Liigat

Video: Divarin kovin tuuletteja SPV:n riveihin – alakerran luutija jatkaa joukkueessa

19.04.
2018
21 Kommenttia
1
Liigat

Henri Urmas jatkaa SPV:ssä. Kuva: Juha Käenmäki

SPV julkaisi menneellä viikolla uuden pelaajasopimuksen ja yhden jatkosopimuksen. Uutena pelaajana ryhmään kiinnitettiin Nurmon Jymyn puolustaja Ville Rynnäs.

Rynnäs, 32, on pelannut yhteensä 184 Divarin runkosarjan ja pudotuspelien ottelua Sbandyssa, Karhuissa, Blue Foxissa ja Jymyssä. Pelaamissaan otteluissa pisteet 35+50 iskenyt Rynnäs on tullut tunnetuksi erityisesti riehakkaista tuuletuksistaan.

Jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on myös puolustaja, sillä alakerran luottomies Henri Urmas, 28, jatkaa seinäjokelaisten paidassa. Urmas on pelannut SPV:n riveissä yhteensä 266 runkosarjan ja pudotuspelien ottelua. Tehopisteitä on syntynyt 40+39 ja Urmas on saavuttanut pohjalaisten paidassa kolme SM-kultaa, ja kaksi SM-pronssia.

Rynnäksen esittelyvideo:

Urmaksen video:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Repa
19/04/2018
Urmas hyvä, mut Rynnäs?!? Mitä annettavaa? Pallollisesti varsin heikko. Kaukana on peliveljien kulta-ajat!
Titmeister
19/04/2018
Tuskin mitään yv-roolia tms on kaavailtukaan. Ringinleventäjä ettei tämän kauden ongelmat toistu. Tietysti voisi kysyä miksei joku junnu. Ehkäpä niistäkin kohta kuullaan.
Lakeus
20/04/2018
Onhan tämä Rynnäksen sopimus vitsi? 32 v. pelaaja, joka ei edes Divarissa tuonut joukkueelleen lisäarvoa. Lähinnä myötähäpeää sen yhden kerran, kun maalinteossa kauden aikana onnistui.

Jos siellä pakistossa on jo Veikkola, Holopainen, Mustonen, Urmas, Karjala niin mihin tällaisia turisteja tarvitaan? Ja vissiin joku kovanluokan paluumuuttajakin vielä tulossa. Parempi vissiin ottaa niitä ringinleventäjiä muualta kuin omasta tuotannosta. Ehkäpä ongelma on siinä että ne omat junnut osaa pelata jo vähän pallollakin, ja sitähän ei SPV:ssä arvosteta.
Sjk
20/04/2018
Nyt taitaa olla veikkola, mustonen, urmas, karjala ja rynnäs. Samaa mieltä siitä, että modernimpaa pelaajaa vois tuoda sisään mutta kuka a-ikäisistä voisi jo pelata liigassa? Juuri maajoukkueeseen valitut 00/01 kaverit pitäisi ehdottomasti ottaa rinkiin.
Lakeudelle
20/04/2018
"Onhan tämä Rynnäksen sopimus vitsi? 32 v. pelaaja, joka ei edes Divarissa tuonut joukkueelleen lisäarvoa."

Nyt on kyllä niin paksua tekstiä että ilmeisesti nimimerkki Lakeus ei tiedä mitään Nurmon Jymystä joukkueena tai Rynnäksestä pelaajana. Rynnäs oli joukkueensa varakapteeni, pelasi nurmon ykköskentässä Eetu Sariolan kanssa koko kauden ja oli +- tilastossa kakkonen joukkueessaan. Fyysiikka miehellä on jo liigavaatimuksissa, mutta jännä nähdä kuinka sopeutuu nopeampaan pelitempoon.
Edelliselle
20/04/2018
Siis ei mitään lisäarvoa spevelle, +- tilastokin +10, eihän se ole mitään divarin tilasto kärkiin verrattuna. Herätys Koponen, tai kausikortti jää väliin.
Minä
20/04/2018
No sehän on hieno juttu että on hyvä kunto, Koponenhan arvostaa näitä cooperin juoksijoita ja tunnollisia himotreenaajia. Eikai sitä mail kädessä mitään tarvitse osata, kuten veljenpoika-Koponen. Toivotaan että ensi kaudella Rynnäs-Karjala on pakkipari, sexy floorball.

Täysin käsittämätöntä että omien junioreiden edes se penkkipaikka annetaan tällaisille varmasti mukaville jätkille, tunnollisille treenaajille. Kun se ei riitä!

Veikkola, Holopainen, Hakonen, Kukko, Karjala ja Urmas taitavat olla onneksi pelaavat puolustajat. Mustonen ei jatka, ja Autio voi pelata pakkia. Eli aina tärkeä kahdeksas puolustaja hankittiin.
Tietoniekka
20/04/2018
Koponen on ottanut junnuja rinkiin mutta sitten vasta kun näkee että fysiikka ja taso riittää, esimerkkeinä Autio, Peltoarvo olivat ennen ja tällä kaudella Keskinen.. Ei vaan lakeuksilla oo yhden yhtä junnua tällä hetkellä jolla riittäis pää tai fysiikka edes harjoitusrinkiin. Parempi antaa siis kasvaa vielä.. Hyvä signaus koposelta ottaa rynnäs testiin.. Kovaa vääntää ja haluaa voittaa, vielä fysiikkaa lisää niin voi osoittautua yllättävän hyväksi pelaajaksi. Jymyssä on kyllä näitä taitaviakin kavereita joista piti joskus tulla jotain, mutta ei kiinnosta olla urheilijoita, niin pelatkoon siellä divarissa. Huippu-urheilussa tarvitaan asennetta ja tahtoa. Jos on tahtoa niin voi myös oppia.
sjk
20/04/2018
Yleensä kun pyytää nimeämään junnuja joiden pelipaikka viedään, ei niitä nimiä sitten kuitenkaan mainita..
Jaken ranne
20/04/2018
Eihän siellä penkillä kehity.olis pitänyt ajaa sisään näitä entisiä a junnujen sm sarjassa hyvin pelanneita omia junnuja.edes selvissä peleissä peliaikaa heille.mutku samat kentällä vaikka 10-1 johdetaan.muilla liigaseuroille heitä piisas ringissä.
oopse
20/04/2018
koponenhan katsoo aina ensin mitä selässä lukee.
Uuusäbäseura
20/04/2018
RappolsSpvHappee
Surmis
20/04/2018
Sen takiahan siellä on Nurmo farmina, että sen kautta voi nuoret ponnistaa liigaan. Ihan valtava arvostus siitä, että perheellinen 32v ukko on varustettu niin isolla palolla pelaamista kohtaan, että lähtee tekemään liigadebyyttiä. Ikävää myös jos joku on niin ahdasmielinen, että kokee myötähäpeää kun joskus harvoin löytyy vähän persoonaakin tähän muuten kovin harmaaseen lajiin. Go Rautanenä-Rynnäs!
RynnäsFani
21/04/2018
Olen odottanut tätä jo porin vuosista! Cama ville näytä niille!!
Minä
21/04/2018
Alle 20-vuotiaana seuratasolla lopetin ja 24-vuotiaana kokonaan pelaamisen kaveriporukassa. Kyllä seuraavaksi kaudeksi kyseltiin pelaamaan kipinä vain loppui. 13 vuotta nyt tulee noista ajoista. Siihen nähden tuo 32-vuotias jo iäkäs pelaaja jos omia kokemuksia vertaa.
Mene töihin
21/04/2018
Ei ketään kiinnosta jonkun ex-alasarjajyrän lopettamiset 24-vuotiaana.
Minä
21/04/2018
???
Elina
21/04/2018
Mahtavaa 🎉😊
Minä
21/04/2018
Sen verran pahoitin mieleni, että jätin superfinaalin väliin. Eli ei minuakaan tuo kiinnostanut.
Jaken ranne
21/04/2018
Ei tallaisia superfinaaleja enää kiitos.junnut kehiin ja anssi päävalmentajaksi.koponen voi täytellä juomapulloja sekä keskittyä kahvinkeittoon.
Minä
21/04/2018
Minullakin pelaajataustaa niin markkinointia tehdään tapahtumiin minullekin. Fiilispohjalla näitä päätöksiä tehdään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.