Divarit

Tyrmäys Divarin putoamiskarsinnoissa – Tiikerit otti kiinnityksen sarjapaikkaan

05.04.
2018
16 Kommenttia
1
Divarit

Punapaitainen Tikkurilan Tiikerit on voiton päässä Divarissa säilymisestä. Kuva: Jarmo Koskela

Tikkurilan Tiikerit vei nimiinsä Divarin putoamiskarsintojen avausottelun numeroin 2–6 EräViikingit Akatemiaa vastaan. Paras kolmesta -systeemillä pelattava sarja on nyt katkolla vantaalaisille.

Maalittoman avauserän jälkeen Tiikerit avasi hanat ajassa 33.20 Tomi Palinin toimesta. Puoli minuuttia myöhemmin Joakim Lund muutti eron kahteen maaliin.

Päätöserässä vantaalaisryhmä näytti menevän menojaan. Toni Kaltevan ja Juuso Salon osumilla tilanne vaihtui 0–5:een, mikä pakotti EräViikingit Akatemian ottamaan maalivahdin pois vielä viimeiseksi vajaaksi kymmeneksi minuutiksi.

Kavennus jäi kuitenkin vielä tekemättä ennen kuin Tiikerit osui jälleen. Tehot 2+1 viimeistellyt Salo laukoi rankkarista illan toisen osumansa, ja tilanne oli jo 0–6, kun pelikellossa oli jäljellä vajaat viisi minuuttia.

Viimeisillä hetkillä Joonatan Lindholm ja Petri Kuitunen kaunistelivat numeroita isännille. Niistä huolimatta EV Akatemia sai kokea kotitappion ja lähtee pelaamaan seuraavaa ottelua selkä seinää vasten. Seuraava tappio lähettäisi sen ensi kaudeksi alemmalle sarjatasolle.

Joukkueet kohtaavat toisen karsintaottelun merkeissä Vantaalla sunnuntaina.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Faija
05/04/2018
Siistiä kun ensikaudella divarissa ei tarvitse enää katella Ervin lastentarhajoukkuetta ja tyhjiä puupenkkejä! Sunnuntaina poikki.
POIKA
05/04/2018
Siistiä kun ei pääse pelaamaan vaan värvätyt pelaajat pelaa. Ensikaudella ei tarvitse Tiikereissä ollakkaan. TAISTELE ERVI!
Jepulis
05/04/2018
Ervi nyt herätys, kesälomat eivät ole vielä alkaneet.
Perjantaina jatkuu
05/04/2018
Tossut nyt hyvin kuivumaan,. Perjantaina pelataan A junnujen mitallista..
Tyttö
05/04/2018
Eikös Tiikerit mene samalla vanhalla joukkueella mikä heillä oli viime kaudella 2 divarissa? Ei taida ”värvättyjä” olla kuin 2 tiikereiden b junnua 😊 Heitäkin tänää pelissä vain 1 pelaamassa..
Yllättynyt
05/04/2018
Taisi olla kesälomafiilis päällä niin Ervin pelaajilla mutta myös hiljaisella, väsyneellä kotiyleisöllä. Sunnuntaina saa onneksi kunnon tunnelmaa, ja toivon mukaan yhtä hyvän taistelun Tiikereiltä kuin tänään.
Gälis is bäk
05/04/2018
Aijaijai, Tiikerien Mäk Gälis on päästetty irti nii alkaa heti voittoja tulls!
Floppi
05/04/2018
Odotin enemmän lundilta, ei kaverilla nyt ihan riitä
:D
06/04/2018
Joakim Lund floppi sun mielestä? Ootko ollut silmät kiinni koko elämäs ajan?
Ookaakkk
06/04/2018
#itkemällädirrepaikkahimaa
Farssille
06/04/2018
Et taida paljoakaan lajista ymmärtää
Nimimerkki flopille
06/04/2018
Milläs perusteella lundilla ei riitä? Oli eilen yksi ottelun viihdyttävämpiä pelaajia todella sähäkkä ja vaarallinen sekä pystyi tekemään tehot isoon paikkaan. Ervi akatemian "tähtijunnuista" jokainen jäi kyllä pimentoon aivan sama kuinka sinisten lasien läpi sinä peliä katsoit. Lindholm ei yksinkertaisesti saanut yhtään mitään aikaan kaikki vedot peittoihin ja sikaili vielä. U19 Salmi jäi myös todella vaisuksi joten ehkä jätät spekuloinnit tähän taisit olla aivan eri ottelussa eilen?
BigRig
06/04/2018
Lauri rihu (punainen kuvassa) on mun lempipelaaja. Hieno mies ja loistava pallotatsi. Kuusi Jallua JE!
Hmmmm
06/04/2018
Mitenkähän käy, jos Ervi Akatemia (erillinen seura tippuu)? Loppuuko seuran toiminta? Onko joukkueessa riittävästi virallisia omia (farmi- ja R-pelaajia ei lasketa) jotka jatkavat seuraavalla kaudella, jotta joukkueen paikan edes voisi siirtää ErVille?
Kyllä riittää
06/04/2018
Floppi taitaa olla joku katkera erviläinen, ottaa varmasti päähän kun karvaton kolli vie omia kun märkää rättiä😂
riittää
07/04/2018
Vastaus flopille :D taitaa jätkää syödä vähän kun lund jätti eräviikingit ja siirtyi tiikeripaitaan. Eräviikingit kiinnostaa jätkiä sen kauden kaks ja sen jälkeen haluavat pois sieltä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.