Liigat

Video: Matti Kaipio pääsi kultasuihkuun mestaruusjuhlissa

21.04.
2018
7 Kommenttia
3
Liigat

Matti Kaipio pääsi kultasuihkuun Suomen mestaruuden jälkeen. Kuva: Anssi Karjalainen

SB-Pro voitti lauantaina naisten Suomen mestaruuden salibandyssa kaatamalla Classicin maalein 3-2. Täksi kaudeksi päävalmentajaksi hankittu Matti Kaipio pääsi kultaiseen suihkuun mestaruusjuhlien tiimellyksessä.

Kaipio on pitkän linjan valmentaja, joka on muun muassa valmentanut naisten maajoukkuetta viime vuosikymmenellä. SB-Prolle Suomen mestaruus oli toinen laatuaan tällä vuosikymmenellä. Edellinen mestaruus tuli vuonna 2014.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Valmentaja
21/04/2018
Kaipio on suihkunsa ansainnut, kova ukko.
Juha Lehti
22/04/2018
Olet ansainnut Matti Kaipio mestaruuden jengis kanssa.. hienoa työtä.
Erkki
22/04/2018
Kyllä! Jos katsoo ketkä olivat Pron uusia pelaajia viime syksynä ja tästä joukkueesta on kasvanut Suomen Mestarit, niin iso käsi Kaipiolle! Osaa se ja kannustuksen kautta! Saanut naisista kaikki irti kentällä ja fiksusti puolustaen Clasua vastaan! Onnittelut voitosta!
Erkki
22/04/2018
Taisi joukkopako erviin olla Prolle onnen potku :D
oolrait
22/04/2018
Noh, nuoret tulevaisuuden lupaukset veivät Ervin pronssille ja näyttivät aika kyytiä proolle
viimeisessä sarjapelissä.
hah
22/04/2018
saas nährä :D
no jaa
22/04/2018
Olisihan siinä välierissä ollut mahdollisuus Classic voittaa! Tulevaisuus on kaukana SB Pro on nyt!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.