukkuetta ja pääsisi takaisin Divariin. Taso 2-divarissa lienee jo kärjen osalta niin kova että pakko olisi saada kokonainen kentällinen 1-divari tasoisia pelimiehiä. Nyt kun suunta on joukkueesta poispäin ollut jo jonkin aikaa niin tämä et tuo sitä että mahdollisuus olis nousta takaisin...
Heh
10/04/2018
Parempi voittaa aina ja elämä on laiffii.Onneksi olkoon voittajille.
Kuningas
10/04/2018
On toi Lund yks welho
ErVi4ever
10/04/2018
Tämä on parasta vähän aikaan, perusta vähe lisä muoviseuroja mjötäääääääh.
Jules
10/04/2018
Joo Toba, totta turiset. Huonompaan suuntaan menee ErVi llä. Kaukana on noi tulokset kuin oli muutama vuosi sitten. Hehee....
JH
10/04/2018
Bergman vetää Hawksiin ErVi Akatemiasta tuttuja pelaajia. Muutama menee myös HaKiin. Kova taso kakkosen ylemmässä sarjassa.
Hoppas
11/04/2018
No ei hirveesti voi sanoo liiton ErViä suosivan, kun pistivät karsimaan muuttamalla pitkän käsittelyn jälkeen erään sopupelifarssin tuomiota. Ainoa.joka hommasta tais mitenkään kärsiä, oli tämä ErVi Akatemia.
HOPPAKSELLE
11/04/2018
ErVi ei hässäkässä hävinnyt mitään. Mikäli olisivat joutuneet pelaamaan putoamiskarsinnat silloin kuin piti niin nämä olisivat menneet päällekkäin a-pelien kanssa. Tällä tavoin saivat karsinnat siirrettyä tuonnemaksi ja paras mahdollinen rosteri kasaan.
KESKIS
11/04/2018
Ai Rosteri ei riitä. Mitääääääääh... Joukkueella on vaatimattomasti joukkueen pelaaja listalla 40 nimeä eikä rosteri riitä. Mutta huolestuttavampaa on mihin hukataan pelaajat jos tuolla määrälläkään ei pärjää. Aivan Käsittämätöntä!!! Monella joukkueella vain 1/2 vähemmän pelaajia. Nyt on jossain pahasti vikaa kun pelaajamäärä on suurin ja tulos on lähes sarjan heikoin!
Kuninkaalle
11/04/2018
Lundin kaltaisia welhoja on kyllä nähty useampia. Ihan ok pelaaja, mutta ei mitenkään erityinen. Vetää paljon ja arvattavat liikkeet, puolustettavissa melko hyvin. Monia muita samaa ikäluokkaa olevia voisi nostaa yhtälailla ylös jos olisi tarve.
Kuningas2
11/04/2018
Jos Lundin ikäisiä yhtä hyviä nostettavia olisi niin ne olisi nostettu. Lund oli putoamiskarsintojen psras pistemies ja toiseksi paras +/- tilastossa. Divarin runkosarjassa top 10ssä kun lasketaan pisteet/peli. Sielläkin tehot runsaasti plussalla. Tämän tason lahjakkuksia ei löydy kuin todella harvassa. Ihan sama kuka vastaan tulee niin Lundi on kentän parhaita, kysy vaikka Lasbin a-ikäisiltä liigajannuilta.
Niin
11/04/2018
Lund on nimenomaan hyvä pelaaja mutta poikaa ei valittu u19 siis onko Lund niin hyvä kuin hänestä puhutaan jos maajoukkue valmennus ei häntä sellaisena pidä?
Keskis
11/04/2018
Maajoukkueeseen ehtii myöhemminkin. Jos olet huomannut niin reilusti "ala-ikäisiä" ei yleensä oteta vielä maajoukkueeseen. Vaan paikat jaetaan max 2 v nuoremmille. Taisi Lastikalla ja J. Kainulaisella käydä aikanaan samoin vaikka olisikin voinut olla avain pelaajia jo aikaisemmin. Jos kärsivällisyyttä riittää niin, melko varmasti majossa vuoden tai kahden päästä... ErVi ei ainakaan pystynyt puolustamaan oikein mitenkään. Pakko oli rikkoa koko ajan. Ja tuomareiden avustuksella myös... Nykyinen jengi on hyvä kehittymispaikka, Pääsee pelaamaan 1 div pelejä omien lisäksi... Erviläiset ei nyt enää pääse ;) Nopeus ja tilannenopeus ihan huippuluokkaa jota suuri osa pelaajista ei saavuta ikinä.
Jep
12/04/2018
Lund mukana seuraavissa majuvalinnoissa ihan pomminvarmasti
Lund ja Lund
12/04/2018
Sisäpiiri kertoo, että Lundilla on hieman asennevammaa ja kuulemma todella hankala tapaus, mikä estäisi maajoukkuepolulle pääsyn. Mainio pelimies tosin! Tulee mieleen eräs V. Räkköläinen.
Lund ja Lundille
12/04/2018
Jotta J.Lund pääsisi edustamaan Suomea niin se vaatii maajoukke valmennuksen vaihtoa,mutta toivottavasti ulkoinen paine vaikuttaa päätökseen että eivät voi jättää häntä enään kauan ulkopuolelle vaikka niin haluavaisivat
Muistelen
12/04/2018
Jari Litmasen kirjassa olleen ettei hänkään nuorten maajoukkueessa päässyt avauskokoonpanoon, mutta samaan aikaan pääsi miesten maajoukkueen avaukseen eli eri valmentajat ja eri näkemykset. Tämä joukkueurheilun ongelma välillä.
eiköhän kohta selviä 26-29.4
12/04/2018
PU19 = pojat U19
2.-4.2. Ruotsi-ottelu Suomi / Tampere
26.-29.4. leiri Eerikkilä
30.8.-2.9. leiri Eerikkilä
19.-21.10. EFT Ruotsi / Uppsala
ihmettelen
13/04/2018
millasta valmennus on tiikereissä kun kavereilla on nilkkatukia enemmän ku laki sallii.Sit viel peluutetaan näit vaik pitäis lepää.Parhaimmillaan yhess divaripelissä 5 tiikeripelaajalla oli nilkkatuki????? Juniorit(esim.kuisma)paskoo "uran"ku peluutetaan loukkaantuneena.
UUSI KOUTIS
13/04/2018
Tiikereillä tulossa uusi valmennus niin divarissa kuin A:ssa
Jules
13/04/2018
Ei nilkkatuen kanssa pelaamisessa mitään ihmeellistä ole. Muutama vanhempi pelaaja pelaa loppu-uran sen kanssa. Osa ikään kuin varmuuden vuoksi. Hidastaa vaan hieman...
Ei saa selvää koutseista
13/04/2018
Niin epäselvästi sanottu, että onko uusi koutsi Leifkvinks vastaamassa koko touhusta, mutta ei joukkueista, vaan niissä jatkaa nykyinen valmennus (Mäkelä).
Pronssia
14/04/2018
Lundilla aikamoinen kausi.
Tiikerit/ErVi
17/04/2018
Tiikereiden voitto oli raikas yllätys. Eihän näin pitänyt millään käydä. ErVillä olisi kuitenkin ollut huomattavasti paremmat edellytykset pärjätä sarjassa ensi kaudella koska heillä varsin leveä pelaajamateriaali ja runsaasti nuoria nälkäisiä pelaajia jotka vasta ovat valmistumassa/valmistuneet pääsarjatasolle. Tiikereillä kentällinen -97 syntyneitä toinen -92-95 syntyneitä ja sitten loput näitä jäähdyttelijöitä joista osa pelanneet liigaa. Paljon maalin tappioita, riittänee että muutama vahvistus löytyy niin ensi kausi menee paremmin. Löytyihän tälle kaudelle omasta B:stä nuo Lundi ja Kuisma joten miksi ei lisääkin tähtiä löytyisi tulevan kauden aikana, omia tai uusia tulijoita.

ErVillä hyvä ja laaja A, Tiikereillä oli lähinnä B-junnuja ja kentällinen -97 syntyneitä. Mitä Tiikerit tekee ensi kauden A:n kanssa, onko tulijoita? Mahtunee toistakymmentä pelimiestä. Haistaako ErViläiset sauman ja siirtyy Tiikereihin peliajan ja lisätyn vastuun perään? Saisiko myös miesten pääsarjapelejä? ErVissä ei. ErVi Assa kauden aikana käynyt yli 50 pelaajaa kokeilemassa, niistä alle 15 pelanneet yli puolet peleistä. Selkeästi kerätään laajaa maksavaa materiaalia mutta keskitytään kehittämään vain muutamaa pelaajaa. Mitä Mtiimi tekee, käykö puhelimet kuumana, todennäköisesti. Rangers vahvistunee lähinnä lännempänä asustavien pelaajien kautta.

Pääkaupunkiseudulla divari/A joukkuerakentelu tulevalle kaudelle on mielenkiintoinen. Kisa on kova pelaajista. Jokunen saattaa myös lähteä reissaamaan Hki-Loviisa väliä tai sitten ÅIF:n vaareja sparraamaan.
Matemaatikko
17/04/2018
Se on just näin kuin ed mainitsi.. ErVillä oli pelaaja listalla jopa 40 nimeä ja pelaamaan pääsi vikaa matsia 15, eli 25 jäänyt maksajan rooliin. Noin laajalla materiaalilla olisi pitänyt saada helppo voitto tai sitten tuohon putoamis tilanteeseen ei olisi pitänyt edes joutua. Se että ErVi olisi hyvä paikka pelaajien kehityksen kannalta on nyt todistettu vääräksi. Ja näyttää siltä että melkein mikä vain muu seura voikin olla parempi. Peliaikaa kun harvoin on liikaa.
Jules
17/04/2018
faneille.com/salibandy/era-viikingit-ja-parissa-vuodessa-hukattu-fuusio/

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.