Kuva: Anssi Koskinen

SB-Pro ja TPS kohtasivat keskiviikkona kolmannen kerran naisten liigan puolivälierissä. SB-Pro voitti ottelun maalein 3-2 ja eteni naisten liigan välieriin otteluvoitoin 3-0.

TPS aloitti vahvasti ja iski kaksi 2-0-johtoon ensimmäisessä erässä. Turkulaisten Salla Ranta sai erän loppuolella viiden minuutin jäähyn huitomisesta. SB-Pro iski kavennuksen erän lopussa ylivoimalla.

Kolmannen erän alussa Karoliina Kujala toi Pron tasoihin ylivoimalla. Voittomaali syntyi ajassa 51.37 Marianne Pohjosen maalilla. Pron tehopelaajia olivat Ina Leminen (1+2) ja Karoliina Kujala (1+1). TPS-vahti Noora Vuorela pysäytti 31 kutia.

Pro kohtaa välierissä PSS:n. Toisessa välieräparissa kohtaavat Tampereen Classic ja EräViikingit.